Keresés

Részletes keresés

oblomov_ Creative Commons License 2007.05.21 0 0 660
Persze, persze még véletlelenül sem találhatja furcsának az ember, ha zsűri egyik tagja szerepel az egyik versenyző műsorában. És nyilván a versenyzsűri egyik tagjának sem tűnt föl ez az apró kis ellentmondás. Szóval ezt mindenki rendben valónak érzi, csak én nem. Nyilván velem van a baj.

Nagyon cselesen ("mesteredre", Bolgár Györgyre emlékeztető módon) arra meg nem adtál választ, hogy a versenyzsűri tagjainak névsorát tudtad- e előre (az előzsűrizés után), vagy csak az eredményhirdetés után derült ki, hogy kik adták oda a díjakat. Mert csak az utóbbi esetben fogadható el az érvelésed.

Apropó: én meg kikérem magamnak azt a vádaskodást, hogy nem érdekelnek a részeletek, most is azok érdekelnek elsősorban.
Előzmény: vlina80 (659)
vlina80 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 659

Hát hányjál. De ha érdekelnek a részletek (nem szoktak):

Több beszélgetéssel indultam, a zsűri (melyben nem volt benne Szász János, mert az előzsűri más , mint a versenyzsűri) ezt választotta ki ebbe az erős mezőnybe. (Egyébként büszke vagyok erre)

Ebből talán már következik, hogy SENKI nem tudja, ki szerepel a zsűriben- a nevezés időpontjában.

Gonosz és alaptalan vádaskodásodnak még akkor sem lenne alapja, ha nyertem volna. És a sugalmazott feltételezést is kikérem a magam és a stáb nevében.

Előzmény: oblomov_ (658)
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.21 0 0 658
Alinda a Zárórás Szász János-intejúval indult a versenyen, és mit ad isten: Szász János benne volt a zsűriben. Úgy látszik ilyen apróságokra senki sem kényes.
Hányok.

http://mediahungaria.dev.adverticum.com/kamera-versenyzsuri
Előzmény: oblomov_ (657)
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.21 0 0 657
Nevezések:

http://mediahungaria.dev.adverticum.com/kamera-elozsuri
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.21 0 0 656
V. Alindát megverte Baló a intejú-stúdióbeszélgetés kategóriában a 2007-es Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztiválon.

http://mediahungaria.dev.adverticum.com/kamera-ismerteto

Deborka Creative Commons License 2007.05.21 0 0 655
Ha tudnám, sok pénzt keresnék egy tévében. Csak arra gondoltam, hogy a nyári szünetben Alinda meg akarhatja valahogy mutatni egy másik arcát is.
Előzmény: Endiman (654)
Endiman Creative Commons License 2007.05.20 0 0 654
mire gondolsz? :)
Előzmény: Deborka (653)
Deborka Creative Commons License 2007.05.20 0 0 653
A sok komolyságot nem lehetne oldani egy kis nyári, szellemes, pikáns marháskodással?
Endiman Creative Commons License 2007.05.18 0 0 652
rég volt már kép a hölgyeményről :)
aud Creative Commons License 2007.05.18 0 0 651
Nagyon tetszett a tegnapi Lukácsos adás, még mindig tök normális, két lábbal a földön álló arc, és maga az interjú is érdekes volt, de annyit hadd jegyezzek meg, hogy mikor Alinda elkezdte(d) mélyelemzés alá venni a Jönnek a Férgek szövegeit, hát hogy is mondjam, az kicsit középiskolásan bájos rész volt.
vsaca Creative Commons License 2007.05.18 0 0 650

A Hegyi BArbarás interjúról tudok nyilatkozni. Szerintem nem feszélyezte őt, hanem ő ilyen. Komolyan vette az interjút és odafigyelt rá mit kérdez. Azért volt olyan szerintem.

Előzmény: Endiman (501)
Single Bilingual Creative Commons License 2007.05.18 0 0 649

Anno volt a Monty Python-ban beszélgetés "élet a halál után" címmel, halott részvevőkkel.

The late...

The late...

And the very late...

;-)

