Most komolyan azon megy a habverés széljobber körökben, hogy a közösség elleni izgatással egybekötött rongálásra jobban ugranak a hatóságok, mint a sima rongálásra? Skandallum, wazeg!:)))
Valóban, most egenlőség jelet tesznek a két szobor rongálása miatt, pedig az indíttatása mennyire eltér egymástól.
Hogy ki a hibás? Természetesen a kormány, és szerintem azért nem lehetett időben a hangját hallani, mert a napi politikájától "azemberek" figyelmét ez is elterelte.
Addig örülj, amíg csak kóstolgatlak. A családomat- ilyen szintenmax. - én megemlíthetem. Te nem. Mint ahogy én sem szoktam -elsőként - más családját emlegetni...
Nem bántásból szólítottalak elvtársnak, csak te írtad, hogy neked semmi gondod nem volt a vörösökkel. Gondoltam, örülsz, ha így szólítalak. Ez csak egy kedvesség volt, mint amikor Bajnainak elénekelték az Internacionálét.
Alapból én sem értek egyet sem szobor, sem élélény elcsúfításával, meggyalázáásval, stb. Viszont az "eeemúúúttnyóóóccév" után sajnos azt kell mondjam:ez várható volt..
És te meg miért a hátam mögött beszélsz rólam, elvtárs?
Egyébként a nickem a Kanadába "menekülteken" és a magukat "értelmiségiként" másoknál többre tartókon gúnyolódik, semmi köze semmilyen IRL tulajdonságomhoz.
Na, akkor van valami értelem abban a kanadai fejedben.még ha kevés is. Ugyanis felmérted, hogy neked többet nem akarok , mert tudom, hogy úgy sem értenéd meg.. :o)
Te melyik részét szeretnéd a családodnak? Nekem ne akard megmondani , hogy mit tegyek, te sehonnai... Honnan veszed a bátorságot, hogy a családomat belekeverd a dologba?! (Egyszer oylan szívesen találkoznék egy ilyen szájhős mélymagyar jabranccal.. Akkor megnézném ugyanekkora hévvel akarná-e a családomat bántani..)
Az biztos. Ugyanis egy kanadai értelmiségi jóval alatta van egy magyar értelmiséginek. És ha olyan nagy magyar, akkor mi a fenét keres kint, miért nem itthon ügyködik a haza üdvén?
Úgy néz ki, ha egy hírhedt zsidó szélsőséges elkúr (örökre tönkretesz) egy szobrot, azzal a "rendőrség" külön kérvényre sem foglalkozik, míg ha ezen felháborodva valaki egy disznólábat akaszt egy másik szoborra, akkor azt őrizetbe veszik, és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.