Keresés

Részletes keresés

Maaria Creative Commons License 2014.08.21 0 0 265

Ez a kormány legalább elkezdte a felújítást. És eljutott vele valameddig. Legalább nekiláttak, és halad a dolog, ha nem is az optimális ütemben. Ahogy a Várkert bazár, a 4-es metró ügye, és most úgy néz ki, hogy a 3-as metró felújítás is elkezdődik. Ezeket a problémákat évtizedek óta csak görgette maga előtt a főváros, és nem sikerült érdemi haladást elérni egyikben sem 2010-ig.

Előzmény: gall travis (264)
gall travis Creative Commons License 2014.08.21 0 0 264

biztos én tehetek róla..........viccet félretéve, már évekkel ezelött amikor elkezdték a felújítást már megjósolta valaki itt a fórumon azt amit én tapasztaltam és leírtam...

Előzmény: Maaria (262)
Qqberci Creative Commons License 2014.08.21 0 0 263

Ja, értem: ha valami szép és jó, akkor az a kormány műve, ha meg valamit elb...nak, akkor arról nem tehetnek...

Csak most már rendesen eltolódtak az arányok, kevés a szép és jó, mondhatni nincs...

Előzmény: Maaria (262)
Maaria Creative Commons License 2014.08.21 0 0 262

Ezt szomorúan hallom, de erről igazán nem a kormány tehet. 

Előzmény: gall travis (260)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2014.08.21 0 0 261

Ó te nem túl hosszú emlékezetű topictárs!

Akkoriban jött a Széles az ő örökmozgó energiájával, amit - gondolom - a kétharmaddal is leegyeztetett.

Ki a túrót érdekelte akkor egy ötödére zsugorítandó trafó.

Széles 20 évre kikiáltotta a Vitykát királynak, a trafó meg csak zümmögjön magának!

A Maaria meg lelkesedjen csak tovább, az legalább örök!

Előzmény: Qqberci (258)
gall travis Creative Commons License 2014.08.21 0 0 260

vasárnap délután jártam arra.A frissen ültetett gyepen egy szefós cigány házaspár horkolt éppen,őket a Spar üzlet mellől kergették el miután leamortizálták a felújított üzlet portálját.A gomba árkádja alatt pedig a környék hírhedt alkesz társasága 7-8 fő tartott éppen ankétot........hát igen ezért érdemes volt várni és csilliókért helyreállítani a Körteret.....

Előzmény: Maaria (253)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2014.08.21 0 0 259

Hazudtak, mint mindig: mert még félig se volt.

Ez egy ilyen ellenzék.

Előzmény: martinaxe7 (256)
Qqberci Creative Commons License 2014.08.21 0 0 258

talán pereskedés áll a háttérben,

Az a hülye fizika... Nem képes felfogni, hogy kétharmad!... A villamosvonalak áramellátását biztosító trafó és kapcsolódó szerelvényei a tér alatt vannak és nem képesek felfogni, hogy össze kell zsugorodni ötödére, mert ez a parancs... Tavaly augusztus elején egy cég felkínált egy egészen kultúrált megoldás, de leszavazták...

Qqberci Creative Commons License 2014.08.21 0 0 257

Való igaz, ha már elkészült, akkor működhetne.

Egyszerű: nem készült el...

martinaxe7 Creative Commons License 2014.08.21 0 0 256

Áprilisban aszonták a KP szavazók: az ellenzék azt hazudja, hogy csak félig van kész....

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (255)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2014.08.21 0 0 255

"De még így is, birtokba vétel és berendezkedés előtt is, sokkal jobban néz ki, mint a lepukkant régi rom volt."

Viszont, ha papundekliből, vagy hungarocellből faragták volna ki, sokkal olcsóbban kijött volna belőle az adózó állampolgár és - mint látjuk - a célt elérte volna.

Mielőtt birtokba veszik és berendezik, már jöhet egy jó közbeszerzéses felújítás megint csak sokért.

martinaxe7 Creative Commons License 2014.08.21 0 0 254

Választásra

Talán...

Előzmény: Maaria (251)
Maaria Creative Commons License 2014.08.21 0 0 253

Való igaz, ha már elkészült, akkor működhetne. Nem tudjuk, mi az oka, hogy ez késik... talán pereskedés áll a háttérben, vagy valami más ok. De még így is, birtokba vétel és berendezkedés előtt is, sokkal jobban néz ki, mint a lepukkant régi rom volt.

Előzmény: Qqberci (252)
Qqberci Creative Commons License 2014.07.29 0 0 252

Újbudai megemlékezés. Ma van a körtéri Gomba átnemadásnak egy éves évfordulója

Újbudai találós kérdés: hogyan lehet egy épületet, két kampányban, kétszer úgy átadni, hogy az végig zárva marad? Különös évfordulót ünnepelhetünk Újbudán. A kerületvezetés egyik nagy ígéret lufiját, a hányatott sorsú körtéri Gombát ma egy éve kellet volna[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Előzmény: Maaria (251)
Maaria Creative Commons License 2014.06.26 0 0 251

A Várkert bazár is csak pusztult, omlott romlott, évtizedekig. A nemzeti kormány végre hozzálátott a megmentéséhez, felújításához. Lehet, kicsit keményebb dió, mint gondolták, lehet, csúszni fog a projekt, de legalább már jó úton halad.

