"És még egy utolsó dolog: nem lehet az sem véletlen, hogy a SOTE által a napokban publikált felmérés szerint a magyar népesség 12 %-a valamilyen lelki (depresszió stb.) sérüléssel bajlódik, szemben az "antidemokratikus" 1998-2002 időszak 7,5 %-os mutatóival."
És majd az államadósság miatt (illetve a törlesztése miatt) alig tudjuk majd a fejlesztési pénzekhez a saját erőt kiizzadni, és ezen (uniós projektek) kívül nem lesz semmire sem pénz. Csakhogy uniós pénzt csak az unió által fontosnak tartott dolgokra lehet költeni, ami csak nekünk fontos arra meg majd nem lesz semmi. Már előre élvezem....
"ANyád az idíóta!!!!Azt hiszem csak próbáltál szívatni!Nem tűnt fel, hogy a vége a te szádban van, te kis köcsög!Azt hiszem vége a normális hangvételnek, hülyékkel nem lehet vitatkozni!!!!!!!!"
hahaha látom magamelőtt a kis 16 éves netpatkányt hahah :D
91'-ben volt szerencsém beszélgetni Fodorral, tényleg normális volt, komolyan szimpi, erre pár év múlva az összes elvét (Ő mondta így) feladta, meghazudtolta....én meg csak néztem ennek mi baja? elgurult a gyógyszere?
"Ha nem tudnád a "halat a népnek" ideológiát elsősorban a szadesz képviseli, tőlük átvette a maszop. Ez a híres rászorultsági elv lényege."
Megint tévedsz. A rászorultsági elv nem hal a népnek. Az hal a rászorultaknak. És adócsökkentéssel, állam leépítésével pedig lehetőség mindenkinek. Az SZDSZ ezt hirdeti tudtommal.
hiába van az egyébként valóban szükséges autópálya, ha bedől a költségvetés az árának a kifizetésébe. Nem azt mondom, hogy most aztán tutira bedől, de elég nyilvánvaló, hogy kissé többet vállaltak, mint amennyit megengedhettünk volna magunknak.
Ja, és azt végképp nem értem, hogy ekkora adósságnövekmény mellett, miért nem lettek ezek a beruházások kifizetve? (mármint az állam által...)
a témában két szavazás volt.Először egy csomagban volt a 13.havi nyugdíj,amit a csomag egyéb részei miatt nem szavaztak meg FIDESZ-esek,majd szétválasztás történt,és akor O.V. már megszavazta,
Akkor csak egy kérdésem van. Ki a .......... vezesse ezt az országot?
Ilyenkor is kell élni a véleménnyilvánítás szabadságával. A választóknak, nekünk, neked is dönteni kell, mert azután könnyű a másikra mutogatni. Szerintem felelőtlenség érvénytelenül szavazni.
Ennek célul kitűzése nem világos, hogy miért populista hülyeség? Fejlett nyugati országok tömkellegénél tűzik ki célul. Vagy lehet, hogy csak azért populista hülyeség, mert nem Gy mondta? :-)
Nekem ez a célkitűzés nagyon is szimpatikus, ugyanígy a TB-járulék csökkentése is.
Fodor és a liberálisok elvei nem változtak az évek alatt. Fodor és a liberálisok ma is liberálisok, ahogy liberálisok voltak 90-ben és előtte is. orbán is liberális lett, ebből indult és lett egy ilyen katymasz.
Ismerd el, egy szar szabályt csak úgy lehet betartani, hogy inkább nem is mer az ember semmi olyat tenni, ami _esetleg_ beleütközik... Feri meg úgy gondolta, hogy a szabály _szellemét_ (amit az előző postomban megfogalmaztam) érti, és tiszteletbentartja, ebbe pedig belefér a pénzérme.
Ez elég rosszl vesi ki magát annak a dologna az ismeretében, hogy 2007 től elég komoly EU pénzek várhatóak fejlesztésekre, ami rendesen megdobhatja a gazdaságot, a GDP-t, a foglalkoztatottságot, stb...