Keresés

Részletes keresés

Híd Creative Commons License 2007.04.24 0 0 519
Szerintem ne csak Toeplerre követeld, hanem az elkövetőkre. Toeplert azért vonják felelősségre - már ha igaz, hogy készen kapta a felvételt -, mert nem jelentette fel az elkövetőket (operatőr, macskagyilkos stb., akik ott voltak a felvételnél), amikor a tudomására jutott a bűncselekmény, hanem öncélúan felhasználta. Ha persze kiderül, hogy az ő ötlete volt, vagy végignézte, akkor őt is csukják csak le.
Előzmény: renegade (515)
Spinderella Creative Commons License 2007.04.24 0 0 518
:DDD LOL
Előzmény: ToeplerB (486)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 517

Toepler te gerinctelen SENKI!

Egyrészt kicsit szomorú vagyok,h kihagytál a listádból, melyben felsorolsz párat közülünk! Másfelől örülök,m érzem,h elkezdődött valami, valami ami neked nagyon rossz, és csak egyre rosszabb lesz! Undorító,h már fel sem vállalod azt a szart, amit csináltál, a mentegetőzős dumádat legrosszabb esetben is csak a bíróságon fogják elhinni, de az is nehéz menet lesz, MERT SOKAN FOGNAK AZON DOLGOZNI,H ÍGY LEGYEN!

EZT A SZART AMIT MAGADNAK CSINÁLTÁL, SOHA NEM MOSOD LE MAGADRÓL, ÉS AMÍG VANNAK OLYAN ÁLLATOK MINT TE, ADDIG LESZNEK OLYANOK IS, AKIK UGYANILYEN MÓDSZEREKET ALKALMAZNAK PL. VELED SZEMBEN!

MENTEGETŐZÉS HELYETT FIZESD BE A PÉNZT VALAMELYIK ÁLLATOTTHONNAK, MAJD PEDIG HÚZD MEG MAGAD, BÚJJ EL, KÖLTÖZZ EL VALAHOVA, AHOL MÉG NEM TUDJÁK,H KI VAGY!!!

Spinderella Creative Commons License 2007.04.24 0 0 516
Elvben igazad van, de nem számolsz a gyakorlati dolgokkal. Emberséggel, meg minden, szép gondolatok, de toepler - szigorúan szvsz - már túljutott azon a ponton, ahol még valóban értelme lett volna úgymond gyógyítani, ugyanis a kismacska már meghalt, a cselekmény megtörtént, ennyi. Most már nincs értelme annak, hogy bármiféle emberséggel álljunk hozzá ehhez az ügyhöz. Mielőtt szívedhez kapnál, én sem helyeslem, ha a családtagjait bárki zaklatja, hiszen ők nem vállalhatnak felelősséget semmiért. Elég szégyen lehet nekik, hogy egy ilyen aljas féreg a családjukhoz tartozik. De a megvetés a _minimum_, ami a rendező úrnak kijár. Két év letöltendő persze jobban tetszene, meg ha úgy istenesen szembeköphetném.
Előzmény: oncogito (471)
renegade Creative Commons License 2007.04.24 0 0 515
3. a lehető legkeményebb kiszabható büntetést követelnénk Toeplerre.

Ez egy eset. Mi lesz a többi állatkínzóval? Akiknek a bíróság ma is csak annyit mond: Ejnye-bejnye, ha még egyszer rossz leszel két éven belül, akkor mégy ám a börtönbe! De ha türelmes leszel két évig, akkor újra kínozhatsz állatot! Tehát:

4. pont: állatkínzásért járjon végrehajtandó börtön!
Előzmény: Zombecz (484)
compton_ Creative Commons License 2007.04.24 0 0 514
Beszart a kis féreg, nagyon jó!! Hadd rettegjen a szemétláda.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 513

Egy ilyen BAROM ÁLLAT csak a a saját eszközeiből tanulna!

Toepler Zoltán

Bp. XVII. 1174 Helikopter út 5.

06-1-256-1795, 06-70-220-6119

hipnagog@hotmail.com   toepler@freemail.hu 

iwiwen is ott van a f*sszopó!

klemo88 Creative Commons License 2007.04.24 0 0 512
Itt a zsidó állatkínzó száma:06-70-2206119.Bár soksor már nem ő veszi fel.
Spinderella Creative Commons License 2007.04.24 0 0 511
Nekem fel van véve a Napló videóra, mert aznap dolgoztam. Még nem mertem megnézni (bár az előzetest láttam), mert amikor a melóhelyemen elolvastam a filmes magazin cikkét, ki kellett mennem néhány cigit elszívni, mert úgy éreztem, valakinek szétverem a fejét...
Előzmény: gumimacy67 (412)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 510

Itt van, kiválaszthatod,hogy hova utalod a pénzt!

http://allatmenhely.lap.hu/

Előzmény: Törölt nick (509)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 509

"Végezetül arra kérem önöket, hogy amennyiben továbbra is gyűlöletet éreznek irántam, és meg akarnak ölni, azt velem közöljék, családtagjaimat ne üldözzék."

