hello! még én is csak amatör vagyok de szeretnék magas szintű lenni! itt az én honlapom címe ahol még fent vannak a hibás egyedek is!nem sokáig remélhetőleg
Akik tartja az alábbi fajták valamelyikét:törpe cochin,ázsiai selyemtyúk,törpe lábtollas vagy egy bóbitás fajtát és szeretne egy fajtaklubba (Törpe Cochin- Selyemtyúk- Törpe lábtollas és Bóbitás Fajtaklub) belépni ott kiállítani akkor jelentkezzen az alábbi e-mail címek egyikén:kapirgalobt@citromail.hu (Horvát János elnök) vagy andrea.bori@gmail.com (Klausné Bori Andrea titkár)
Hello Ükapa! nekem is babos cochinjaim vannak!az én ideji szaporulatom kerek 2!a nagyobbik (kakas) április 29-én kelt már kukorékol!a kisebbik alig 1 hetes és még nem tudom mi lesz!ja meg még 2 kotló ül 10-10 cochin tojáson!
apró megjegyzés:egynémelyikbe sok a fehér ami nem olyan jó!de nekem is van ilyen bár én ezeket selejtezem!te csak hobbi szinten csinálod?én szeretnék elismert tenyésztő lenni, ezért is hívtam le Klausné Bori Andreát hogy nézze meg a cochinjaimat és mondjon véleményt!a tanácsait megfogadom és remélem teljesül az álom!de félre ne értse senki nem okosítani akarok csak leírtam!nagyon szépek azok is amelyikekben több a fehér!hisz én is azért választottam az állományomba olyat!CSAK ÍGY TOVÁBB
Sziasztok! Gyönyörűek ezek a cochinok. Ezeknek mekkora a kifejlett méreteik? A kutya írtása miatt most nem tudom meg a saját állományomból, mert ezeket is kiirtotta , helyette még nem szereztem be ezt a fajtát.
Helló! Már csak 4 db van.A világos eltávozott.Hát én barna szegett meg ezüst fogolynak nézem.De nem igazán értek hozzá majd ha nagyobbak lesznek kiderül.
Ui:A képek nekem sem jelennek meg .Nagyon fehérek ezek a törpe cochinok.:)):):):)::)
Nekem se voltak valami fényesek! lett 1 utódom ami már kukorékol és erőszakoskodik! akkor most lett egy utódom ami még az anyját gyepálja meg űl még egy kotló 10 cochin tojáson meg még egy kotló 15 cochin tojáson! pedig idén már 5 kotlót ültettem cochin tojásra!1 keltett 2 de az egyik feladta sajnos a többi meg félidőn otthagyta!a 6. most lesz elültetve este
Nem tudom mert én is akarok legalább hagyni 2 jérce 1 kakas.. Vannak csak van benne ami sárga és azt akarom előbb eladni de lehet hogy lesz mert most vedlenek a kisebbek és azokba van 4 jérce így még lehet hogy lesz akár 4 vagy 3 db jérce is és akkor adok el! De szerintem a sárga jérce is jó mert azzal is hoz ki sárga kendermagost. Monorra megyek Augusztusban! Kakas az van még 1 ami biztos hogy sárga kendermagos.
Eladó 2007-es kék törpe wyandotte kakas és 2007-es törpe cochin kakas lazac színben! Wyandotte ára: 3000FT (ennyiért is lett véve annó) cochin ára:2000FT érdeklődni a szamixxx@gmail.com címen vagy a +36/70-384-3848-as telefonszámon lehet!
Üd vásárolnék óriás és törpe kék cochin tenyésztojásokat símát és borzast is. Ha vakakinek van eladó kérem jelezzen. Ha lehet fajtíszták legyenek. Előre is kösz
Eladó törpe cochin növendék kakasok,fehér,sárga és aranyporcelán színekben németországi tenyészpároktól.Ugyanitt oravka növendékek eladók.Érdeklődni a honlapon található telefonszámon és e-mail címen lehet.Képek is megtekinthetők az oldalon.