Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
és tényleg "lecsurog" a torkán a fánk ... jó kis porcukor-lekvár, olajos tészta ... huhh ...
félek az itteni karácsonyi tatárjárástól ... az egész a megbízó hisztériarohamáról szól ... pörgeti a dumát faszságokról, szerencsétlen anyjának fingja nincs arról, miről beszél a lánya, de tudja, h értenie kellene, és kibaszottul megrémül ettől, és ész nélkül el kezd szorongani a nem tudja mitől ... nem tom, hogy éljük túl az anyjával ... a lánya is "keresi" az anyját, követelné rajta, rajtam mind hiába, köszbe a hagyományos női princípiumnak is ezerrel meg akar felelni a taki-süti-főzi digi-dugi a férjjel, és a kölyke is defektes, mivel ilyen az egész család ... csak mostmár Julikának nyugalom kellene, és kizárólag tudatosan lehet már vele "jáccani" ...
lehet, picit jó lenne lenyugtatózni ... nem tudom ... vagy lehet eseti vérnyomáscsökit előre beadni egy felet ...
"csak, ha emberélet a tét, lefagyok, és nem tok jáccani"
Dettó, de ez így is van rendjén. Szerintem csak a nettó pszichopaták tudnak még akkor is játszani, ha komoly dologról (netán életről-halálról) van szó, szóval örülj neki!
És ezt ő is tudja:
"és mikor kitette a lábát a lánya az ajtón, akkor láttam már a fején, h baj van ... és nagyon higgadtan szóltam neki, hha fel akar ébredni reggel, akkor most pontosan követi, amit mondok, és nem jáccunk, mert most nincs játék! pontosan megértette azzal a diónyi agyával, és végig kussban mindent csinált. segített a vetkőzés-öltözésben, pillanatok alatt kikapta a fogait, engedelmesen szopogatta a vérnyomáscsökkentőt, pucsított a kúphoz, hang nélkül. pedig ezeket mindég "verekedve" szokjuk csinálni, és most olyan jó volt a kis drágám ... "
mostmár az lesz, hogy mindent, amit megtagad, vagy beújít (pl. beújított egy 25 K-s kádbafürdető széket, holott szobaklotyót kértem!) , megmondom neki, mutassa be, mert én nem tudom ...
abban igaza van a megbízónak, h talán a gombócot, derelyét, sztrapacskát nem jeleztem, de gondoltam, a risz-féle, bulgur-féle eléggé le tudja takarni a száraz, apródarabos mindenistenfaszát is ... feltételeztem a dupladiplomától a logikát ... kezdem belátni (52!!), h naivitás ...
egyébként, hogy tegnap így elfajzottam érszelmileg, gondoltam, ma legyünk cukik egymáshoz ... HÁT NEM! kapom a szervákat pörgetett labdákkal teljes erőből, és ha elengedném a labdát, megzavarodna ...
szóval mindannyiunk lelki egészsége megőrzése végett muszáj beszállnom ...
enyhén parkinzonos, járási nehézséggel küzdő, szellemileg teljesen friss, aranyos 82 éves nénihez.
lefordítom ápolónyelvre:
a csaj huszonnégyben rokizik, és pontosan tudja, mikor kell pofánköpni a kajával, ha nem ízlik neki << ez a "szellemi frisseség" , aranyossága pedig megegyezik a mézeskalácsház lakójáéval, amíg becsalogat a házba ...
nyilván sarkított, és ezért vicces az ügy ... de kétségeink ne legyenek ... az ilyen emberek bőven előfordulnak a magyar vendéglátóiparban, vagy ott, ahol háztartási alkalmazottat tartanak. ez az ábra valamilyen "családi" viszonyt mutatott be ... képzeld el a helyzetet, ha ez az ember fizet, egy amúgy maga is kiszolgáltatott helyzetben lévő embernek azért, h őt kiszolgálja ...
magyarországon valamiért az emberi viszonyok zöme erre épül, és afelől se legyenek kétségeink, hha a narancsfacsaró hölgy kerül helyzetbe, ő uúgy meg fogja tenni mással ugyanezt ... mert ezek egymást vonzzák, a két személyiség passzol, hiszen azért kerültek össze. a szerep kb mind1, ki melyiket játssza ... ez is egy "meccs" ...
ezért nem megyek pl. a CSBE-be, mert még mindig nem értik ...