Előzmény: Qqberci (249)
Maaria Creative Commons License 2014.06.26 0 0 250

A Várbazár is meg fog nyílni, a 2. ütem átadását augusztusra tervezték eredetileg is. Sajnálom, hogy a kiállítás része sincs nyitva, szívesen megnéztem volna, de ami késik, nem múlik.

Lehet, hogy a Körtéren az üzletek megnyitása lassabban megy, de legalább már van miről tárgyalni, a helyiségek megvannak, a környezet szép, rendezett. Majd berendezkednek ott a kereskedők, nem fog üresen maradni, attól nem tartok. :)

Ha a bérleti díjról vita van, huzavona megy, majd megegyeznek. Kicsit tovább tart, de majd beindul.

Előzmény: Qqberci (248)
Qqberci Creative Commons License 2014.06.26 0 0 249

Végül teljesen bezárták a Várkert bazárt

Már a múzeum sem látogatható, pedig ezzel takarózott a kormány. Megírtuk a kormány magyarázatát a Magyar Nemzet helyett. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: Qqberci (248)
Qqberci Creative Commons License 2014.06.25 0 0 248

Eltelt másfél hónap...

Ha megnyílnak az üzletek,

Úgy, mint a Várbazár; önkormányzati választás előtt három nappal, öt napra...

Előzmény: Maaria (247)
Maaria Creative Commons License 2014.06.25 0 0 247

Végre én is eljutottam oda, megnéztem. Persze siettem, mint rendesen... nem tudtam körbejárni, csak a 4-es metróból feljőve vetettem rá egy pillantást. Nagyon takaros lett, állványokat, létrákat akkor én nem láttam (délután 4 után jártam arra), de mivel az üzletek még nem nyitottak ki, eléggé kihalt volt az építmény. Rendben volt, de még nem élt úgy igazán. Ha megnyílnak az üzletek, akkor majd élet költözik oda is, reméljük, mielőbb. :)

Előzmény: Qqberci (238)
balkan_kobra Creative Commons License 2014.05.31 0 0 246

egyre szebb lesz a csodálatos Budapestünk  :))

nagyon szépen egyszerűen oldották meg a feladatot

Előzmény: Maaria (223)
Maaria Creative Commons License 2014.05.31 0 0 245

Visszatérve a Széll Kálmán térre, egy kis retro:

Qqberci Creative Commons License 2014.05.20 0 0 244

Most láttam, hog a Fradi-stadion elé egy irdatlan nagy pléhvarnyút is installáltak... Szerencsére a felüljáró jobbára eltakarja...

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (243)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2014.05.19 0 0 243

Kell oda még hét milliárd (most már euró), hogy rendesen árvízmentesített legyen az a vidék.

Valamit elqrtak I.Orbániában, vagy akkor még nem formálódott ki a nagy agyban a stadion terve. Vacak egyenkapubejárókra elpocsékolta valaki a nagy mű még le nem fektetett alapjait.

Mindegy!

Visszamenőleg ezt is be lehet törvényezni abba a prodzsektbe.

Meg már a kapubejárók is megkoptak, olyan snasszul mutathatnak egy ilyen stadion mellett.

Előzmény: Qqberci (242)
Qqberci Creative Commons License 2014.05.19 0 0 242

Ha rendesen leaszfaltozzák, még esőben is lehetne játszani, nem úgy, mint Felcsúton...

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (241)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2014.05.19 0 0 241

Mit szólnátok oda is egy stadionnak?

Még a megközelítése is könnyebb lenne, mint a felcsútinak: a Déliből közvetlen libegőkabinok a tribünig.

Felcsútra járhatnak a közvetlen benyalizni akaró zarándokok (nem a Zarándokék), ide meg a nép/nemzet (nem kívánt törlendő).

Csak van valami utódja a Makovecznek!

Előzmény: Qqberci (240)
Qqberci Creative Commons License 2014.05.19 0 0 240

Vagy hozzáértő építésznek...

Előzmény: Maaria (239)
Maaria Creative Commons License 2014.05.19 0 0 239

Azt hiszem, hogy aki ebből a térből valami szépet tud majd varázsolni, annak tényleg varázslónak kell lennie... :)

Előzmény: 01010 (236)
Qqberci Creative Commons License 2014.05.16 0 0 238

Maaria, rossz hírem van: A Móriczon a Gomba még közel sincs kész. Ma délelőtt jártam arra, a középső rész még több helyen fel van állványozva, a körbe futó üveges rész pedig a bent látható létráktól és állványoktól eltekintve üres...

Idolod tehát megint átvert...

Előzmény: Maaria (231)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.15 0 0 237

Majd  2018-ban, a következő választáskor!-:)

Előzmény: Maaria (223)
01010 Creative Commons License 2014.05.15 0 0 236

http://www.fortepan.hu/_photo/display/23998.jpg

a Kalef 1964 körül. igazi síntér... :o)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!