Nem nekem írtad, de érdekes gondolatokat hoztál fel.
"körülményeket szeretném látni. A kisbuszt, és adatokat olvasni
Hány személyes, hányan utaztak, gyerekülésben ült e a kis 4 éves."
Nos én meg azt szeretném tudni annak hölgynek aki bokrosba szülte a gyerekét, ki a gyerekének az apja? Hány férfitól kell DNS mintát venni azért, hogy ezt meg tudják állapítani. Amikor ráébredt, hogy terhes mi volt a szándéka gyerekkel. Miért gondolta, hogy egy kis életet úgy lehet ott hagyni a bokros alján mint egyéb barna színű bűzös termékét?
"Fontos lenne mindez azért, hogy mások akik szintén kicsiket szállitanak gondosabbak legyenek."
Fontos lenne mindazért, hogy azok a hölgyek akik felelőtlenül összeadják magukat mindenféle emberrel, azok szedjék a tablettát, hogy ne legyen ilyen gondjuk. De ha már így történt akkor legalább tegyék be egy inkubátorba névtelenül.
Ez a tájékoztatás lényege. De sajnos a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy én vagy bárki más mit szeretne látni.
Egyéb iránt ha oly nagyon érdekelnek a sofőrös ügy részletei, várd ki amíg tárgyalás lesz és menj el a tárgyalásra. Ott nyilván vallomásokkal, bizonyítékok bemutatásával részletesen vázolják az események sorrendjét és ok okozati összefüggéseit. Általában a tárgyalások hacsak nem rendelik el a zártkörűt akkor bárki által mint hallgatóság látogathatóak.
A sofőrös ügy jelenleg még nyomozati szakban van. Amíg vádemelési javaslattal át nem adják az ügyészségnek addig nem szoktak a nyilvánosság elé állni a feltárt körülményekkel, mert az befolyásolná az ügy felderítését.
A gyerekét megölő nő esetében sem közöltek még részleteket, csak az első megállapítású tényeket.
Ezek az adatok vallomások csak később kerülhetnek ki, már ha a sajtó munkatársai úgy ítélik meg, hogy érdekelheti az olvasót.
Így már érthető?
Másrészt mi a véleményed a gyerekét ledobó elhagyó nő tetteiről?
Meg kéne simogatni buksi fejét és szaladjon csinálja a következő gyereket a halálnak?