Persze, persze még véletlelenül sem találhatja furcsának az ember, ha zsűri egyik tagja szerepel az egyik versenyző műsorában. És nyilván a versenyzsűri egyik tagjának sem tűnt föl ez az apró kis ellentmondás. Szóval ezt mindenki rendben valónak érzi, csak én nem. Nyilván velem van a baj.
Nagyon cselesen ("mesteredre", Bolgár Györgyre emlékeztető módon) arra meg nem adtál választ, hogy a versenyzsűri tagjainak névsorát tudtad- e előre (az előzsűrizés után), vagy csak az eredményhirdetés után derült ki, hogy kik adták oda a díjakat. Mert csak az utóbbi esetben fogadható el az érvelésed.
Apropó: én meg kikérem magamnak azt a vádaskodást, hogy nem érdekelnek a részeletek, most is azok érdekelnek elsősorban.
Hát hányjál. De ha érdekelnek a részletek (nem szoktak):
Több beszélgetéssel indultam, a zsűri (melyben nem volt benne Szász János, mert az előzsűri más , mint a versenyzsűri) ezt választotta ki ebbe az erős mezőnybe. (Egyébként büszke vagyok erre)
Ebből talán már következik, hogy SENKI nem tudja, ki szerepel a zsűriben- a nevezés időpontjában.
Gonosz és alaptalan vádaskodásodnak még akkor sem lenne alapja, ha nyertem volna. És a sugalmazott feltételezést is kikérem a magam és a stáb nevében.
Alinda a Zárórás Szász János-intejúval indult a versenyen, és mit ad isten: Szász János benne volt a zsűriben. Úgy látszik ilyen apróságokra senki sem kényes. Hányok.
Nagyon tetszett a tegnapi Lukácsos adás, még mindig tök normális, két lábbal a földön álló arc, és maga az interjú is érdekes volt, de annyit hadd jegyezzek meg, hogy mikor Alinda elkezdte(d) mélyelemzés alá venni a Jönnek a Férgek szövegeit, hát hogy is mondjam, az kicsit középiskolásan bájos rész volt.
A Hegyi BArbarás interjúról tudok nyilatkozni. Szerintem nem feszélyezte őt, hanem ő ilyen. Komolyan vette az interjút és odafigyelt rá mit kérdez. Azért volt olyan szerintem.
igen, nagyon jó beszélgetés volt Lukáccsal, nekem is tetszett. várom Dragománt nagy próbatétel lesz neked, talán 50 perc kevés is rá, hogy felvedd a ritmusát, és kihámozd a mondanivalót, de drukkolok neked :))
Ja, ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni. Aki a mennyiségre hajt, jobban teszi, ha hallgat a sugallatokra. Aki meg minőséget akar kikapni, az jobb, ha énazonosan építi fel magát. (Aki meg mind a kettőre, az alighanem két szék közt a pad alatt találja magát.)
Jól, van jól van. De hamar leálltam a témáról. Azért érdekes pasi ez a Lukács, nem? Nekem nagyon szimpi volt. Őszinte.
Dragomán jön!!!- jövő hét, kedd vagy hétfő, még nem tudom. És jó a könyve a szerintem a fehér király.
Más: köszönöm mindenkinek, aki írt, bár még nem tudtam eldönteni, hogy az jó vagy nem, hogy teszek arra, amit a nőknek diktálnak:-) Több olvasata van ugye ennek:-)
Más: hétfő, Radio Café 20 óra, vendég Pesty László. Remélem.
Először is nagyon szimpatikus, hogy irogatsz ide a fórumra, "vadidegenekkel" szóba állsz :) Nem voltam tudatos néződ, eddig mindig csak véletlenszerűen tévedtem a műsorodra de mindig ott is ragadtam. Elég későn ébredek fel tudom, (mióta is megy?) de számomra döbbenetes élmény a mai világban, hogy tv-ben két ember hosszasan, ráérősen érdekfeszítő beszélgetést folytat, holott szó se esik se napi politikáról (én legalábbis nem láttam még ilyet) se, hogy ki kivel izél, meg milyét nagyobbítja. Szóval hálás köszönet az új kedvenc műsoromért! :)
Ja és látom említették Wahorn-t (ezek szerint nem volt még) én is nagyon szívesen látnám majd a jövőben. Most néztem végig épp a Caddilac Drive-ot, hirtelen ő most a No.1. akire kíváncsi lennék.
Nagyon jó volt a Márta István riport, mulatságos volt ahogy próbáltál konkrétumokat kiszedni belőle a kényes kérdéseknél de ő hősiesen és jogosan ellenállt :) Érdekes (kicsit szomorú) volt a csángó története ...
nah első lélegzetre ennyit ... a legjobbakat továbbra is és kellemes nyarat :)