Valahol ott indult a thread, amikor írtad, hogy "Tehát nem előre félretesz és megveszi, hanem utólag fizeti ki drágábban."
Ez tökéletesen látszik minden nagyobb sportesemény (foci VB, stb.) előtt.... Viszik az állítólag 0%-os THM-es másfélméteres lapostévéket a mélyszegények... Mert ugye az nélkülözhetetlen. Nem ám előre spórolni havi párezret... Utólag meg kifizeti a másfélszeresét-dupláját....
Annyira szegények, hogy még az alsós matekot is elfelejtették? :-D
Arról volt szó édes szívem, hogy a SZOLGÁLTATÓN keresztül jóval drágább, de mégis ott veszi meg, és utólag fizeti ki, mint, hogy előre összerakná és megvenné olcsóbban egy webshopban, vagy egy boltban. Ezt írtam én.
Erre jöttél a garanciával...
Már assetudod, miket firkálsz, a lényeg, hogy kötözködj.
Helyette hencegnek fórumszerte, hogy még a tucatnyi vadászgörényüket is Dél-Amerikába járatják vadászni, meg a Culinarisban veszik nekik a szarvasbélszínt... :-DDDD
Nekem is a vízforralómat. 10 nap után simán cseréltek, még a postai feladásról szóló szelvényt is be kellett küldenem e-mailen, és a feladási díjat is visszaküldték.
Amúgy nem márkaboltról beszéltem, hanem mobiltelefon SZOLGÁLTATÓRÓL. Ha beszarik a telód, nem hozzájuk viszed vissza, hanem, ahol érvényesíthető a garancia. Illetve ők is max. továbbítják neked.
Azt is írtam, hogy boltban IS olcsóbb, mint a szolgáltatón keresztül, tehát nem kell webáruházban rendelni, ha fél az ember tőle. Ráadásul kártyafüggetlen úgy.