ne hülyéskedj már! hol van az ráirva avideóra, hogy az valamelyik ök-i irodában készült volna
Czeglédi ezt nyilatkozta tegnap az ATV-n ez az önkorminál az Ő irodája, a bejövő fény a titkárnő irodájából jön s a video folytatódik, mert még bejönnek ketten szívni
Na ne röhögtess. Mi lenne elég bizonyíték? Hogy kiáll a főtér közepére egy szinpadra es 3 m magasról brunyál a pohárba amit ott a helyszínen tesztelnek? :-))))
bocsi, de most hülyeséget írtál! most álljon ki a tv kamerái elé meztelenül, s akkor mi van? a laborban bármikor elcserélhetik a vizeletet , ha nagyon akarják!
a szombathelyi fideszes alpolgármester vizeletmintavételere egy szombathelyi korhazi orvos a garancia ? na ne röhögtessenek... nekem anyam barmikor igazolja, hogy en vagyok a vilag legügyesebb, legokosabb kisfia :-))
Nem volt nyilvános a szombathelyi fideszes alpolgármester vizeletmintavétele a városi kórházban elgvégzett drogteszten. Az osztályvezető főorvos azt mondta, ő a garancia arra, hogy valóban Lazáry Viktor adta le a megvizsgált vizeletet.
varjuk ki a veget... itt nem az mszp lehet ennyire hülye, hanem Czegledy szemelyesen...
nekem gyanus, hogy ö a nevet adta egy konkret szemely elleni konkret vadhoz... Ehhez több kell mint ez a video, az vilagos... kerdes van-e meg valami...
ha nincs, akkor elkaszalta magat... de ezt ö is latta volna elöre... szoval szerintem varjunk meg..
igen, a frisset, de mivel kiürül, utólag már nem jelez semmit! a hajszálban viszont megmarad amig maga a hajszál létezik! Ugyanis a csontjaink, a hajunk, körmünk amolyan szelektiv kukák, amibe a vizelettel, verejtékkel, könnyel, nyállal, stb. el nem távolitott felesleges de rendszerint káros vegyi anyagok tárolódhatnak! Pl. az ólom vagy más ráasdioaktiv elemek is. Ezért okoz pl. leukémiát a rádióaktív anyagok beépülése a csontokba, mert a sugárzás hat a vérképző szövetekre.
Na jó, maradjunk annyiban, hogy ez a szar lufi is szétdurrant, mielött a mocskos liberálisok tovább fújhatták volna.
Természetesen egy sem lesz a szardobálók közt, aki vállalná a felelősséget a meghurcolásért, mert nekik a hatalom visszaszerzéséért semmi nem drága.
Ők ilyen különleges anyagból vannak gyúrva. Végtermékből.
Más: elnézegettem a mai MN címoldalán hozott fotót.
Mesterházi-Bajnai duett. Azt hiszem, Mrs. Clinton nagyon rossz helyre tette a maga és az érdekkörök pénzét: a libás felér egy rakás szerencsétlenséggel.
Ezzel akarnak ezek választást nyerni? Hangosan kell mosolyognom!!! :)))
Szrintem ezeket az embereket nem kell sarozni Szombathelyen... aki erdeklödik a politika irant, az tudja milyen ez a Marton/Lazary/Szakaly fele brigad.
a többiek meg megvalasztjak..
Sajnos Szombathely ilyen... ha egy macskat inditottak volna 2010-ben FIDESZ szinekben (mondjuk stilusosasn Garfieldot, a szine miatt :-) ) a sok birka azt is megvalasztotta volna...