Nagyon örülök és grat Annának.De lássuk be,ravasz mint a kis Vuk.Nagyon jól választja a versenyeit,és ha jövő héten is nyerne,legyen így,akkor a 75.helyre jönne fel kb.De lássuk be ez irreális pozíció.Mert ha jól számolom,idén 2 WTA meccset nyert.És most már kinőtte ezt a homokozót,és lassan WTA tornán kellene indulnia,csak ott ne legyen igazam,jönnek ez első fordulós zakók. Mert ezt a taktikát a férfiaknál,Gilbert Schaller alkalmazta,hogy challneger versenyekkel,igaz kellett hozzá egy Casablanka open győzelem,egészen a 17. helyig repült
Az tetszik a játékában, hogy tud és mer rövidíteni, a nagy püfölők ellen a leghatásosabb fegyver. Még két győzelemre van szüksége. és a 91. pozícióban találná magát. Ügyes lány.
Miért ne cáfolna rá? szerintem benne a legnagyobb a potenciál, agilis támadóteniszt játszik és azt kontroll alatt tudja tartani... picit a szervája javulhatna még
de nyílván ha jobban használnák fel a pénzeket akkor kicsit jobb lenne a helyzet, de lehet az se jó, hogy szinte teljesen megszűnt a menedzserszemlélet a magyar sportban és sokan átlagos teljesítménnyel is jól élnek pl focisták, kézisek vagy néhány úszó (pl Verrasztó E.).
Látod most vettem észre,ugyanolyan hülye vagyok mint Mikael Ymer,mert nem fogadta el a stockholmi főtáblát ,hanem elment Roanneba,egy igen erős 100 pontos challengerre ,de ő butább mint én,mert elég valószínűtlen,hogy bejusson a döntőbe,és akkor alig kaszál pénzt,és világranglista pontot,hanem inkább elmentem volna Ortiseibe a challengerre,és talán megnyertem volna,és akkor 80 pont kasza.Persze én hülye vagyok,főleg az IQ-m,ami elég magas,de majd talán egyszer rájössz,hogy kell a versenyekkel ügyeskedni.Addig még sokat kell tanuljál.Jó tanulási folyamatot kívánok.
Ok jó az ITF torna is,igazad van.Kicsit savanyú,kicsit sárga,de a miénk.De persze buta vagyok,de Annaának is sajnos nagy valószínűséggel erős lesz a WTA mezőny,mert az egy másik homokozó,és akkor majd jól gyűjtögeti a nulla pontokat.Bár ne lenne igazam. Biztos igazad van nem értek a teniszhez,de a világranglista számítás,igen igazságtalan,de ahhoz talán 30 év elég volt,hogy megtanultam,hogy kell egy versenynaptárt összeállítani.Például Anna ranglista helyezése,igencsak csalóka,mert nagyon ügyesen választ versenyt.De Djoko is zseniális.De szerintem Mártonunké katasztrofális .A 2. félévben,alig szerzett eddig pontot,de adja isten hogy nyerjen Stockholmban,de a csak az elődöntőig jut,akkor is nagy baj van,mert 6 hónap alatt,egy Joulupukki zsák pontot kell megvédenie.Persze majd lesz valahogy.Remélem tévedek.De jól el lesz Mártonunknak,Wimbledon után a 80-120 hely között.Jó a challenger is,csak az egy másik homokozó,ahol eddig volt.És igen jó fiatalok jönnek fel egyre inkább,és challengeren is nagyon nehéz jó eredményt elérni.Például Anna a kereseti listán,igaz statisztika hazugság,mert a igen jó páros játékosok is benne vannak,a 232. a kereseti listán,és ezen a héten nagyot lépett itt előre,mert nyert 15000 zöld hasút.http://wtafiles.wtatennis.com/pdf/rankings/All_YTD_Prize_Money.pdf
Amikor számolgatsz és ilyeneket írsz, hogy 400000 brutto dollár, legalább nézz utána háttérinformációknak. Amúgy sem tűnik erősségednek a járatosság ebben a sportágban, így aztán rengeteget égeted magad szinte nap, mint nap, rossz rányitni erre a topicra az utóbbi időben, 100x annyit kommentelsz, mint olyanok, akik 100x többet tudnak a teniszről. Ez így uncsi, de megbántani nem akartalak.
Tudod azért nem értek ezzel egyet,mert lehet nem most jön ki a sérülés,tudom ez egy teória,De egyszer Potro azt hiszem egymás után 4 hét alatt ,4 versenyt nyert,hát ezt biztos nem engedtem volna meg neki,nem mondom hogy ez hozta a ki a csukló sérülést,de ki tudja.És Murray meg ész nélkül az egész Őszi szezont végig nyomta,hogy NR1 lehessen,nem mondom,hogy azért sérült meg a csípője,de a fene tudja.És azóta a nőknél is,iszonyú kemény 3 órás meccsek mennek.Djoko a legprofibb a verseny naptárt illetően.
Azért tévedsz szerintem,mert kap a győztes 50 pontot,ami azért elég sok,mert persze butaság.De a nőknél is 18 verseny számít be?Mert akkor 18 szorozva 50-nel,az 900 pont.Én ha Jani Réka lennék ezt a taktikát alkalmaznám,és akkor talán Gs főtáblás lenne,ami minimum 400000 ezer bruttó dollár.
most 1 hetet tudnak pihenni Uruguay előtt, a fizikuma nagyon jó ennek a 2 lánynak Baboshoz és Dalmához képest. Anna be van nevezve Chilébe is egy itf-re azt kihagyhatná
Jól mondod,csak van egy bibi.Tudod engem az ATP Tenisz fórumban egy hülye pingpongozónak néztek,biztos igazuk volt,de ha Panna stábjában volnék,a héten van egy 60 doolárosH verseny,ahol ugyanaz a mezőny játszik,mint a héten,és a jövő héten fog,és ha én a stáb tagja volnék,azt mondanám ezen a héten nem indulunk,és akkor nagyon jó sansz volna,hogy a következő héten,megint megnyerjük a challenger tornát.Bár megnyerheti mind a hármat is,remélem így lesz,csak meg ne sérüljön,Mert sokat a akar a szarka,de nem bírja a farka.