Tudod mi a wicc? A keresztények min 80%a olyan Krisztusba hisz, mint te. Holott az evangélium, fenenagy örömhír arról szól, hogy Krisztus az övéinek iphonet ad meg céges autót, saját házat, míg mindenki másnak a pokol olthatatlan tűzét. Amikor majd gyújtod a csillagszórót karácsonykor akkor gondolj erre
hát ezt én is megtenném a mostani tapasztalataim alapján, csak emiatt nem tudom elítélni. piszok mérges tudok lenni. már rég lebombáztam volna az emberiséget. akármilyen is isten, de azért mégiscsak az emberek vitelezik ki a tetteket. ha meg isten az embereken keresztül, akkor is megérdemlik.
Sajna Krisztus nem az akinek hiszed. Sőőőt egy végtelenül gonosz lény. Meg fog ölni több milliárd embert, csecsemőt, öregeket, vemheseket, mikor eljön az ő napja. Erről szól parasztosan a Bárány haragja.
tényleg érdekes ez, mert per pill az én olvasatomban Krisztus a világi jóakarás, racionalitás képviselője. ez az egyetlen követendő dolog, és minden más elvetendő, akármekkora meggyőzőerővel is mondják a képességekkel rendelkező sátánkák.
persze lehet hogy nem, mert mondott dolgokat, amik furák. de ez lenne az egyetlen értelmes magyarázat.
Az élettel való kísérletezés korában élünk. Ez azonban rossz kísérlet. Gyermekeket gyártani ahelyett, hogy ajándékként fogadnánk el őket - ahogy említettem. Az élettel játszani. Legyenek óvatosak, mert ez a Teremtő elleni bűn: a Teremtő Isten elleni, aki a dolgokat így alkotta meg.
ja, ezt pont a buddhista nem ellenzi. bocsi, nem olvastam el a cikket végig. a lényegen viszont nem változtat. hogy egy buddhista "láma" hozta össze a lombikot az áldásával, ami aztán borzalmakat hozott csak. mondjuk a gyerkőc cuki, csak a körülményei horrorisztikusak, meg mindenkié, aki a ribanccal kapcsolatba kerül. a ribanc kurva volt előtte is vm Bpi lebujban, csak jól titkolta. na ennyit a nem ártásról. mindenkinek csak beárnyékolja az életét. mondhatnám, hogy sátáni, mert tényleg az látszik, hogy van hátszele az aljaskodásaihoz. soha nem bukik le, pedig lop boltokból, a munkahelyéről, családoktól, ahova a fickói révén beeszi magát, hazudik és aljaskodik ahol tud. mindenkinek árt, beleértve a saját gyerekét, de elkapni még nem kapták el valami okból kifolyólag.
már mondtam egyszer, hogy akit ismerek lombikosat, pont egy buddhista "tanító" áldotta meg. azután lett a program. a ribanc meg lelépett a gyerekkel a tartásdíjért, amikor a gyerkőc pár hónapos volt. plusz esélyes, hogy ő rabolta ki az apát, ami pont ugyanakkor történt, és egy rakás pénzt, értéket lopott el. eleve azért csinálta az egészet. képmutató egy hazug társaság is az egész buddhista kör. az ember csak saját magára hallgathat. persze önigazolni mindenki szeret, addig keres, amíg nem talál valakit, aki ugyanazt mondja, mint ő.
Amennyiben a házaspáron belül kerül sor e technikák gyakorlására (homológ mesterséges megtermékenyítés és beültetés), talán kevésbé elvetendők, de erkölcsileg változatlanul elfogadhatatlanok maradnak, mert szétválasztják a nemi aktust az élet továbbadásának aktusától.
Loretta Kimono a csaj neve és mondta is, hogy a lombik a sátán találmánya. Órák alatt nagyon ügyesen bebizonyította. Amikor a lombik készül akkor démonok járnak halálkeringőt
Hiába, mer a szamuráj csaj először orális szexet csinált én szegényke, majd az anális szex közbe - csak ő élvezte, ártatlan vagyok - bedobta a telóm a budiba. Ha elterito megcsörget akkor a csatornába fog csörögni
Nagy kár, hogy én emléxem, hogy fényes lórándot hogyan bálványoztad 2015-ben, Az is nagy kár, hogy emléxem 2017-ben fényes lóránd egy végtelenül fos istentiszteletéről hogyan áradoztál telefonba. Ja meghallgattam neten és a 2014-es színvonalnak jó ha 10%át nyújtotta, utána adta be a "felmondását" és a szekta bezárt 2018-ba. Te imácc hazudni, aztat vettem észre. görbicz tamást is istenítetted ahogy NS-t, NS imádatod láttam, görbiczét tippelem
S ahogy te fogalmaztál:
Aki a hülyével egyetért, kisebb hülye mint a főhülye. Az csak alhÜlye
fényes lórándnak bölcsész "diplomája" volt. Ezért nem is lehetett értékes személy.