Drzm füstje borítja a tájat, Karácsonyi bejgli növeli a hájat. Pihen a motoros, fázik keze-lába, Szentestére készül, a Jézuskát várja.
Mi lesz a fa alatt? Izgul ő most nagyon, Komplett kipufogó! Hú, az egész vagyon Csodálja a család hisz nem olajosa keze, De tudják, hogy most is a gépen jár az esze.
Ha véget ér az ünnep újra fúr és farag, Hogy tavasszal ismét hajtsa a vasat. Törheti a fejét, minek hol a helye A dugattyúnak miért hiányzik a fele?
Ha elfogyott a tudomány, sebaj ott a Fórum Nagyobb okosság az, mint kártyában a lúrum. Segít a társaság bizony fűnek, fának, Tanárnak, mérnöknek, sofőrnek, diáknak.
Hali, hátsó telót is szervizeltettem, azt hiszem hogy kétszer vagy háromszor cseréltettem benne olajat.
A lengő villa tengelyt ki kell préselni, olyan helyre állitod a motort ahol oldal iránybol meg lehet nyomatni egy olaj emelővel a tengely végét, a másik oldalon meg kitámasztod motort a váznál hogy a tengely meg tudjon indulni, de Kupic biztos tud segiteni, amugy ott is cseréltem a tűgörgöket.
szétbombáztam a gépemet, persze javítási szándákkal, de nem tudom kiműteni a lengővillából a tengelyt, pedig ki kell cserélnem a csapágyakat...
Van valakinek ötlete, hogyan tudom kiszedni?
Jana szerinted a hátsó teleszkópot időszerű lenne felújítani? Te foglalkoztál vele amikor nálad volt? Mert tervezem az első hátsó telók rendbeszedését is, próbálok egy picit javítani rajtuk, illetve nem én hanem a szaki itt: http://www.lmsport.hu/