Léteznek a gyári rádiók helyére beépíthető, a gyárinál olcsóbb, nagyobb tudású és egyszerűbb kezelésű készülékek. Vajon miben jobbak, miben rosszabbak?
Elküldtem! Remélem, minden benne van, amit ígértem, s kezelési probléma sem fog jelentkezni. Annyit kell átmásolni, az installált változatba, amire és amennyire szükség van. (A térképek 2018. 09. 18-án jelentek meg.)
Elküldöm, de arra nincs garancia, hogy jó lesz. Mindenesetre, az első indításkori probléma a második alkalommal általában már nem jelentkezik – ha egyébként más tekintetben minden rendben van.
Elfeledtem megemlíteni, hogy lehetséges, az első indításkor problémát jelez, de a második alkalommal már normálisan indul. Viszont lényeg, hogy megoldódott!
Elegendő lesz Magyarország és a környező országok térképe (Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia, Horvátország, Románia)?
Kipróbáltam az apk fájl-al amit küldtél, működik, köszönöm! Első indításkor reklamált a felbontás miatt valami 1024x544-et írt, de másodjára már elindult!
Viszont nagyon megköszönném ha tudnál küldeni valami friss IGO-t, mert nem tudom a térképet valamiért frissíteni és itt a környéken is van olyan hely ahol balra szeretné hogy kanyarodjak de behajtani tilos!
Ez remek hír :) Akkor holnap kipróbálom aztán megírom mi lett az eredmény! Bár ha nem indul el az apk fájlal akkor nem tudom kipróbálni se a felbontást de 1024x600 van a termék leírásban.
Nem tudom, hogy mennyire elképzelhető-e, hogy a supportnak írni egy e-mailt hátha elküldik? De már láttam itt olyn felhasználótt akinek ugyan ilyen fejegysége van de nem tudom azt sem hogyan tudnám őt elérni. Ő eltudná küldeni.
Igen jól tudod a felbontást. Maradhatott volna de sajnos nem maradt. Az IGO map teljes tartalma megmaradt kivéve az apk fájl. Holnap kipróbálom azzal amit küldtél, remélem jó lesz.
Még ezt találtam a mappák megnyitogatása után, hátha közelebb visz a jó verzióhoz:
Remélem, jól tudom, hogy a kijelző felbontása 1024 x 600?
Küldök egy elképzelhetően futtatható apk-t.
Azt viszont elfeledtem megemlíteni, hogy az APK törlése estén is használható a szoftver, csak nem lehet újra telepíteni. Ha nem megy, akkor más is történt, nem csupán az applikáció törlése.
Próbálkozzunk!
A levelező biztonsági szempontok alapján exe, apk kiterjesztésű fájlok küldését nem engedélyezi, ezért átneveztem. Letöltést követően vissza kell nevezni apk-ra.
Mikor már rányomtam hogy törölheti egyből tudtam, hogy ebből baj lesz :) Kicsit felbosszantott előtte, hogy sd kártyáról akartam futtatni de nem engedte csak akkor ha feltettem a belső tárhályre!
Hát igen, azt szokta, ezért említettem, hogy arra „vigyázni” kell!
A verziószám működő szoftver esetében érhető el, vagy hivatalos esetén a megnevezésben. Ilyen, s ennyi infó alapján csak találgatni lehet, de publikussá tett (vagy küldött) e-mail cím esetén talán tudok adni egy esetleg elinduló APK-t.
Ejnye-ejnye, pedig rákérdez és meg is jelöli, mint „elavult APK fájl”. Az legalább tudott, hogy melyik verziószámú IGO van installálva a készülékre? Biztos segítene. Akkor talán tudnék segíteni…?!
Egyébként még egy megjegyzés: nem árt, ha a szoftver SD kártyán is megvan, mert a Clean Master csak a belső tárhelyről töröl, vagyis szükség esetén az APK fájl máshonnan is elérhető.
Emlékeim szerint valakiknek van még Bosion BX-440-es fejegysége. Megszeretném kérni, hogy küldje el nekem vagy töltse ide fel az eredetileg feltelepített IGO indító APK fájlt, mert a Clean Master letörölte! Köszönöm!
Dasaita 8 magos 4/32GB-os (PX5) fejegységet rádugtuk a Nissan QQ+2-re, minden működik, de hang (rádió, video, rendszercsipogások) egyáltalán nincs. Agybaj kerülget már.
Az egységet Nissan csatlakozóval rendeltem, és csak a "normál" 20 pólusú Nissan csatlakozót küldték (12v, gnd, 4 hangszóró, stb...), a kihangosítót, tolatókamerát, mélynyomót tartalmazó másikat nem, így az a csatlakozó csak a levegőben lóg. A kocsi ezekkel az utóbbi funkciókkal rendelkezik, a régi Connect 1 ezeket, és a hangszórókat jól hajtotta, csak sajnos elhalálozott.
Az nem lehetséges, hogy valamilyen vezérlőjel (telefon kihangosító, bármi) hiányában nem nyikkannak meg a hangszórók?
Ha két eszközt előírás szerinti módon nem lehet párosítani, akkor valamelyik hibás, ami azonban elég ritka.
Én azért az alábbi linkek útmutatása szerint újból próbálkoznék, mert gyakorta nem az eszközök, hibája, hanem a beállítás problémája a sikertelen párosítás.
Honda FRV-mbe szereltem Panlelo S10 fejegységet és rendeltem hozzá szintén Panlelo kormány távirányítót, amit nem tudok feléleszteni. A leírása szerint a menüben engedélyezni kellene, viszont nem találom. Valaki tudja esetleg hol keressem?