Menjünk lakásra,vagy itt írásosan közöljük (mert a telefonokat nem veszed fel),hogy igen, a legszívesebben megölnénk,azzal a kegyetlen módszerrel,ahogy azt azzal az ártatlan és védtelen kiscicával tettétek!

Igen ezt akarjuk és csakis veled,aki ezért a szennyért még hajlandó is volt átvenni 500 ezret!

Van bőr a pofádon, akkor azt a pénzt amit kaptál a "filmedért" átutalod egy állatmenhelynek!!!

Mezga_Geza Creative Commons License 2007.04.24 0 0 508
Micsoda egy gerinctelen féreg ez az "ember". Nem gondoltam volna, hogy még tudja tetézni amit tett, de sikerült neki. Ahelyett, hogy legalább vállalná és nyilvánosan megbánná a történteket, most még elkezd hazudozni is...

Vasárnap még ezt nyilatkozta a Naplónak: (szó szerint)
"Én nem azért öltem meg azt az állatot mert a forgatókönyben ez volt, hanem azért került be ebbe a filmbe, mert véletlenül ennek helye volt a filmben...
...
Ez a kis cica nem szenvedett. Ez ahogy beszippantotta a vizet, pár másodperc múlva elhalálozott." - persze ez sem igaz, ez látszik a filmen is...

Tehát korábban még csak "nem azért ölte meg", most meg azt próbálja bemesélni, hogy ehhez neki semmi köze nem volt, ott sem volt a helyszínen, csak valaki hozott egy filmet valahonnan? Na neee. A Napló riportban egyértelműen hallani a válaszaiból, hogy jelent volt, sőt az is alaposan feltételezhető, hogy ő maga nyomta vízbe a macskát.
Leközelebb már azt fogja hazudni, hogy csak letöltött valamit a YouTube-ról és véletlenül belevágták?

...

"Hazánkban számos kiskutya és macska így pusztul el, amikor a vidéki házak tornácán megszületnek. Dacára, hogy nem életképtelenek."

Ez milyen gusztustalan védekezés. Majd a Móri mészárosok is hivatkozhatnak arra, hogy Virginiában meg 33 embert öltek meg és akkor ők ahhoz képest még jófejek voltak? Vagy hogy van ez?!

...

"Elítélem azokat, akik érző lényeket kínoznak, de nem ítélem el azt az operatőrt, aki egy ilyen eseményt megörökít."

A megörökítés és a megrendezett jelenet között hatalmas különbség van. Ezen a filmen egyértelműen látszik, hogy nem csak "megörökítésről" van szó.
Előzmény: Terpeszgyermek (506)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 507

és egészen véletlenül egy kamera is kéznél volt épp a kegyes halálnál, pheerrsze...

falusi tornácokon ez már csak így megy

aztapicsa ez mekkora kamu

mellesleg a cica mindennek tűnt csak életképtelennek nem,nyilván olyan állat nem is lett volna megfelelő a látvány eléréséhez

Toppler gyökér, nem kéne csűrni csavarni, mert nagyon átlátszó!

Előzmény: Terpeszgyermek (506)
Terpeszgyermek Creative Commons License 2007.04.24 0 0 506

Menekül a szende, bár szorul a hurok:

"A film egyik jelenetében elpusztul egy ártatlan élőlény. Amikor ezt a filmet készítettem, nem gondoltam arra, hogy ilyen eszközzel éljek. Véletlen hozta, hogy így történt. Nem én fojtottam meg a kiscicát, de amikor egy kollégám megmutatta a képet, azt mondtam, ennek a felvételnek ebben a filmben szerepelnie kell. Megkérdeztem, honnan a felvétel. Azt a választ kaptam, hogy egy beteg, életképtelen állatot fojtottak vízbe. Hazánkban számos kiskutya és macska így pusztul el, amikor a vidéki házak tornácán megszületnek. Dacára, hogy nem életképtelenek."

természetesen innen:

http://www.toepler.fw.hu/

Antisystem Creative Commons License 2007.04.24 0 0 505

közpénzt, az a nem gyenge

Ha jól rémlik, a bűncselekmény elkövetésével szerzett hasznot a bíróságnak mérlegelés nélkül el kell kobozni...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (403)
Híd Creative Commons License 2007.04.24 0 0 504

Én egyet próbáltam, de valamiért nem sikerül élesíteni.

Valami ilyesmit próbáltam:

Tisztelt filmesek, művészek, kormányzati szerveknél dolgozó illetékesek!

