Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

gondolatbetyar Creative Commons License 2007.07.26 0 0 792
.com ra is be tudsz lépni ugyanazzal a névvel
Előzmény: attilka999 (788)
tomiki Creative Commons License 2007.07.26 0 0 791

Igen és igen.

Továbbá van .co.uk .com.hk .au .at .pl és így tovább.

Minden az eladón múlik, hogy hova hajlandó elpostázni. Meg rajtad, hogy hova hogyan tudsz fizetni - PayPal, kártya vagy utalni kell-e, ami intthonról drága. Regisztrálni csak egyszer kell, ugyanaz a login jó minden oldalhoz.

Én a .de-n vagyok elsősorban, de sok mindent vettem már a .com-on is, leutóbb egy hete két egeret Hong Kongból 2 centért :)

Előzmény: attilka999 (788)
tomiki Creative Commons License 2007.07.26 0 0 789

Sziasztok!

Látom nagy a lelkesedés a ruhadarbok iránt :)

Én felvettem a kapcsolatot egy gépi szövő műhellyel, akik kb. 2000 Ft-ért válallnak egy galléros fehér pólót Porsche címerrel... de persze az ár sok mindentől, pl. mennyiség is függ.

Arra gondoltam tehát, hogy ha megvan a logó no meg esetleg alatt a Klubembléma, akkor rendelhetnénk mondjuk 30-50 pólót és ugyanannyi sapkát, aztán a Klubtagok vehetnék - no meg akinek még megengedjük :)

Mit szóltok?

Én biztos utána fogok járni, hogy mennyi lesz a végösszeg és akár csak egy darabot is legyártok, de ha a Klub - elnökség? - érdeklődést mutat, akkor lehet egy nagyobb sorozatot is rendelni.

Üdv: Tomiki

attilka999 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 788

Ebay kerdes: Ti a .de ről vasároltok vagy a .com is elérhető Mo. ról?

attilka

Nico67 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 790

Ákos!

a tied kívülről és belülről nagyon szép állapotú, és régen lehet hogy jobb kocsik voltak az arab kereskedőknél, de én a tavaszi kirándulásom kapcsán jártam egy hatalmas arab telepen ahol legalább 20 kereskedő volt, porban, koszban, vagy 1000 autó, és mind a szemétdombra való. Én ott nagyon meglepődtem hogy ilyen is van.(monjuk nagyot néztem 1-két német autotelepen is)

Viszont láttam nagyon szép überfasza autókat is, igaz sokkal drágábban mint máshol. de ha saját használatra kellene inkább az utóbbiból választanék.

ezt akartam mondani

ahogy pedig már említettem, én azért kerítenék belé egy eredeti motort, csak azért hogy "eredeti" és értékesebb legyen az egész.

de hát ugye nem vagyunk egyformák, hál istennek :-))))

Miki

:-))))

Előzmény: Ákos 72 (785)
gondolatbetyar Creative Commons License 2007.07.26 0 0 787
köszi az infókat mégegyszer

Ákos:
tegnap este én próbáltalak hívni de nem mertem többször, mert nem tudom, lehet hogy neked már késő volt
felhívhatnálak délután valamikor?

Előzmény: Nico67 (771)
gondolatbetyar Creative Commons License 2007.07.26 0 0 786
EZEK a kinézett autók

nap van vissza és most 1000 euró a 3
Előzmény: Dannert (768)
Ákos 72 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 785

Szia Nico!

Azért ilyen 6-ost magyarországon nem vettél akkor sem és most sincs! Az az egy hiányossága amiben nem vagyok biztos, hogy javulni fog, csak a motortér kinyitásával válik láthatóvá. Sem menetteljesítményben sem egyéb tekintetben nem marad el szerencsésebb sorsú társainál. És ami talán a legfontosabb: Minden működik rajta, nem úgy mint az itthoni jungtimer kocsikon (általában, és kevés kivétellel) ahol ha megnézed minden stimmel, de összeségében nem jó vezetni zörög csattog ez most épp nem jó stb...

Ákos

Előzmény: Nico67 (784)
Nico67 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 784

aki a BMW-ket szereti rossz ember nem lehet :-))))

Ákos!