Előzmény: sura (648)
sura Creative Commons License 2007.05.18 0 0 648
Valahogy egy emlékbeszélgetésnek is szerét kellene ejteni Gömöri Endrére, a kiváló (szerintem az egyetlen kiemelkedő) magyar ujságíró halála kapcsán.
Előzmény: vlina80 (625)
sura Creative Commons License 2007.05.18 0 0 647
Lehet valami egy V.E. interjuból is? Nem olyan fiatal és egészséges, hogy korlátlanul halasztható lenne a dolog.
Előzmény: vlina80 (640)
Wicked Belzebub Creative Commons License 2007.05.17 0 0 646
Nem. Ennek kellett volna tegnap este mennie.
Előzmény: Endiman (644)
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.17 0 0 645
vagy ezt adták délben is?
Előzmény: Endiman (642)
Endiman Creative Commons License 2007.05.17 0 0 644
délután fél 1-kor.....amit nagyon nem értek, hogy most megint a Lukács van... ezek xerint a késő esti lett az ismétlős, és a fél1-es az igazi adás?
Előzmény: oblomov_ (643)
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.17 0 0 643
és ez hol volt?
Előzmény: Endiman (642)
Endiman Creative Commons License 2007.05.17 0 0 642
igen, nagyon jó beszélgetés volt Lukáccsal, nekem is tetszett.
várom Dragománt nagy próbatétel lesz neked, talán 50 perc kevés is rá, hogy felvedd a ritmusát, és kihámozd a mondanivalót, de drukkolok neked :))
Deborka Creative Commons License 2007.05.17 0 0 641
Ja, ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni. Aki a mennyiségre hajt, jobban teszi, ha hallgat a sugallatokra. Aki meg minőséget akar kikapni, az jobb, ha énazonosan építi fel magát. (Aki meg mind a kettőre, az alighanem két szék közt a pad alatt találja magát.)
vlina80 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 640

Jól, van jól van. De hamar leálltam a témáról. Azért érdekes pasi ez a Lukács, nem? Nekem nagyon szimpi volt. Őszinte.

Dragomán jön!!!- jövő hét, kedd vagy hétfő, még nem tudom. És jó a könyve a szerintem a fehér király.

Más: köszönöm mindenkinek, aki írt, bár még nem tudtam eldönteni, hogy az jó vagy nem, hogy teszek arra, amit a nőknek diktálnak:-) Több olvasata van ugye ennek:-)

Más: hétfő, Radio Café 20 óra, vendég Pesty László. Remélem.

Előzmény: Endiman (639)
Endiman Creative Commons License 2007.05.17 0 0 639
ejj, ejj Alinda, Lukács Lászlóból is ki akartad húzni politikailag milyen nézeteket vall :)
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.16 0 0 638
"Éjszaka gondolkodik?" - hangzott a profán kérdés. Bravó!
:|
Deborka Creative Commons License 2007.05.15 0 0 637
Kedves Lina, azt bírom benned, de nagyon, hogy ívben teszel a képeslap - világ összes normájára, amit a "nőnek" sugalmaznak.
oblomov_ Creative Commons License 2007.05.15 0 0 636
nem a 'közös többszörös', hanem a 'közös nevező' a helyes amikor az egyetértésről beszélünk.

:|
Habmalac Creative Commons License 2007.05.14 0 0 635

Kedves Alinda!

Először is nagyon szimpatikus, hogy irogatsz ide a fórumra, "vadidegenekkel" szóba állsz :) Nem voltam tudatos néződ, eddig mindig csak véletlenszerűen tévedtem a műsorodra de mindig ott is ragadtam. Elég későn ébredek fel tudom, (mióta is megy?) de számomra döbbenetes élmény a mai világban, hogy tv-ben két ember hosszasan, ráérősen érdekfeszítő beszélgetést folytat, holott szó se esik se napi politikáról (én legalábbis nem láttam még ilyet) se, hogy ki kivel izél, meg milyét nagyobbítja. Szóval hálás köszönet az új kedvenc műsoromért! :)

Ja és látom említették Wahorn-t (ezek szerint nem volt még) én is nagyon szívesen látnám majd a jövőben. Most néztem végig épp a Caddilac Drive-ot, hirtelen ő most a No.1. akire kíváncsi lennék.

Nagyon jó volt a Márta István riport, mulatságos volt ahogy próbáltál konkrétumokat kiszedni belőle a kényes kérdéseknél de ő hősiesen és jogosan ellenállt :) Érdekes (kicsit szomorú) volt a csángó története ...

nah első lélegzetre ennyit ... a legjobbakat továbbra is és kellemes nyarat :)

sura Creative Commons License 2007.05.14 0 0 634
Figyelmébe ajánlom Vásárhelyi Editet. Kitűnő, sokat tapasztalt ember, V. Miklós özvegye.
Előzmény: vlina80 (624)
Endiman Creative Commons License 2007.05.13 0 0 633
Alinda, a Miért?-ben is lesz nyári szünet?
Endiman Creative Commons License 2007.05.11 0 0 632
na, sztem most OK! :)
Előzmény: Single Bilingual (631)
Single Bilingual Creative Commons License 2007.05.11 0 0 631

Hmmm... írsz valamit, de arra ne reagáljon senki?

Akkor miért nem csinálsz honlapot? Vagy blogot, ahová nem lehet olvasói kommenteket küldeni?

De legyen, a kedvedért variálok egy picit.

---

Nem tudom, mi Endiman véleménye fábry sándorról, de én kifejezetten rühellem.

Előzmény: Endiman (630)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!