Mélységesen felháborít Toepler Zoltán Álszent című filmje, amelynek forgatása közben az alkotók egy kismacskát halálra kínoztak. Ez az emberi jóérzés szerint aljasság, a hatályos jogszabályok szerint pedig letöltendő szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekmény. Még jobban felháborít, hogy a filmért az alkotók a 38. Magyar Filmszemlén félmillió forintnyi közpénzből fizetett jutalommal járó különdíjat kaptak.

Kérem az illetékeseket, hogy

1. Azonnal vizsgálják felül a Filmszemle zsűrijének döntését, és vegyék vissza az alkotóktól a díjat és a pénzjutalmat

2. Az alkotókat vonják felelősségre állatkínzásért

3. A Filmszemle zsűrije és szervezői, a művésztársadalom egésze, valamint az őket támogató kormányzati szervek ítéljenek el, és határolódjanak el minden olyan alkotótól, aki művei létrehozása közben állatokat kínoz vagy más bűncselekményt követ el.

Üdvözlettel:

Gipsz Jakab

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 503

ha már volt,akkor elnézést...

" A februári filmszemlén a kisérleti kategóriában a zsűri díját bizonyos Nikolaus Myslicki Álszent című egészestés, ismeretlen nyelven beszélő, magyar feliratos filmje nyerte el. Myslicki, amikor kiment a színpadra, tört magyarsággal közölte, hogy ő nem beszélni jól magyar, majd eltűnt, s eltűnt a film is, legalábbis a mozikból. Amikor később Toepler Zoltán író fel akarta venni a díjjal járó összeget, nem akarták neki kifizetni, mert semmilyen módon nem tudta igazolni, hogy ő azonos volna Myslickivel, ráadásul gyanúsan jól beszélt magyarul. A rejtély kiderítésére kérte Toepler Zoltánt Kovács Gabriella.
- Interjú Toepler Zoltánnal (Kovács Gabi, 8'55)"

http://www.radio.hu/read/220483

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 502

Olvastam...,azért írtam..:)

mail?

Előzmény: Zombecz (501)
Zombecz Creative Commons License 2007.04.24 0 0 501
Nekem is.:D
Előzmény: Törölt nick (499)
Zombecz Creative Commons License 2007.04.24 0 0 500
Toepler nem értelmiségi pl, gázszerelő. Nem semmi az értelmiség sem, de szerintem ez nem bizonyítványfüggő.
Előzmény: Törölt nick (493)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 499
Szólj nekem is testvér,megyek veletek...(zööööd a szívem)
Előzmény: Zombecz (494)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 497

És  kikből állt a zsűri....!?

Ennél olcsóbb "kifogást" nem is hazudhattak volna..

Előzmény: Törölt nick (488)
Venyerin Creative Commons License 2007.04.24 0 0 495
MarciBence Megvitattuk a helyzetet Marcival és Bencével. Az ítélet: saját filmjét kelljen néznie.
Zombecz Creative Commons License 2007.04.24 0 0 494
Kösz!:-)
Lehet, szükség lesz rá. Nem elégszem meg azzal, hogy "fasznak" nevezzük el a csávót. Írtam több szervezetnek is, hogy ha megfogalmazzuk, akkor támogassanak s fogjunk össze velük. A célom továbbra is az, hogy ez a sarlatán ne nevezhesse magát művésznek, hogy elhatárolódjon tőle mindenki, hogy a mozgofilmért felelős vezetők ne adjanak neki többé lehetőséget! Akkor megnyugszom, ha a díjat visszavették tőle s minimum bocsánatot kérnek a melléfogásért! Ha valaha még meglátom, hogy az illető pályázik valami fesztiválon, odamegyek....de nem egyedül!
Előzmény: David Halloran (489)
Dezzie Creative Commons License 2007.04.24 0 0 492

Pedig maguk beszéltek az alkotóval a film megnézése után, aki elmondta, milyen körülmények között történt a bűncselekmény. Tudták, mit díjaznak.  

Előzmény: Törölt nick (488)
flugi Creative Commons License 2007.04.23 0 0 490
hamarosan igaza lesz.. dolgoztok rajta nagyon.
David Halloran Creative Commons License 2007.04.23 0 0 489
Hello. "Kicsit" tudok fogalmazni, írni. Ha gondolod (csak írd körül a lényegi mondandót). Egy komoly petíció elkészítésében, ami racionális követeléseket tartalmaz, ezer örömmel segítek.
Postaláda hozzáférhető. Üdv.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.23 0 0 487

-))))

nem lennék helyében...,lehet,hogy költöznie kell....

ToeplerB Creative Commons License 2007.04.23 0 0 486
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.23 0 0 485

akik díjazták ezt a "moslékot" mert nem nevezném filmnek azok sem különbek...,

belinkelem ,amit feltettél :

http://www.petitiononline.com/faszzolt/petition.html

E-mail terjesztés az megvan..,ma is vagy 5 helyről kaptam...,valami biztos lesz  ezzel az állatkínzó  szeméttel...,elég nagy a közfelháborodás...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!