Jól hallod, a hangminőség valóban gyenge. Le van butítva. Ebben nem én döntök, a demó vagy 1/2, maximum 1 perc CD-minőségben vagy ilyen.
Kiadás alatt álló CD-knél inkább a 1/2-3/4 perc és a jó minőség oldalán állok, épp azért, amit kifogásoltál, tekintve, hogy 'mindenki' lop. A 'mindenkit' túlzásnak tartom, és van egy természetes, esetleg tudat alatti áthallás is, ami a zenét élteti, amitől szól. A chicagói dzseszzenészek vagy a Led Zeppelin soha nem zsörtölődött, amiért a hangzásviláguk kicsit átterjedt az egész világra. Te miért zsörtölődsz? Zenész vagy?
A dobgéppel igazad van. De tapasztalatom, amikor az egyik lazúros mixemet 'technosítottam', kelendőbb lett, hegyesebbek lettek a fülek. Lehet, hogy nem sikerült pontosan eltalálni a középutat.
Meddô órán. nekem tetszik a zene. ez egy gyönyörű Tóth Árpád vers. (különös talán, hogy néhány emberrôl, akiket az életemben nagyon megszerettem, mindig kiderült, hogy a legkedvesebb verseik között van ez.)
hatha jobb minosegben lesz valmai a zeneben. bar nekem 8, igazabol nem erdekel bevallom na.
akkor en is kirakok most egy zenet, mp3ban, amit szeretek.
bar lehet csak a szoveg miatt
letoltes
magam vagyok
nagyon
kicsordul a konnyem
hagyom
viaszos vaszon az asztalomon
faricskalok lomhan egy dalon
vezna szanalmas figura en
en..
en...
s magam vagyok a fold kereken
(elnézést, csak beüzemelem ezt a 0 hozzászólásos nicket, ugyanis nem hajnali négykor hoztam létre.)
Egyébként tradícionális ír zenét hallgatok a blogomról, ami csak látszólag állt meg ('míg állni látszék az idő' - vagy hogy a lófaszba kell ezt idézni), és azért tetszik, mert sikerült egy újabb trükköt találjak, hogyan lehet nagyobb formátúmú linkeket létrehozni, amiket esetleg más is használ, és főként persze én.
ilyen alapon minden rossz lenne, és akkor valszeg csak a másolás különféle minôségein gondolkodhatnánk. ezesetben én viszont éppenhogy a másolás hiányát érzem. lehet, hogy ez zavar meg téged is, olyannyira, hogy te is csak érzel valamit, de megfogalmazni már nem tudod.
Egész meghökkentő, hogy milyen szépen szól. Különösen a fingtörő kalapács, és a humán erőforrású vibrátor.
A dobgépet mondjuk lecserélhetnétek valami kauciós kantátorra, mert így folyton egy acidsámán jut eszembe erről a zenéről, attól pedig félek...
...legalább jól táncolható!
Hali! Cs. Farkas Márton vagyok, egy éve (harmadállásban) a Tundravoice fényhegedűse. Mezőgazdasági gépalkatrészeken, szabotázsdobon, fingtörő kalapácson, gumiollón és humán erőforrású vibrátoron játszunk. Ez a demó, a sokadik CD és kazetta után a legújabb, még boltban nem kapható korongról szól.
A Sámánfarkas Remixből a Rémvilági őrjöngés-t hallhatjátok (remélem), ha ideklikkoltok, jól.
Koncertidőpontok, fényképek pedig ide lettek összehányva, mivel honlapunk nem volt, nincs és nem is lesz:
http://tundravoice.freeweb.hu/
Az Inter-féle In The Woods... tényleg kurva jó! A 'Strange In Stereo' az egyik kedvenc lemezem..
A Belga nekem inkább tetszik, mint nem, de csupán azért, mert nagyon viccesnek találom. Ezen el lehet egy kicsit most pszichoanalizálni... analizálni.. :-)
Így az igazi. Közel a kettő, és váltogatni, csak váltogatni klikkel. Időhullámvasút, etnográfiatörténeti hinta, lélekhúr feszegetés, pszichotörténés-páternoszter etc.