"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Na de sosimosi, egy 120D-s kebel az egy debella nagy testen van...
Tudod, a szám a mell alatti mellkaskörméret, és a betű a mell mérete.
Egy kövér nőn nem akkora csoda a nagy mell. Inkább a karcsú, sportos és mégis feltűnően nagy mellű nőknél szokott felmerülni a szilikongyanú. Főleg, ha látványosan antigravitálnak és lufi jellegűek.
Csak ma reggel egy valószínűleg szilikonturbós női látványosságról a trafópálcás topikomon eszembe jutott hogy ami ilyen bámulatos, az már gyanús.
Úgy látom, hogy egy páran elbagatelizáltuk a kérdésedet, mármint, hogy létezik-e tökéletes? (holmi tökéletes emberre, párra, társra gondolva) pedig te egy ennél sokkal nagyobb horderejű/sorsmeghatározó valamire gondoltál, vajon lehet-e egy 120D-s kebel tökéletes, ha szilikon, avagy senem... Mea culpa...
Nem értem, miért is kellene ábrándozni tökéletességről vagy hibátlanságról: a másik felet a tökéletlenségeivel együtt szereti és fogadja el az ember, úgy, ahogy van... Ráadásul ha a hibátlant vagy tökéleteset akarná az ember definiálni, mindenkinek más és más lenne az, akár külcsín, akár belbecs, persze, lennének átfedések, ha egy adott embercsoporton lefuttatod a kérdőívet.
Csak ma reggel egy valószínűleg szilikonturbós női látványosságról a trafópálcás topikomon eszembe jutott hogy ami ilyen bámulatos, az már gyanús.
Aztán továbbgondoltam, hogy milyen jó annak aki ezt még őszintén szeretné.. aztán mégtovább, hogy nekem mégjobb, mert már tudom hogy soha és semmi nemolyan - és mégtovább, hogy vajon van-e még a barátaim között ideailsta.
És föltettem a kérdést, és kiderült hogy mindegyikőtök pozitív lélek :
Álmodozni már nem álmodoztok a hibátlanságról - de senkinek nem jutott eszébe a tökéletes rossz.
Persze, hogy nem ilyennek születtem, csecsemőként születünk, aztán felnövünk és jó esetben egy csomó mindent megtapasztalunk az életből. Aki felnőttként is újszülöttnyi tapasztalással, álomvilágban szeretne élni, az meglehetősen éretlen személyiség.
"Egy vicc szerint az ideális férfi okos és szellemes, elő tudja teremteni a pénzt, jóképű, az ágyban is tudja, mi a dolga. Csak az a probléma, hogy ennek a négy embernek soha nem szabad találkoznia." :))