hát a tükörbe néztem,nagy nehezen megtaláltam belül...kiforgattam,de szerintem nagy mázli hogy nem ment be hátra,aztán utána megpróbáltam kimosni de nem nagyon ment úgyhogy addig baszkuráltam mire kijött hunyorítottam és úgy valahogy kipiszkáltam belőle..csak a buzi kettészakadt aztán a másikat is kikellet... ha van csipeszed és bátor vagy és nem remeg a kezed akkor könnyen kitudod halászni szerintem. sok sikert!!! píszendláv
Sziasztok! Sajnos az új suli miatt nekem nem felel meg egyik W2 edzésidőpont sem. Egy másik csapatban folytatom, ahol az edzésidőpont és anyagi feltételek számomra kedvezőbbek. Sok sikert nektek, ha minden jól megy tavasszal ütközünk ;-) Go Wolves2!
szevasztok szétfagyott pudingok! következő edzésen aki tagdíjjal el van maradva az érkezhet bátran korábban, ugyanis 6 tól már lesz a Tanár úr vagy a Katalin főnővér,akik majd szedik a lovettát és pecsételnek! rookiekra, w2 re egyaránt vonatkozik! píszendláv
sziasztok.remélem senki sincs cukorból és azért mert esik az eső le tud jönni edzésre...egy jó tanács...hozzatok szemetes zsákot a tatyótoknak és nem lesz vizes...:) píszendláv
SOS összefogást szeretnék kérni. Kundlya Zsófiának, csapattársunknak, most szombaton lesz a felvétele a "Sztárral szemben" című műsorban, ám van egy kis probléma.
Mára kiderült, hogy egy csomóan lemondták a szurkolást, lebetegedtek, más programjuk jött közbe, illetve ha jók az információim, a vasárnapi meccset is áttették szombatra, és sokan inkább azt választják.
KÉREM A SEGÍTSÉGETEKET, MERT ZSÓFI NAGYON EL VAN KESEREDVE, AZ ÍGÉRT KÁBÉ 50 EMBERBŐL MOST ALIG VANNAK TIZEN, AKIK MENNEK NEKI SZURKOLNI.
Tudom, hogy fontos a meccs, de ne hagyjuk cserben Zsófit!!!
Gyertek el minél többen most SZOMBATON a forgatásra!
8.15-8.30 körül van az érkezés Bp. RÓNA UTCA 174.-hez, a MAFILM bejáratához, ha van rá lehetőség, mezben.
A forgatás egész nap tart, de ha napközben el kell menned, vagy kicsit később érsz, lehet hogy nem akkora gond, ezt Zsófi tudja biztosan.
KÉRLEK JELEZZETEK NÁLAM A WESTELhatvankilenc33ötnyocvan5 - ös számon.
Nyerjen szombaton Zsófia a Farkasok bíztatásával!!!
Segítségetek szeretném kérni, vagy legalábbis egy valakiét. Kellene egy ember a csapatból aki eljönne velünk a Nyíregyházi mérkőzésünkre és felvenné a meccset! Ha van kamerája az az ideális, ha nincs azt is megoldjuk! Utazás természetesen megoldott a buszon és a teljes csapat hálája fog kisérni! :)
Kérlek mielőbb jelentkezz a 06-30-219-7135-ös számon vagy a csanad pont kiraly kukker gmail pont com emailen!