Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Az,hogy megvívod kivel-kivel a harcodat és véded a becsületedet természetes.
De az,hogy a csörtéd végén,szinte mellékesen idebax nekem is kis csakazértet is,(NA!)az már nem annyira evidens!Én a HSZ-ed kettedik felére mondtam,hogy abba kéne már hagyni!
Azt csak mellékesen teszem hozzá,hogy az ilyenekkel,csak a teljes elszigetelődésedet intézed!
Dehogy is van cathfight félreértette Derrick rendesen. Mikor írtam realisztikusnak hogy Ő is be van jelentkezve az nem Derrickre értendő hanem te is tudod kire. Na. De ha félreértett elnézést Derrick úrtól. Én meg pontosabban is leírhattam volna kire gondoltam. Ennyi. Téma lezárva. Joiccakát.
Ez a Derrick jujjj de hát nem is róla van szó. Írtam én a nickjét? Van ott ilyen nicknév?? Nem is róla cseverésztem hanem longról volt szó- hajjajj Derrick...
Azt meg hogy valaki valótlant állít rólam egy nyilvános fórumon és erre való konkrét bizonyítást kérek miért is kellene akár bátran akár kevésbé bátran befejeznem?
Nem én rugózom rajta sem itt sem máshol és nem is én járok ezen a témán csámcsogni több helyre is.:-)
De részemről be is fejeztem és úgy pocskondiázzátok egymást -függetlenül attól, hogy közös hobbiból indul-e ki a dolog vagy sem- ahogy akarjátok csak szerintem azok számára akik "kívülálló érdeklődőként" olvasgatnak itt nem biztos, hogy jó ajánlás ez arra, hogy megkedveljék a légfegyveres lövészetet.:-((
Szeretném ha ezt bizonyítanád is valahogy mert ellenkező esetben azt kell mondjam, hogy hazug vagy és rágalmazol!
Csak a tisztánlátás érdekében közlöm, hogy soha nem jártam azon a fórumon és azt sem tudom hogyan milyen néven és hol lehet elérni!
Nem vagyok "katasztrófa turista" mint néhányan egyik másik fórumról!
És bár más fegyveres fórumon is jelen vagyok soha nem szidtam egyiken sem a másikat és soha nem a másikon próbáltam az egyiken felmerült problémákat megoldani.
De úgy látszik ez csak az én erkölcsi felfogásomnak lényeges szempont!:-((
Miért is kell kekeckedni?Miért is kell velem próbálkozni?Miért is kell hetet-havat(csak a vitáért )összehordani?Miért is kell kívülről ítélkezni?Miért,miért,miért?
Mondottam:Ne ítéld meg azt,akinek nem gyaloglottál a bakancsában, legalább egy mérföldet!
Azt a srácot,az itteni mondataiért,itteni(már csak félig-meddig)fórumozók,az itteni háta mögött,itteni előzményekkel és itteni témában(itteni stílusban? ;-DDD)baszogáltak!Te pedig nekem,nem egészen itteni logikával győzködöd,hogy Te vagy az igazi itteni!
És nem hozok át balhét sem onnan sem a "Kékről" sem a privátról!
Mindent a maga helyén kezelek legalábbis igyekszem így tenni.
És ez most független attól, hogy az előzményekben szereplő hozzászólásokban kinek van igaza kinek van jogos sérelme de vegyük figyelembe, hogy nem itt!
Nem vagyok rá kíváncsi mi folyik ott és nem megyek oda kíváncsiskodni csak mert balhé van ott vagy itt onnan vagy innen.
Most itt vagyok és az itteni témákkal szeretnék foglalkozni mert az itteni témák tartoznak ide és az itteni témákat tudom itt nyomon követni mint sokan másik ittenről!
Máshová tartozó máshol folyó témákat a helyükön szoktam letárgyalni.
Ugyanígy nem szoktam a privátban történő beszélgetéseket sem itt folytatni mert nem ide "szánódtak"!
A Te "barátaid",még nincsenek ott! Majd akkor (is) szelektálj ilyen nagy odafigyeléssel,mikor konkrétan a Te nevedet tapossák sárba!! Tudod...amíg nem jártál a cipőjében.........
(Ha nincs annyi önkritikád, hogy ennyit beláss + még meg is próbálod magyarázni az ottani ocsmányságokat, akkor mint írtam Bocsánat, mert így nem is érdemes érdemi beszélgetést folytatni, hogy teljesen hülyének nézed (illetve ahogy látom már nézitek) a jó népet!)
sztem nem hozott át semmit (a vita itt kezdődött), csak megemlítette az őt ért sérelmet, és válaszolt, és a megszólított saját döntése, hogy nem itt válaszol neki.