Hát igen, Kylie Sannii duettnek lényegében nem sok értelme van, mert nagyon hasonló a hangjuk. Egy duettnek akkor van igazán értelme, ha teljesen másjellegű a 2 énekes hangja, mert akkor lesz izgalmas a dolog.
Most hallgatom a The Winner Takes It All-t egészben, annyira nem rossz, csak az elején Dannii szerintem hülyén kezdi el az első refrént, meg ahol ketten énekelnek az nem annyira tetszik, de különben barátságos.
Nekem tetszett. Amúgy én szeretem Dannii-t és elfogultság nélkül mondom, h ebben a számban rá nem lett volna szükség. Akik meghallgatják/megveszik úgyse miatta teszik. *blush*
As rumoured, the sisters Minogue have recorded a cover of ABBA's 'The Winner Takes It All' for the soundtrack of Beautiful People, the new BBC Two comedy that began last Wednesday.
It plays over a scene where the lead character - a self-described "slightly fey schoolboy from Reading" - becomes a rather unlikely football hero. It's a disco version, both Minogues pull out their best showstopping vocals and if we labelled it "camp", "melodramatic" and "lots of fun" we wouldn't be talking rubbish.
By the way, the Beautiful People soundtrack - which also features the Dan Gillespie Sells-sung theme tune and Sophie Ellis Bextor's take on 'Jolene' - comes out on October 20.
Nem tud Kap Te Kinn Fejemnek La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la
Én éppen nem tud kap te kinn fejemnek Fiú tiéd szerető összes gondolom felől Én éppen nem tud kap te kinn fejemnek Fiú ez több mint merek gondolni felől
La la la la la la la la La la la la la la la la
Én éppen nem tud kap te kinn fejemnek Fiú tiéd szerető összes gondolom felől Én éppen nem tud kap te kinn fejemnek Fiú ez több mint merek gondolni felől
Minden éjszaka, mindennap Éppen hogy ott fegyveredben Won't maradsz Won't helyezel Marad örökkön-örökké és valaha és valaha
La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la
Én éppen nem tud kap te kinn fejemnek Fiú szereteted összes gondolom felől Én éppen nem tud kap te kinn fejemnek Fiú ez több mint merek gondolni felől
Van egy sötét titok ban engem Ne elhagy engem zárolt szívedben Beállít engem ingyenes Érez a szükség ban engem Beállít engem ingyenes Marad örökre És valaha és valaha és valaha
La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la
Én éppen nem tud kap te kinn fejemnek La la la la la la la la La la la la la la la la Én éppen nem tud kap te kinn fejemnek La la la la la la la la La la la la la la la la Én éppen nem tud kap te kinn fejemnek La la la la la la la la La la la la la la la la Én éppen nem tud kap te kinn fejemnek La la la la la la la la La la la la la la la la
hát ezt nem elfogadtam, hanem tény, hogy madonna nagyobb sztár! de sosem mondtam, hogy azért mert tehetségesebb, meg mert megérdemli... Hajdú Péter és Albert Györgyis is nagyobb sztárok Kylienál... sőt madonnánál is, egymást váltogatták a címlapokon, míg madonna csak egy vagy két címlapot kapott hogy mekkora seggfej - hozzáteszem az öccse sem esett messze a családfától, mindketten pénzsóvár nagyképű hálátlanok. de legalább sztárok, nem? :) és nagyok, tudod manapság csak így lehetsz sztár, ha botrányozol és felhívod magadra a figyelmet, madonna mindig is értett ahhoz, hogy ezt hogy kell.
mondod te... és tényleg faszság... mert semmi közük egymáshoz... és ebbe a lopós vitába is felesleges belemenni, mert pl az h Kylie előbb volt gésa, nem jelenti, hogy madonna tőle lopta... egyedül a madonna fanoknak emelkedett meg a hangja, amikor Kylie újra elővette a gésás dolgot... mindenki csinálja a maga dolgátés kész csak Kylie jobban! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P szóval madonna biztos jó na! csak én utálom! télleg! tegnap a blikk címlapján ő volt! valami madonna zsugori a családjával felirattal! na Kylie sosincs címlapon, valóban madonna a nagyobb sztár.....