Most, hogy keresem a definíciót, belebotlottam pár versenyes képbe. Pár éve valaki tett fel egy kinti kanyarvadászatról képeket, azon gondolkozom, egyszer ki kéne menni. (ha mást nem, nézőnek). Mit szóltok?
Elég lesz neki szegényebb keverék, mondjuk 1:40-es, ennyiben más.
Hallottam, de azzal az a baj, hogy "gumis", és folyton el fog tekeredni a 3 henger egymástól, ha olyat használok. Olyan kéne, ami pár százados egytengelyűség-eltérést képes korrigálni, ugyanakkor atombiztosan tartja a 120 fokot két főtengely között.
(Nem lesz a motor sokat használva, (ilyen benzinárak -3 darab jikov...tejóég- , és jogszabályok mellett) de ha igen, akkor egy bajusztépésnél ne kezdjenek külön életet élni a hengereim. :)))))
A Fichtl az a jawa 50 életstílus maga. :))) Így hívják azt a fajta (többnyire szlovák -nem sértésből mondom-) "hülyegyereket", aki állandóan versenyez a másik fichtl-el egy átalakított 21-es pionyron. :))) Valamelyik oldalon le van írva a jellemzése, de nem találom.
Ezeknek a hangja meg a fogyasztása tetszik. De ha van vele valami akkor zsebbe nyúlós valami. Már eleve a szerelése is bonyolultabb,nem is beszélve a drága alkatrészekről.
Már nincs meg az etz blokk?Kéne.A Gilerát össze akarom rakni,de ugye a futóműre is kell még költeni,de a blokkra még többet.És szegény gép ott áll már közel 10 éve.Néztem a vaterán is,de drágák nekem.Amit találtam ts blokkot,az meg darabokban van,és messze is van.Amúgy milyen súlyú a blokk?Neten találtam egy olyan Gilera blokkot mint ami nekem van,csak ezen más a karbi (nagyobb) és kisebbek a henger hűtőbordái,a hengerfej meg legyezőbordás.