Így már világos a kép miért olyan amilyen.

elkeserítő volt amit én láttam az arab autotelepeken, onnan én egy szivargyujtót sem vennék.

Mintha az összes bontásra váró autó ott még kapna egy esélyt, teljesen feleslegesen...

Miki

Előzmény: Ákos 72 (782)
Nico67 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 783

Porsche Hungária

XIII. kerület

Előzmény: attilka999 (781)
Ákos 72 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 782

Szia Laci!

Dannert kolléga Bmw fan legalább is onnén ismerem.

Nico!

Én az M 6-ost arab kereskedőnél vettem, hát a motra nem is volt az eredeti és klíma alkatrészei pl: csövek lemezollóval elvágva kompresszor hűtő kiszerelve, de szerintem így is megérte. Persze ez régen volt regadó még gondolatban sem létezett és lehetett okoskodni a számla vám fronton.

Dannert!

Csak nem kacsintgatsz a Porschék irányába? Nálam is így kezdődött ma meg van 3 működő, de a 6-ost azért nem adom!

Ákos

attilka999 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 781

Pálinkás jó reggelt!

Bocsi  Fonok hogy aludni mertem ameddig Te dolgoztal :-)

Bár van egy véletlenszerű ebresztőórám, amelyik esténként ébreszt többször (a fiamnak jön a foga, gyakorlott apukak ismerik az érzést)

A sapka mellett még fenem a fogam egy gyári eredeti, 44/24 be való porsche gyerekülésre, a multkor láttam egyet az ebayen...

Lehet hogy tudatlan vagyok de mi az a PH?

attilka

Előzmény: Nico67 (780)
Nico67 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 780

azért jó lenne ha nem aludnál annyit, inkább szolidaritásból neked is fent kéne maradnod

:-)))))))

Kipuffos csávokat holnap hívom és fenyegetőleg fogok fellépni.

jó ez a DAB sör na....

lassan kész az eleje, lehet gurigatni, meglesem a kormányt :-)))

meg elgondolkodom melyik csavart nem húztam meg..:-)))))

Úgy látom ez a sapka kardinális kérdés.... :-)))

Voltam bent a PH-ba, de olyan gagyi sapeszok voltak hogy én pirultam tőle..

jajajaj, most jut eszembe Attila! menj be te is és nézz körül mert 3500 körül van olyan mint a Lacié! eredeti!!!!porsche sapi :-)))) hátha neked tetszik :-)))

Előzmény: attilka999 (777)
Nico67 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 779

nem bírsz alunni???

húú a pupost nem kérdeztem meg...

:-))))

Én majdnem kész vagyok:

kormánymű fent, feltöltve olajjal

stabi fent, gyertyák bent,

kerekek fent,

az eleje meg szép lassan araszol fel :-))))

Előzmény: rf944 (778)
rf944 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 778

Na jó reggelt még mindig úgy kelnek el a porschék mint a cukor? mi ez a kapkodás korán reggel? itthon kell autót épiteni kint sem egyszerűbb dolog ez.Bár több a szép eladó poros de kutyaól  is van bőven.

attilka999 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 777

Bocsi de este nincs ekezetem...

L001 : arra gondoltam en is, Nico-val beszeltem es meg aznap este 11kor irany a Tesco...szegeny diak arupakolo, elegge hulyenek nezett amikor kerdeztem.. ugyis be akarok jelentkezni az ebayre... addig nem nyugszom...

Nico: ez jol hangzik, a germanokkal nem beszeltel elkuldtek mar az auspuffot? vagy a postas nem tudta berakni a postaladadba?

