Arra gondoltak, hogy ha ilyen a nyár, akkor milyen a tél? Még Mo-on is csak 3-4 hónapig van emberi tartózkodásra alkalmas időjárás, a svédeknél pedig csak 3-4 napig.
mi kene neked kispajtas ? kb 5 eves voltal 56-ban . lovagkeresztet akarsz vagy keresztrefeszitest ? olyan sok karikaturad van mar , csinalj egy olyat hogy ooloo szenved a keresztfan , ott fekszel mar rajta es orban viktor veri bele a szogeket tenyeredbe , labacskaidba , tovis koszoru a fejeden stb stb ja es Wagner ur ott zokod a keresztfe alat tergyepelve jaj jaj mit tettek az en kis kedvenc csicskasommal
Május végén lehetnek a határon azok a rendőrök, akiket a határvadász századok megerősítése miatt vesznek fel – mondta Papp Károly országos rendőrfőkapitány.
Neked is csak sikerült egy olyan képet hoznod, ami ki van kockázva
Kár hogy nem ment át, de arra gondoltam hogy olyan képet ... érdemes hozni amit még meg tud nézni, érteni (?) a célközönség. Ez gondolom alap.
Amitől félve undorodva .... kapcsolnak el, az nem hozza a hatást.
Láttam olyan videót amiben a fiúk egymás fejét vágják le az erdőben késsel (na jó csak egyet), azt hiába is hozná a média. Túl távoli az életünktől, annyira hihetetlen, mint az hogy a letelepedési kötvények után mennyi zsét akasztott le Tóni és/vagy cimborái.
"Az is benne van, hogy olyan képet kell/érdemes közölni, amit mindenki megnézhet "
Ez azért olyan konzumidiótás elvárás, jaj ne mutassuk meg a valóságot, mert az borzasztó, csomagoljuk inkább cukormázba. Tudod, olyan Hollywoodi szirupos filmdömpingszerű, ahol a két főhős (egyelőre férfi és nő) több órán keresztül olyan helyzetekbe kerül, hogy másokat fél évig intenzív osztályon ápolnak, de a film végén boldogan csókolóznak.
A valóság viszont másképpen néz ki és aki nem idióta annak az ilyen képek azért a háború borzalmairól többet mondanak:
Szóval nem ártana a nagyközönséget felnőttként kezelni. A normális emberek szirupos képek nélkül is tudják, mennyit szenvednek a gyerekek, idősek és úgy mindenki egy háborúban.
De. én azt gondolom, hogy ez a kép egész másért került a köztudatba, arra utalok amire te is folyamatosan rákérdezel. Oroszok bombáztak. Azután valamiért elmaradt az oroszok, utána már a bombázás is kétségessé vált, főleg amikor kiderült ki volt a fotós. Szóval az eredeti elgondolás nem jött össze.