Valóban nincs már jelentősége, de azért érdekes lenne tudni a pontos adatot.
Más!.
Hurrá, hurrá! Megtört a jég! Volt egy 2 másodperces válaszom. Ehhez annyit, hogy a kurzorom véletlenül éppen a jó válasz felett állt, és amikor lenyomtam, az utolsó lehetőséget szerintem még nem is írta ki a rendszer. Nem egészen 2 soros volt a kérdés. Felülről a 2.sorban volt a jó válasz a 10 válaszból, és máris nyomtam. Így sem lett 1 perc. Ennyit az 1 mp-es évszám beütésekről. amikor több gombot kell megnyomni. Meg szerintem attól is függ, hogy milyen hosszú a kérdés, és hány válaszlehetőség van. Amikor elkezd megjelenni a kérdés, akkortól ketyeg a számláló.
Tudom, neked elég sok 2 mp-es válaszod volt, irigyellek is érte, de nekem ez már csúcsteljesítmény a lassú reakció időmhöz viszonyítva. :)
Szia! Most megnéztem a játékosok számát: 384 értékelt játékos van. Nem emlékszem az előzőre, de biztos, hogy akkor is 300 felett járt a létszám. Ezekből már nehéz lenne a válogatás. Az első húszban szerintem hárman vannak (15 %), ilyen alapon kb. 60 körül lehet számuk. De persze az is lehet, hogy óriásit tévedek. Meg amúgy sincs jelentősége..
Arra nem gondoltál esetleg, hogy lassan már több az újrakezdő játékos, mint a megmaradt régi és új játékosok együttesen? De legalábbis kezd közelíteni hozzá...
Hát nem és nem. A 12. VIP kártyámat pazarlom a kaszinóban, és szaros 2 -nél nagyobbat nem ad ki. De most legalább elfogyott. Pedig ma megint volt jackspot. (Nem nekem)
Ez egy viszonylag alig használt labi, még egyikük sem ült a trónon. Gép most átmegy pókba. Elkezdem a háló szövögetését és kaszinózgatok. Ott is rám férne már egy kis szerecseny.
Ezekre a győzelmekre nagyon büszke lehetsz! Remélem, az is vagy! Csak így tovább! Üsd, vágd, nem apád! Nagy-nagy gratula és dupla kalaplengetés jár érte!
Két próbálkozást tettem, az elsőben nagyon elbíztam magam és 4:2-ról 6:6 lett a végső eredmény, ami sikertelenségnek számít mások szemében.
A második összecsapásban- amiért már kártyát kellett áldoznom,- óvatosabban kezdődtem. 0:2-ről fordítottam, és megszületett ellene az első várva-várt győzelem is, ami a kappitány 32. trónszék elfoglalást jelentette, és egymás elleni mérlegünk 1-1-5-re módosult.
Ha kacsamadár lennék, már röhögne a májam, egy nap és két ilyen győzedelem:)))
Itt már csak a szerencse segíthet azoknak, akik trónfosztani akarnak.
A szerencsét úgy értem, hogy egyszer-egyszer több rosszul megválaszolt kérdést válogat ki nekik a lefuttatott kérdésekből álló automatikus válogató rendszer.