Hát ezzel nem találtad fel a spanyolviaszt, pláne, hogy már napokkal ezelőtt beszéltünk róla... Egyébként nem nagy kunszt a Miami-vel nagyképűnek lenni, legyél az mondjuk a Hawks-szal... :)))))))
A lényeg: az idei Miami sokkal kiegyensúlyozottabb, jobb csapat annál, hogy a gyengébbek ellen elbukjon. Nálam biztosnak tűnik a Det-Mia ECF és ott lesz öldöklő csata, nem pedig a Mia-Was/Chi párharcban.
Isten meg majd megbüntet, amiért a realitások talaján járok.
Ezzel együtt a Bulls-nak körülbelül annyira fekszik a mi játékunk, mint a Nets-nek.
A Miami és a Detroit mögött óriási szakadék van keleten.
Az idei Mia-Chi meccsek közül egyet sikerült elbuknunk mesteri módon, a többin kétség sem volt afelől, hogy ki a jobb és akármilyen nagyképűen is hangzik, ha meccset nyernének, az már óriási siker lenne. Nem egy súlycsoport és a Deng-Curry duó kiesése csak mélyíti a szakadékot. A Washingotn-ról is ugyanez a véleményem, magyarán a főcsoport-elsőség jól jött, mivel a Boston, a Philadelphia vagy épp az Indiana ellen jobban megszenvednénk.
főleg így, hogy buzzer-beaterrel kikaptak. kár érte. így elég sanszos, hogy otthon behúzza a Wiz. bár aztán a Bulls lepett már meg idén minket párszor.
én azért a bullsban bízok hátha megszorongatják a heatet és azért remélem a suns végre már találkozik egy olyan csapattal aki védekezni is tud, bár akárki is lesz az ellenfele eléggé kifacsart lesz
CHARLOTTE, N.C. -- Charlotte forward Emeka Okafor has won the NBA's Rookie of the Year award, narrowly beating best friend Ben Gordon of Chicago Bulls, a Bobcats source told The Associated Press.
Hát sztem a Bulls-Wizards párharc győztese se épp acélos - a Heathez vagy a Pistonshoz képest... Kár, hogy nem egymás ellen játszanak, mert szívesebben néznék egy Pacers-Bulls vagy Celtics-Wizards meccset, mint egy Heat-bármelyiket... Sztem a Heat nagyon simán (lehet, hogy megint 4-0-val) továbbjut, a Pistonst meg megszorongathatja a (valószínűleg) Pacers, pláne, hogy Tinsley is visszajött és végre nem Anthony Johnson lesz a kezdő. (Rick Carlisle a Coach of the Year sztem.) A Pistons is tovább fog jutni, mert nagyon jó csapat tényleg.
Nekem egyelőre biztosnak tűnnek a Heat-Pistons és a Suns-Spurs konferencia-döntők. Mindkettő offense vs. defense, tehát biztos érdekesek lesznek. Sajna a nagydöntőt a két defenzív csapat fogja játszani - szerintem -, de majd meglátjuk. Azért a Spurs-Pistons nagydöntő se lenne olyan vészes, kb. 38-37-re nyerne valamelyik csapat. :)))
ma búcsút vett az idei szeontól a Sixers és a Kings is. előbbiben már megint csak Iverson nyomta jól. kiváncsi vagyok, hogy jövőre jobbak vagy gyengébbek lesznek e.
a Sac is kikapott. jó kis pontgazdag meccs volt. ennél a 4-1nél azért szorosabb volt jóval a párharc. nem jött össze semmi Bibbyéknek. azért nem rossz a Sonics 56%-os mezőnymutatója.
az Indiana is nyert. remélem otthon majd hozzák a továbbjutást. ennek ellenére, szvsz az a csapat lesz a leggyengébb a 2. körben, aki innen továbbjut.