Azér'... ha nekem nyekeregne arról bárki, hogy ő "facsartat" akar, akkor kb. én is így tennék. Vagy a fejibe húznám a bögrét. :)
(Látványosan 100%-os narancslé volt, ami azt jelenti, hogy facsarva sem csinálsz sokkal különbet. Ráadásul ugye... ez pont azért lett megvéve, hogy igyák. Erre a fasz válogat?)
nahh, mekknésztem, h nem rúgta-e le a takarót, mer' hűvöset csináltam a magas RR mijatt, és lefingott ... akkor rendbe' van minden, szépen szuszog is ...
szegényke! most megitattam ... nem baj, ha ágyat kell húzni éjszaka, de legalább szomjas ne legyen ... mekkérdeszte, itt leszek-e reggel ...
nem engedek hozzá legközelebb senkit!
ketten nagyon jól megvagyunk! olyan szépen tudunk meccselni, és néha hagyom nyerni is ...
ÉN JÁTÉKOM!!!
nahh, majdmég sajnálgatni fogom itten a büdösbanyát ... jó, deazért ezt nem érdemelte na!
szegény, mindég pofázik (ez egy tünet, és agitáció a neve), és mikor kitette a lábát a lánya az ajtón, akkor láttam már a fején, h baj van ... és nagyon higgadtan szóltam neki, hha fel akar ébredni reggel, akkor most pontosan követi, amit mondok, és nem jáccunk, mert most nincs játék! pontosan megértette azzal a diónyi agyával, és végig kussban mindent csinált. segített a vetkőzés-öltözésben, pillanatok alatt kikapta a fogait, engedelmesen szopogatta a vérnyomáscsökkentőt, pucsított a kúphoz, hang nélkül. pedig ezeket mindég "verekedve" szokjuk csinálni, és most olyan jó volt a kis drágám ...
veszek viszketőport, és beszóróm a lánya kabiját, amíg itt van ... ide ne jöjjön!
szegény nyanya ... most nagyon sajnálom ... teljesen feleslegesen kellett most szenvednie ... értem én a lányát, h nehezen fogadja el a leépülést, de azért adhatna hitelt annak a gondozónak akire rábízta az anyját, és akkor most nem kellett volna szegény Julikának szenvednie ... szó szerint meg lett kínozva ... :(
tök feleslegesen ...
mert más az, amikor kölcsönösen gyötörjük egymást, mert az meccs! de ez nem volt meccs, csak simán megkínozták ... azt' persze a szar meg énrám maradt ...
delegalább elmondhatom a kollégának is, és lehet barátok leszünk a púpossüketdemens ukránnal, mer' rájöttem, h a kolléga baráccsága a megbízó szidalmazásában rejlik ...
nahh, kb így hülyül meg a kölyök is a "cukortól" ...
az annya behisztizik, és megőrül a gyerek.
most itt pontosan ez történt ...
bonyolult sztorikkal is traktálták, aminek a tizedét nem értette meg, és még + ettől is bezsongott, nemhogy attól, h derelyét kelletett ennie ...
szerencsétlen ...
és még a megbízó baszott le engem, mert javasoltam neki egy negyvennyolcórát beköltözni az annyához, mert a nyannyer már nem uaz, mint két éve volt, és a lánya ezt a villámlátogatásai alatt (legyenek bármilyen gyakoriak is) nem tudja észlelni ... és le lettem baszva, hogy hogy képzelem én ...
és én vok a "szembesítő", akit persze mindenki utál ... nem szabad szembesíteni, de ha kellenek az ápolási eszközök, amikről meg már a megbízó rendelkezik, akkor mégiscsak muszáj ...
ottdögöljön meg az összes hülyeember ...
fogok én foglalkozni ezekkel ...
holnap csak filmet nézek, és szarom le az egészet ... amit eszik a nyanya, eszik, amit nem, azt kihánnya, oszt majd kétnaponta összetakarítom a szaros rongyokat!
nem is kettőt evett meg, hanem csak egyet. én aszittem, az adag felét ette meg, de ez a nő kettőt szedett ki, és annak a felét ette meg, tehát egyet! egy adag asszem 6 db ...
mostmár értem, miért pipa rám a nő ... a cselédnek nem lehet igaza!!! :DDD csóri anyja majdnem belefullatt ...
némaságot fogadok!
nem szólok semmiről, amiről meg igen, arról hazudok, és akkor szeretni fognak ...
éschhh .. TELJESEN HÜLYE VAGYOK, MERT MEGYEK NÉZEGETNI A CSETET, ÉS KERESGÉLEK "enni", "darabos", "bulgur", "rizs", "főzelék" szavakra, mert letagadta előttem a nő, h én nem is montam neki ezeket ...