Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Ha nagyon megoszlanának a vélemények, akkor menjünk télen is meg tavasszal is! Januárban forralt bort viszek termoszban, márciusban hideg sört hűtötáskában. Nekem mindegy! :-)))
Hát nem is havas, szeles időre gondoltam. Én is voltam eleget őrségben, nem is részletezem. Nyáron a szúnyogok, télen a szeles, hideg idő. Csak olyan legyen az időpont, amikor még a növények nem élednek fel. Talán akkor március. Ezért is gondoltam a felhívást megemlíteni, így van időnk egyeztetni. Előbb egymás között, aztán hivatalosan. Mit szóltok hozzá ?
Olvasom a fórumot, ha nem is mindig írok. Elvi hozzájárulásunk van további látogatásra is Tóth Ferenc úrtól. Az eddigi tapasztalataim alapján valószinüleg nem lenne akadálya még egy látogatásnak. Ha valamit utáltam Börgöndön az a hideg volt. A szeles hideg. A nyirkos, szeles hideg. Az esős, nyirkos, szeles hideg. Ilyenkor őrségben, sötétben, lassan átázó sátorlap alatt dajkálva a gépkarabélyt, -ami ugye picit sem lehetett rozsdás- nem éppen önként vállalt kihívás volt. Én nem voltam sosem semmi jó elrontója, menjünk. Össze kellene trombitálni az érdeklődő hadi népeket, hogy valami értelmes létszám összejöjjön, aztán megkörnyékezzük Tóth úr vendégszeretetét. Én mindenkire számítok aki jönne, főleg olyanokra is akik a nyáron kimaradtak. Bár ez a téli, helyi Don kanyart átívelő túra tartogathat meglepetéseket. Nem szeretnék havat lapátolni mint a régi szép időkben. Szóval hányan és kik jönnének ?
Talán előbb-utóbb olvasod majd ezeket a sorokat....
Szóval, a nyári laktanyai látogatás rengeteg élményt kavart fel bennem. Pedig a katonaság alatti időben úgy gondoltam, soha nem akarok visszatérni. Nyáron mégis megtettem. Rengeteg év telt el, sok laktanyai változással, de bizonyos részek megmaradtak. Egy hátránya volt a júliusi "kirándulásnak", a sűrű növényzet. Nehezen találtam meg a sokszor megtett útvonalat, ráadásul több épület már nincs is meg. És érdekes, nekem valahogy úgy tűnt, a naponta bejárt utak ezúttal rövidebbek voltak. Úgy gondolom, nem ártana még egy utolsó - számomra legalábbis - utat megtenni a laktanyába, mégpedig január környékén, amikor biztosan nem zavarnak az elszaporodó növények. Várom véleményedet és akik olvassák, azokét is ...
Nemrég a Hadtörténeti Múzeumban volt alkalmam megtapogatni néhány múlt - múlt századi (1860 - 70) obsitlevelet (Végelbocsájtási okirat). Hát akármelyik százszor jobban nézett ki. Hiába, a régi öregek meg tudták adni a módját.
Ha legközelebb megyünk feltétlenül megnézem,de hogy az mikor lesz még nem tudom.
Bandi!!!!!! Te valamire nagyon rosszul emlékszel!!!! Most lett elővéve az Obsitom, úgyhogy azt Te nem láthattad. Valamitől rosszul emlékszel, lehet,hogy a sör és a HP rossz hatással volt az emlékezetedre!?!? Tibi