Gondolatbetyar: ha lehet csatlakozom a tobbiekhez, annak ellenere, hogy en csak mostanaban leszek 44 tulajdonos... erdemes a 24 es a 44 forumot visszaolvasni, en ezzel kezdtem, rengeteg info, meg persze szemelyesen talalkozni a markatarsakkal.. ugy kimenni es autot venni, hogy nem vagy mindennel tisztaban az meresz, ennyi erovel lehet itthon is lottozni... eleg csak egy torott kodlampa, ami egy vagyon..

persze az egy fore eso porsche a nemeteknel eleg jo, szoval a valasztekot lehet irigyelni

na elrakom magam holnapra...attilka

Nico67 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 776

Autószerelés:

Jól állok, vezérlés rendben burkolatok is fent, a kormánymű van hátra, az 1 óra még, azt holnap reggel kell vegyek 8x16-os menetjavítót a szelepfedélhez, azt betekerem, szelepfedelet felteszem, és ugrik a majom a vízbe :-))))

:-)))

A kipuff jöhetne holnap és akkor ha nem lenne munkám délután akkor az fel is kerülne, de van munkám sajna

Pedig nagyon beindítanám már, meghalgatni a hangját :-)))

Kormánymű fel

stabi rúd fel

első lökös fel

alja fel

kerék fel

indítás

1

padlógáz

:-)))))

Nico67 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 775

Táncolunk is? vagy mi??

Nohát csak nem ilyesztegetni szerettem volna senkit, de én azt mondom hogy ha valaki most porschét akar venni az előbb jöjjön el egy találkozóra, nézze meg az autókat, és úgy van ahogy mondod Laci, a jó autók elkelnek "körön" belül.

Hozzá kell szokni ahhoz hogy ezekből az autókból ezres nagyságrendben gyártottak csak, akkor is elég drágák volta, és bizony a hazai alkatrészkereskedelem igen hektikus, ha lehet így mondani, de talán úgy jobb hogy elég kevés alkatrész van raktáron.

(itt megjegyezném hogy azért nekem sikerült egy elosztófedelet vennem 4700 ft-ért, tegnap, de pszt)

L001 barátunk meg mesélhetne mennyibe kerül 1 hidrotőke, vagy ez meg az...

de még jó példa Maki 944 kabrioja, amiben nem kevés munkaóra van, de ez meg is látszik rajta, és hát ugye a motorja ami szintén nem azonnal lett kész :-))) 4 kilóért.

a véleményem az hogy ha valaki tényleg elszánja magát és külföldön vesz autót az ne az olcsók között válogasson hanem a drágák közt, ugyanis első látásra lehet hogy nagyon drága, de hosszú távon olcsóbb! sőt .. és ha már ki kell fizetni a regadót akkor az a szarra ugyan annyi mint a jóra, mert ugye a regadó nem vételárfüggő.

A Geli autója meg szép és jó!

Miki

Előzmény: L001 (774)
L001 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 774
Kedves Dannert, Gondolatbetyár!

Az első kérdésem az volna (de ne sértődjetek meg), hogy láttatok ti már 44-et?? Közelről?? Mentetek már vele?? Érdeklődtetek már alkatrész ügyben???
Mert bennem ilyen kérdéseket vetnek fel a hozzászólásaitok!

Autót itthon is lehet jó állapotút venni, csak utána kell menni!!!!!!!! ha megnézi valaki mondjuk a Geli mester turbóját arra mit mondanak??? Mert szerintem azt biztos nem lehet fikázni, igaz ez az egyik véglet, de nem feltétlen a használtautó kinálatából kell kiindulni, mert ott a legritkább esetben árulják a jó Porschékat szerintem!

Most például van egy iszonyat jó állapotú 44 eladó 1milla körül, de azt sehol nem hirdetik!!

meg amit Nicó is említett szerintem a kinti ólcsónak is híg a leve azok se hülyék!!

Viszont nekem volt szerencsém egy 800e ft-s autót lealkudni 350re úgyhogy, ezek az árak eléggé irány árak mert a szart úgyse fogják drágán elhozni!!!
Elég szűk réteg az aki ezeket itthon vásárolja!!!!
Ha nem hülye az ember akkor úgyis reális árat fog érte adni vagy nem hozza el!!!!

Üdv L!
L001 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 773
Te Nicó!

Esetleg vigyek báliruhát????????????, De maximum berakom oszt majd a kocsiba elfér...

