Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
A legújabb igo 8.3.2.80621 2009 március 10-i proginál mit kell kicserélni, hogy a poi ikonok ne a szokványok kékek legyenek, hanem jelenjen meg a márkajelzés? Pl a benzínkútnál, az üzleteknél stb. Tudjátok a szines kis poi ikonok.
Sziasztok! Segitsetek a következő problémában:Az Igo 8.3 alatt nem látom a letöltött és beszerkesztetett(láthatóvá tett)POI-kat.A helyükön 2 léggömb formájú jel van csak.
A következő lenne a problémám: Mio c710-hez vett egy ismerősöm GNS TMC vevőt. Az adót meg is találja, de nem hoz egyetlen egy eseményt sem. A térkép uaz ami az en 720-as gépemen működik(tmc bölcsővel). A szoftver is uaz(igo 8.3.2). Az nekem is eszembe jutott, hogy csak az antennát kellene használni(persze a jelenlegi nem kompatibilis), de egyenlőre még puhatolózom, hogy vannak esetleg más problémák is, mint a két(belső, illetve kulső) TMC vevő összeveszése. Van valakinek ötlete?
Látszik h kereskedő vagy... nagyrészeteknek fingja sincsen a jogszabályokról. Akkora hülyeségeket beszélsz h rossz olvasni! Javaslom, látogass el a panaszfal.hu-ra vagy az nfh.hu-ra és rendesen tanulmányozd át a jogszabályokat! Ez a minimum ha te is vevőcentrikusnak mondod magad...
Mio Moov 200 gépem van. Elindul az IGO8 az SD-n létrehozott Cubia... könyvtár létrehozásával, de a fényerő gyenge, nem állítható. Tudtok -e erre valami megoldás?
Jahh. és még valami. Te most egy új szolgáltatást veszel az új feltételekkel, TMC nélkül. Ha nem tetszik, nem kötelez senki a megvételére. Szal' nem áll meg az érvelésed...
Fogyasztóvédelemhez a kereskedővel kapcsolatban fordulhatsz, ha jótállási problémád van. A gyártó ilyen tekintetben érinthetetlen, te jogviszonyban a kereskedővel állsz (még ha egyes multik ezt szeretik elferdíteni). A 30 napon nem is értem mit értesz... a 15 és 30 napra vonatkozó jogszabályok kikerültek a fogyasztóvédelmi törvényből. A jelenlegi megfogalmazás szerint, ha egy készülék meghibásodik a jótállónak "törekednie kell a javítás mihamarabbi befejezésére"... azt meg majd valaki eldönti, hogy a kereskedő mennyire nagyon törekedett.
Ráadásul ahogy már itt mondták is a készülék a vásárláskori állapotában neked megfelelt, rendeltetés szerűen a mai napig használható abban a formájában. Nincs miért hőbölögnöd, senki sem ígért élethosszig tartó térképfrissítési garanciát rá. Akármelyik bíróságon kiröhögnek ezeknek a multi cégeknek a jogászai... és nem véletlenül van így kilobbyzták ezt a drága jó kormányunknál... Gondold csak el mennyi szart vinnének vissza a multikhoz, ha nem változott volna a jogszabály... és mennyi szart kéne cserélniük, visszavenniük, visszafizetniük, ha a 15-30 nap még érvényben lenne... no comment.
Azt viszont hihetetlen gesztusnak tartom, hogy a kifogástalan Mio hardvert beszámítja az LCP. (Erről még én, mint kereskedő sem értesültem eddig) Hiszen semmi sem kötelezné erre.
Nem erről van szó.Én annak idején a GPS-t dugófigyelővel eggyütt vettem,vagyis azért volt dgrágább,mert ez a szolgáltatás benne volt.Most pedig a frissítésnél ez eltünik,vagyis azt a szolgáltatást amiért két éve fizettem ,már nem tudom igénybe venni.Akkor meg kináljanak fel egy olyan lehetőséget - esetleg ráfizetéssel - hogy lecseréljem a készüléket olyanra,ami ezt tudja,illetve ezeket ,mert több szolgáltatás a frissétés után nem müködik.Szemét dolog amit csinálnak,eladnak egy szolgáltatást jó pénzért ,egyébként válalták a szerződésben a frissitést - amit két év múlva mát nem tudsz igénybe venni az ő hibájukból.
Ezzel az erővel mindenkit jelentgethetsz, ráadásul Ők teljesítették amit igértek. Az hogy nem naprakész az más tészta hiszen sosem ígérték azt senkinek sem!!
Eladnám TCR-100 típusú gyári Mio TMC-s bölcsőmet (320 / 520 / 720-hoz jó). Gyári csomagolással, minden tartozékkal. A régi gyári bölcsőt az árba be tudom számítani (úgyis felesleges lenne a TMC-s mellett). Ha érdekel valakit, jelezze a charliebrown@index.hu-n.
A TopMap Kft. fejlesztésének eredményeként elérhető az Altina márkájú GPS-készülékek számára készült térképfrissítés, amely az összes „C” szériás Mio készülékkel, valamint a Mio H610 típusú készülékkel is kompatibilis. Az SD kártya megvásárlásának egyszeri díja 1 éven belül további három frissítést tartalmaz. Az adatbázis tartalmazza az új M0-ás, és M7-es szakaszokat, valamint Megyeri hidat is.
Hali ! C320-ashoz van-e valamilyen térkép frissités?Vagy honnan lehetne frissiteni?Az enyémen még a mio oldalárol való 2008 kb májusi térkép van.Előre is köszi a segitséget!
Sziasztok! Egy olyan segitségre lenne szükségem, hogyan tudnám azt megoldani egy reset után ne keljen kártyát ahhoz betennem hogy hozzá férjek mindjárt egy intézöhöz fájlokhoz amiböl indittani tudom a miopocketet. Nem tudom elég értheöen irtam e le. Végülis bár hogy indittom el a készüléket ne az alap program induljon és ne keljen hozzá törés hanem egyböl a miopocket induljon. Köszönöm a választ.
a hszbe berakott képekre, és 640x480as méretre... (ennyit enged a forummotor)
(de igazából nincs nagy jelentősége, csak arra próbáltam ironikusan utalni, hogyhamán képet raksz egy háeszbe, akkor miért ilyen picurkát raksz be, amolyan "neszesemmi fogdmegjól" alapon... :-)