Sziasztok! Egy kis segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Tudom, nem mosógép, de hátha... :-) Vaterán át vettem egy elég jó minőségű (nemesacél + erős motor) botmixert (Clatronic) nagyon olcsón, itthon vettük észre, hogy az egyébként kifogástalanul működő motor nem forgatja a keverőkést. A férjem szerint hiányozhat valamilyen alkatrész, mely az összeköttetést biztosítja. Nem lehet ezt valahogy megreparálni? Ha esetleg valami filléres alkatrész hiánya okozhat ilyet, és könnyen javítható, akkor nem szeretném visszavinni, mert nagyoin jó áron jutottam hozzá. (Pont ugyanilyet sajnos nem tud adni cserébe az eladó, csak gyengébbet, vagy a pénzt visszafizeti.)
Ha minden ügyfél helyben felmerülő kínjait ott azonnal onlány telefonon keresztül akarod megoldani, a gatyádat fogod ráfizetni hamarosan az adatforgalomra...
Mert egy normalis PDA-n mar tud forumozni menetkozben is :o)
Tud emilezni, terkep szoftvert hasznalni, idojarast elorejeleztetni, filmet nezni, zenet hallgatni, perverzebbek ebookot olvasni is tudnak :o) es meg sorolhatnank...
Nem mellesleg nincs elveszett nev/telefonszam, mert szinkronizalod a megadott emil fiokoddal az osszeset...
Nekem a telefon csak telefonálásra, max. sms-re kell, jó néha előkapom és valamit lefényképezek vele, ha nincs a rendes fényképező kéznél. De ennyi, tudom, le vagyok maradva, őskövület vagyok:)))
Szóval nem tudok segíteni sajnos, de majd más lehet, hogy igen.
Páromnak nokiája van, ő is csak a gps navigáció miatt vette meg.
Tudnátok nekem segíteni? Vettem egy jó állapotú mosogépet. Itthon beüzemeltem és valamiért nem folyik be a víz a mosogépbe a ruhákhoz. A mosóporhoz elmegy, de a ruhákig nem. Mi lehet a probléma? Mit lehet vele csinálni?
Vitatható, mivel nőről van szó! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bocsánat, nem hagyhattam ki!
De ha a vő hülye volt és a nullába dugta a szöget, nem! :))))))))))))))))))))))))))))))))))
"Miért jó a félszemű csigának? Nem csapja meg az áram, ha benéz a konnektorba!" :-)
Nem kell "kapizsgálni", mert az utolsó candy, amivel hajlandó vagyok foglalkozni, az aquamatic mosógép régebbi példányai! :))))
A többivel szívjon a szakszervíz! :)))
Azt ajánlom tápláld meg fesz.-el a fűtőtestet, ha az jó, akkor a hőfokszabályzót kell kimérni műszerrel, már ha lehet :))), de szerintem panelos a kicsike nagy valószínűséggel! :(((
Nagya irányított hozzád a mosogatógépes topicból. Van egy Candy CDI 4545 típusú gépem.
A probléma a következő: Bekapcsoláskor a kijelző kapásból 98 Celsius fokot jelez.
A programok rendesen végigfutnak, de sajnos a vízet nem melegíti fel. Nagya tanácsára
rámértem egy pár dologra. Működés közben a fűtőegységen megjelenik a 230V az adott ciklusban, egyébként nincs rajta feszkó. Kikapcsolva rámértem és 29,6 Ohm az ellenállása,
a testhez képest szakadást mutat. Ezek alapján úgy gondolom,hogy a fűtőegység jó. Bár, ha eljut rá a fesz, akkor nem értem miért nem fűt.
Mivel a kijelzőn állandóan 98 Celsiust mutat, gondoltam, vmi érzékelő miatt nem kapcsol be a fűtés. A dob alján találtam is egy gombelemszerű vackot két kivezetéssel. Program közben 0,1V -t mértem. program vége után kiszereltem, majd így bekapcsoltam a gépet, egyből E6 hibakódot dobott ki. Kiszerelve az ellenállását is megmértem, ez 196 Ohm. Felcseréltem a
mérőkábelt és ellentétes irányba is 196 Ohm volt. Itt nem kellene szakadást jeleznie?
Nagya szerint ez a vacak a vízvédelem érzékelője és keressem a hőfokszabályzót a dob
oldalán vhol. De már sajna nem találok semmi érzékelőt.
Ennyi lenne "röviden" , remélem tudsz nekem segíteni.