World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Volt nekem egy ugyan ilyen gondom az egyik nagy patch után. Akkor a spam szűrő addon volt a ludas, ha használsz ilyet kapcsod ki és úgy nézd meg a karit.
ments el a wtf konyvtaradat es torold ki belole azt a karid neve konyvtarat. Abban tarolodnak az addonok stb beallitasai. Elvileg ha mar semmi sem segit, ez szokott. Aztan ha ettol jobb lett, akkor sakkozhatsz mitol volt. Osszeveted az elmentett wtf-be levo file-okat az ujjakkal.
Velem is történt ilyesmi, amikor megszűnt a downrankolás, azért én tovább használtam PTRen a rank4 ghealt, nem is tűnt fel semmi, csak hogy lemegy a manám 90% alá :)
Egyre több 77 alatti playert látok Northrenden repkedni mounton. Normális ez? Nekem csak 77-től hajlandó tanítani a fagyás elleni védelmet a trainer...
Meg tudja valaki mondani, hogy lehet az, hogy tanultam fistweappon-t a sámánommal, a karakterlapon nincs a skillje a többi fegyó közt (mintha, nem is tanultam volna), használni tudom, de ha bunyózok vele, akkor csak az unarmed skillem növekszik...
az picit gyanus h. tok regen nem jatszottam ezzel a karival, nem emlekszem h, utoljara barmi gondja lett volna, kozben volt jopar patch, es most mikor elovettem egybol hallgatozasba burkolozott
(annyira regen nem kerult elo szegeny, hogy annak idejen a lockomnak atkuldte a BOA cuccait, az lock felment 1rol 80ra, es most mikor visszakuldtem a holmit, akkor vettem eszre ezt)
Gondolom simán eltüntetted a chatablakot. Esetleg kirántottad egyszer véletlenül a képernyőről és csak kicsit látszik, vagy csak simán becsuktad véletlenül. Ha lenne kliensem felinstallálva megnézném hogy lehet visszakapcsolni menüből. :)