A lándzsa szerintem karakteresebb, de nem mondanék le a másikról sem. Jó lenne egy egzaktabb szavazás is. De az a fő, hogy mozdul az ügy! Köszönjük a munkálatokat Bárónak (is) ! Üdv: Zeno40
Ezt sajna nem tudom, és csak azért nem vállalnám Maka úr felhívását, mert ha visszakérdez, máris zavarba hoz:-))) Én csak szeretem az órákat, de tudásom kb. itt kimerül:-(((
Én a Breguet-re szavazok, de valóban a másik is oké. Nem akarom bonyolítani, de a napokban voltam Maka György boltjában, és ő mondta, hogy neki is lenne 50-60 mutatója. Sajna a fajtát nem tudom. Maka telszáma:332 0063. Talán egy hívást megérne.
Báró topiktárs választ kapott a mutatókérdésre. 100db-os egységcsomagban kaphatók a mutatók, el kellene dönteni, hogy breguet vagy lándzsa forma legyen-e. 650Ft a kis, 650Ft a nagy, és 400Ft a másodpercmutató. Így 1700Ft karóránként, de mivel 100 készletet kell megvenni, ezért 170ezer Ft-ba kerülnek. Szerintem vágjunk bele, és a lándzsa mutatót választanám, de megfelel a másik is. A mutatók formája hasonló az itt láthatókhoz: http://web.axelero.hu/sukosdg/mmii/
Sziasztok! Itt is kérem azokat a tagokat, akik értékelik bugyuta ötletemet, küldjenek egy fotót magukról (portré) a seiko2004@freemail.hu címre, egy létrehozandó albumhoz. Az album nem nyilvános, csakis ránk tartozik! ;-)