Na az lehet hogy egy bajnoki meccsen mi is jobban koncentrálunk de azért mi, mármint a csapat 9 pontot kaptunk. Tudom hogy azt nem a védelem hozta össze de akkor is 9 pont. a BAJNOKSÁG ALATT NEKÜNK IS NAGYON KELL MAJD KONCENTRÁLNI , ez itt a lényeg....
Szerintem már vagy 2 éve ki kellett volna rúgni...szerintem nem olyan nagy ikon...Talán ami extra benne az a labdáinak az íve...baromi jó technikával dob...A foci történelmében Top 5-ben benne van a technikája.
Szerintem nem nyerő típus és mondhatni hogy ennyi idő alatt csak egy Super Bowl részvételt ért el...Ami egy ilyen HC-al és azért éveken át jó defense-l gyenge teljesítmény!!
Mondjuk ezt azért látom így mert nekem nem színpatikus...Ez a jó a profikban hogy jól lehet kritizálni őket:))))
azt hittem a redskins erősíteni akar erre buknak 3 elég jó draft picket.1 új rendszerbe kell beilleszkednie 33 évesen nem hiszem hogy menni fog.az eagles nagyon jól járt irányítani ott van kolbász és lett 3 előkelő pickjük.
Kicsit sajnálom, sokat tett az Eagles sikeréhez és most már hogy "kiöregedett" menesztik. Pár jó év még benne van, én igazi Eagles legendának tartom mégha nem voltak a csúcson úgy ahogy szerették volna szerintem nem mindig rajta múlott. Misike véleményére lennék igazán kiváncsi. :) (nem aztmondom hogy ne irjon senki mégmielőtt... :D)
Változás az edzésekben. Mivel a pénteki edzés látogatottsága elég gyér szokott lenni és én sem tudok ott lenni ezért szerdán 16.00-18.00-ig lesz edzés az újoncoknak és a fiataloknak, 18.00-20.00ig pedig a felnőtteknek. A pénteki edzés egyenlőre törölve. Szombaton pedig Falván 14.00-17.00ig lesz edzés.
Az Újpest elleni hazai meccsünket ami Április 24.-én lesz 15.00-től a Jászberényi hűtős pályán rendezzük. ( A wolverines pályája) Erre azért van szükség mert arra az időpontra sehol nincs a környéken pálya, a Tiszaligeti műfüvön játszhatnánk de sajnos nem engedik semmilyen módon felfesteni.