Te tutod, de ki tudja, hogy mit tanult Vadkakától Pesten, én a helyedben óvatos lennék. Még véletlenül sem fordítanék neki hátat, nem mennék bozótos helyre vele a sötétben este. Szóval csak óvatosan!
Felesleges ezen vitatkozni, úgyis az Albának lesz igaza, ha kell meghamisítják a kiírást. A Siókosár robbantotta ki a két évvel ezelőtti botrányt, szrinted van esélye? Ha akkor az alapszabályt meghamisították, akkor egy másik hamisítás nem okozhat nekik gondot.
Abban igaza van a Siókosárnak, hogy nemcsak az A-ból lehet lefelé, hanem a B-ből is lehet felfelé játszani az A-ba. Ezt a B-s versenykiírás egyértelműen rögzíti emlékeim szerint. Ha Hanga Fehérvár Kc-s játékos, úgy T. licensszel játszhat az Albában, hiszen a B-s versenykiírás ezt engedi.
Ugyanez volt tavaly a helyzet a Vadkakasok-Deke viszonylatban, 3 játékos T licenceszes volt az A-ban, három pedig a B-ben, így mindkét helyen játszhattak egy darabig. Utána azonban ahogy benne voltak a legjobb 7-ben, nem játszhattak tovább. Ezt a szabályt nem ismerem fejből, hogy miként kell ezt nézni, mik a szankciók, ezért írtam, hogy este megnézem.
Este jövök egy Alba elemzéssel, sajnos itt nem tudom megnyitni a versenykiírást. Az szvsz. biztos, hogy az Albás vélemények kiindulási alapja hibás(ha igaz a Siókosaras állítás), nem abból kell levezetni az ügyet. Azt nem tudom kinek lehet igaza, de a kiindulás biztos, hogy rossz. Egyébként hasonló a helyzet, mint ami tavaly volt a Vadkakas csőd után a Vadkakas-Deke viszonylatban a Deke oldalán.
A végén még az is lehet, hogy az említett 3 játékos első kupameccsen (Alba színeiben) történt szerepeltetése után szerepelhettek jogtalanul a bajnokságban.
Mindegy majd elválik, hogy mennyire a szövestég csapata az Alba.. :)