Üdv L!
Előzmény: Nico67 (771)
L001 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 772
Ha az én sapkámra gondoltok akkor azt az M5 tescoban vettem és egyetlen egy darab volt belőle!!!!!!!!!!! Ami már az enyém lett!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: attilka999 (743)
Nico67 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 771
küldtem mailt, hívjál fel.
Előzmény: gondolatbetyar (766)
Nico67 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 770

sajna Béres Marci nem elérhető...

ezek jól hangzanak..

Bontót nyitsz???

ezt a poziciót a Maki már foglalózza :-)))))))

Dannert Creative Commons License 2007.07.25 0 0 768
vmi képet is jó lenne látni
Előzmény: Dannert (767)
Dannert Creative Commons License 2007.07.25 0 0 767
3 autó együtt???? mennyiért? kinek is van papírja?:)
Nico67 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 769

Hát nem tudom, az én táblázatomban euro 1 nincs :-))

Viszont én nemrég voltam kint autót nézni, és bizony a szar állapotú az kint is szar, főleg hogy az olcsó szarokat az arab telepeken árulják, és olyat én nem vennék.

azért megérne egy misét egy kis matek:

autó :300000,-

behozatal tréler: 60000 ( kis szerencsével)

regadó: 300000,-

Vizsga: 20000

névrevétel: 100000,-(biztosítás nálkül)

egy kis javítás: (Motor: alsó hangon 100000 (szíjak+görgők))

futómű+fékek: 100000 alsó hangon

gumik, belsőtér, kaszni...stb 200000

mennyi is az annyi?:1180000, de szerintem sok mindenben alábecsültem.

hát ennyiért én biztos nem kűzdenék.

Miki

Előzmény: gondolatbetyar (764)
gondolatbetyar Creative Commons License 2007.07.25 0 0 766
nm

nade
találtam jobbat:D
lehet röhögni

1. Porsche 944 Targa - seltenes Modell (erste 4 Fotos, dunkelblau)

Baujahr 1983, 202.000 km. Motor läuft super.
Targa-Dach, Original Porsche-Alufelgen, beige Teilleder-Innenausstattung
Er stand 3 Jahre und ist voll fahrbereit.
Mir bekannte Mängel: rundum Dellen und Kratzer, die Sitze sind verschlissen. Der Scheinwerfer muss eingestellt werden, damit er wieder richtig schließt. Er sollte einmal anständig geputzt und poliert werden.

2. Porsche 944 (mittlere Fotos, rot)

Baujahr ca. 1981, kein Typenschein vorhanden (wurde verloren).
Der Motor wurde zerlegt und liegt in Einzelteilen im Kofferraum. Er hat Original Porsche-Fuchsfelgen.
Eignet sich sehr gut als Ersatzteilspender für die anderen beiden Porsche.

3. Porsche 944 (letzte 5 Fotos, grau) - mit Klima und Pickerl bis 04/2008 (+ 4 Monate darf man überziehen)

Unfallauto, bedingt fahrbereit. Baujahr 04/1985.
Laut Vorbesitzer hat er 120.000 km. 3 Tage vor dem Unfall wurde folgendes erneuert: Klimaanlage befüllt, Zahnriemen sowie mehrere Riemen erneuert und das Service gemacht. Die Versicherung hat ihn mit einem Zeitwert von € 6.300,-- abgerechnet.
Alle Teile könnte man von dem roten Porsche 1:1 übernehmen.

a 3. nak csak lökhárítója, meg oldallemez sérült, motor nem
fényképek szerint

szóval a 3 autót egy csomagban, persze a 2 számú versenyzőnek nincsenek meg a papírjai.

kéne segítség
Béres Marci, vagy valami hasonló kaliberű szerelő elérhetőségét meg tudja valaki adni?
Előzmény: Dannert (765)
Dannert Creative Commons License 2007.07.25 0 0 765
kösz!
Előzmény: gondolatbetyar (763)
gondolatbetyar Creative Commons License 2007.07.25 0 0 764
euro kettő a katalizátoros
de egy euro kettes 2500 köbcentis benzinmotoros 85-ös évjáratú autóra 300 ezer valamennyi a regadó
Előzmény: Nico67 (762)
gondolatbetyar Creative Commons License 2007.07.25 0 0 763
1156 euró
Előzmény: Dannert (761)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!