Szép az illetékes elvtársak elhatárolódása a néhány tíz, vagy száz hsz-es fórumozóktól.
Csak azt felejtik el, hogy éppen miattuk kényszerülnek sokan nick váltásra.
Én mondjuk elég régen nem is reagálok olyasféle alakokra, akik több tízezres, meg százezres hsz-t élnek meg.
Ha az arányokat nézzük, van, illetve most már csak volt néhány ember, aki a bölcsek kövének birtokában ezreket kényszerített újra kezdésre, majd megint újrakezdésre, majd megint újrakezdésre.
Gondolom az illetékesek ezt unták meg és begyűrűzhet ide is a demokrácia, a szeretet, a kölcsönös megértés.
Én mondom: Még nem nagy az ember. De képzeli, hát szertelen."
Egyébként osztom, Wágner megérdemel egy topikot, mert pragmatizmusa nélkül ez a kóceráj már rég befuccsolt volna, de éppen ez a megtapasztalt pragmatizmusa akadályoz meg abban, hogy neve után írjam azt, hogy úr.
Félreértetted. Én Wágnerre gondoltam, mint illetékesre. Az illetékes, akit vártam, már itt járt és elmondta, hogy mi van. De, hogy mi van a háttérben, azt csak amazok az illetékesek tudják...
Mindenesetre viszlát Wágner! Azért nem menj túl messzire, ha még oly nagy is net...
Aki rendszeresen fórumozott, előbb-utóbb kapcsolatba került Veled. Egy intézmény voltál, virtuális buboréknál jóval több. Nem szeretem a sört, de egy virtuális korsót most iszom az egészségedre.
érezhető volt ez már - elég volt a címlapra néznem, hogy lássam a változást, de hogy ez a Wágnert is érinteni fogja...álmomban sem gondoltam volna.
előre látta ezt egy okos faszi, hogy a szocikkal csak bizonytalankodott a vesztegetni akaró kivitelező, de ezek a fiúk az ember pofájába fogják mondani, hogy mennyiért korpásodik a hajuk:)
Az admin felületről elszürkített nickeket mezei modi hiába szabadítja fel, az szürke és letiltott marad. Így járt Galádriel nick is. Ha benézel a Közleményekbe látod a visszaengedés cunamit egyébként.
Ha már így soroltatnak a 'nettoból örökölt nickek, van itt egy afféle amit tudni akartam, de sosem mertem megkérdezni.
Hajdan a Hirdetés nevű lapban létezett a 32-esek rovata, amelyben - mint a lap összes rovatában - a lapból kivágható kuponokkal lehetett "hirdetni" adott leütésszámig. Ez a 32-es egy echte vitafórummá kerekedett ki... jó nagy késleltetésű fórummá.
Szóval kulturális véletlen, hogy az ott törzsgárdaként "hirdető nickek" többsége fordult elő a 'netto törzsgárdájában is?
Leveleztem nemrég Wágner úrral. Nem szoktak kitiltani, igyekszem nem sértegetni másokat, ezért van ilyen régi nickem és volt publikus az e-mail cimem. Egyszer viszont egy elmebeteg elkezdett nagyon durva maileket küldeni nekem, igyekezett kideriteni hol lakom, beigért csúnya dolgokat stb
Akkor leveleztem Wágner úrral és akkor vált nyilvánvalóvá számomra, hogy ők milyen sok elmebeteggel kinlódnak, milyen maileket kaphatnak, mennyire stresszes lehet a munkájuk.
Nem ezt érdemelné 12 év után, mármint nem ilyen búcsút
Ne fárassz már pls, öreg vagyok bohócnak, a Wágner a 162-ben maga írta, hogy törli a nicket. Ez az egyik, de ez alapvetően lényegtelen, akkor amikor valakinek 12 év munkáját köszönöd meg.
A Wágnernek ebben a kócerájban több, mint 12 éve van. Volt ő ütközőpont, fenyegették csúnyán IRL konkrét elmebetegek, ha gáz volt akár hajnali akárhánykor is mozdult. Hoyg eközben voltak hibák kétségtelen, nekem is sikerült összevesznem vele hat éve, sőtdepláne oylan dolgok miatt, amiknek megjósolt végkifejlete most zajlik itt éppen. Ettől még pátyolgatta a fórumot ennyi ideig, és ha Új Péternek járt egy index címlap, akkor a Wágnernek meg jár egy topik köszönetképp.
Nantuckayról, erről amin most írok, gondolom már nem sokáig, mert vélhetően a hosszú hétvége egyik hajnalán el fog tünni a süllyesztőbe topikostól. Nem baj persze, belekalkuláltam. A legelső, 1998-ban regelt nickem 6 éve az enyészeté, Galádriel nicket (amit egyébként még az Edwarddal való marhulás miatt csináltam piszok régen valami 200k körüli regszáma volt) meg utolérte annak a macerátornak az ámokfutása, amelyiktől a Wágner elvette a modijogokat borítva ezzel az amúgy is ingatag bilit. A többi szerencsétlen elhalt nicket meg már nem is számoltam :-)