úgy tűnik zombi kondijának is betett az erőltetett menet, sebaj soha rosszabb hetet. mindkét gyerek tudása megvan a top100-hoz, de oda csak akkor juthatnak ha pár évig egészségesen tudnának készülni, mint Marci zömmel
ha fifikásak akkor megbeszélik, akié az első szett vigye a másodikat is, hogy holnapra is legyen erő. persze ez nem Davis-kupa, biztos nem lesz ilyen. főleg hogy tüske is van Mátéban amiért Köves anno kihagyta a keretből és presztízst fognak csinálni a meccsből "sajnos"
Zsombi újabb győzelmével top200-as lesz feltehetőleg.
összejött az esti Zsombi-Máté meccs a döntőért. Kondi előbbi mellett szól, Mátét 2 percig ápolták a meccs vége felé, aki mellett talán a nagyobb játéktudás lehet az érv, de ezt nehéz megítélni még.
szerintem élete pontját gyalogolta ki Máté a 2. szett TB-ben a legfontosabb pillanatban, nagyon jó játékost sikerült megverni. Zsombi is vezet hátha összejön a magyar elődöntő.
Zsombi is 8 között van, ma végre játszanak. Valkusz az első szettet be is húzta egy nextgenes olasz tinédzser ellen, talán ő az aki leginkább esélyes a 2 magyaron kívül a tornagyőzelemre, így 1-2 meccsbe belenézve. Ha ma a srácaink győznek akkor egyikük döntős, mert egymás ellen játszanának.
Eredménylista alapján nem feltétlenül indokolt szerintem se a váltás.
Viszont ugye Sávolttal nem felhőtlen a viszonyuk, ezt a Marci válogatott-nem válogatott körüli huzavona kapcsán kiderült. Úgy tűnik, ez most többet nyomott a latba.
Már tegnap megsérült, ma mély-hasfali húzódással állt neki megkisérelni a lehetetlent. Sajnálom Zsombit, végre van valaki, akinek lehet élvezni a játékát, amellett, hogy drukkolok neki, mert nagyon odateszi magát. Reméljük nem lesz hosszan elhúzódó a sérülése!
Egészen pontosan: https://livestream.com/atp és ami óriási pozitívum, hogy kb 1 hétre visszamenőleg meg tudod nézni, amit kiválasztasz, , csak lefelé kell görgetned. Így Zsombi összest is ki tudsz csemegézni - hát érdemes, mostanában kevés teniszmeccsen van ennyi látnivaló! Írj, ha valami nem stimmel!
Nekem ami külön érdekes, hogy Zsombi most Noszállyal készül. Nem tudom, hogy korábban volt-e edzője egyáltalán, de láthatóan jót tesz neki "Sasa".
És elnézve azt, amit Sávolt művelt Marcival, meg Noszály Zsombival; lehet, hogy többet kéne alkalmaznunk azon kevés férfi játékosunkat edzőként, akik megjárták a top100-at.