A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
Én úgy csináltam mint anno a nagypapám a foci meccsekkel!! Nézte a TV-ben (akkor még fekete- fehérben) és hallgatta Szepesi bácsit a rádióban... én is így tettem már két kézimeccsen!!!
21:17. Lehet, hogy a dánoknak a legjobb a formaidőzítésük a mezőnyben? Úgy mennek, mintha most kezdenék a vébét.! A spanyolok képtelenek tartani az iramot.
Tegnap nem értettem Christiansen miért pihent. Most rájöttem, hogy ők erre a meccsre mentek rá, ma több esélyt adtak maguknak a bravúrra. Pedig tegnap is közel volt, de sztem ma meg is lesz.
Szarok a spanyolok.Nekünk csak a magunkra kell figyelni,ha jól játszunk akkor a spanyolokat és az oroszokat is megtudjuk verni.Csak el kell hinni és pörögni 1000-el!
ha most a Spanyolok nyernének, akkor sem biztos hogy benn vagyunk a 4-ben igaz?? ahhoz hogy biztos legyen meg kell vernünk a spanyolokat szombaton...Jól tudom?