Szerintem megauploadot hagyná a melohely... Ahhoz nem kell semmi, egy linket megnyitsz ott egy kód beírod letölti kicsomagolod hallgatod és örülsz, ennyi..:))))
jófej vagy, kszi, de asszem azt se fogja a rendszer hagyni (a munkahely elvileg nem erre van kitalálva, otthon meg nyista pc - inkább koncertekre költöm a pénzem :-))
türelem rózsát terem, úgy láccik nemcsak a játék béndzsó, hanem a rendszerük is...
sikertelenség esetén a "tömegdemonstrációban" én is bennevok, max több lesz kint a rajongó, mint bent....
na de elő a pozitív hozzáállással! D elvtársnő és jómagad ottan fognak állni mellettem 2 hét múlva és üvöltözhessük h how can you know what things are worth.....
Én oda írtam az Editors mellé... De amúgy tök hülyeség az egész... Szvsz kb 1000 embert érdekelne a koncert... Most nem tudom mire jó ez... Érzésem, szerint pont azok akiket érdekel nem fognak bejutni és tele lesz olyanokkal akiknek figjuk sincs ki vagy mi az Editors....
Mondjuk elég hülyén van megadva már a játék is. Azt mondja ne feledd el megadni a nevedet... Eddig oké, de hová írjuk? A megfejtés mellé, vagy adjuk meg a regisztrációban? (Bár eleve regizni se lehet, ha nem adod meg a neved...) Biztos csak nekem van nagyon hétvége.
Nekem a The Back Room megvan eredetiben, ha bejutok erre a koncertre, valahogy jó lenne dedikáltatni velük a cd borítóját...:))) Ti kaptatok már valami visszajelzést, én csak annyit, hogy megköszöönték, hogy regeltem az oldalra, de semmi többet....
"...A maxi 4 verziót tartalmaz, egy rövidebb rádióbarát verziót, halkan hozzáteszem, valószínű magyaroroszágon a rádiókban ezt sosem fogjuk hallani, ahogy Editorst sem... "
én csak csendben azon gondolkodtam h netán sajtótájékon lehetne velük dedikáltatni, akkor mit visz egy lelekes rajongó, mert aki szembe megy az mp3 áradattalal és adna x HUF-ot egy cd-jükért nem hiszem h találna idehaza...