manócskás alkatához tökéletes, és van benne némi vadság, a Nishi-nél vagy a Toru-nál mindenképp jobb:D
ja, akartam mondani, nagyon klassz volt a naruto-s jelmezed. sajna nem ismerem a figurát, de nagyon szimpi kis lény. a hátán azok az agyagedények mi célt szolgálnak, mi van bennük, és miért oly sok, és mindig hordja? ha van róla fotód, betehetnéd ide. legalább megtudtam, hogy Makoto Asada (Gara) honnét csente a 'művésznevét':D
Tudtommal azért hívják Kyo-nak, mert ki nem állhatja az igazi nevét, és azért lett éppen Kyo, mert hogy az jól hangzik névként is, meg ugye legalább fűződik is hozzá és nem kellett sokat gondolkodni másikon. :D
Örülök biza. Leizzadtam egy pillanatra, minden féle megfordult a fejemben, reméltem hogy legalább az adatok egy részét sikerül valahogy kimenteni, de szerencsére erre nem volt szükség.
B*+! Tegnep reggel a japán kórházsorozat életmentő beavatkozása kellős közepén a gépem egyszerűen kikapcsolt. Aztán be se lehetett kapcsolni. Segélykérések, mentőcsapat, a tápegység bemondta az unalmast. Remek. Most van új tápom, csúcstechnika ebbe a szar masinába, sokpénzért, de ez van. Hurrá. すごい。
A viet Memphisben van, illeszkedik, dolgozik, de még nem tudja mit akar. Nem féltem, elég határozott jellem, tovább áll ha nem tetszik neki.
Beüzemeltem az új kályhámat, füst, riadt szomszédok, de csak a füscső volt rosszul összeszerelve. Szóval zajlik az élet.
Remélem mindenki rendben van. Oolong lassan érkezik, de nem tudom mikor, lécci integess ha itthon vagy, de felőlem akár ott is maradhatsz... :-) ha akarsz.
nyugi, én évek óta minden nap elmegyek a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeum előtt, és még egyszer se mentem be, pedig évek óta tervezem (egy köpésre van a munkahelyemtől). ez a lakk-kiállítás már régóta műxik, én is szeretném megnézni, remélem nem csúszok le róla. állítólag nagyon szép dolgok lettek kitéve.
úgyanígy hadilábon állok a Japán Alapítvánnyal, ideköltöztek le a szomszédba (2 megálló csak), még őket sem sikerült meglátogatnom, pedig mióta szeretném. meg ugye munkaidő után már nem is lehet bejutni, a hétvége meg otthonra kell.
Én voltam, nagyon széééép! Az Iparművészeti Múzeumban pedig voltam amikor Noh maszkokat lehetett készíteni ^^ elég jól sikerült... Ide viszont sajnos nem jutok el :(
ezen kívül ha még tart, akkot az Iparművészetibe az Üllői útra a kabuki színészekről készült fametszetekre
azt bizony érdemes végigolvasni ami ki van írva
én dög a tárlatvezetésen voltam mindkettőn, sőt a kabukinak a megnyitóján is, amin volt egy kicsi, nők által előadott kabuki stílusban előadott részlet. alapban ugyebár pasik a színészek
Sajnos mindig ez a baj... miért nem lehet Mo.-n egy normális vasútmenetrendet csinálni?? (Költői kérdés volt) Sokaknak már 5kor el kellett indulniuk, hogy elérjék a vonatot. :(
Én is remélem, hogy találkozunk legközelebb! Sajnálhatjátok, hogy nem maradtatok az afterpartyn, mert nagyon jó volt! Gackt Vanilláját is leadták, néhány Larakut, Kat-tunt, meg egyebeket ^^ Egyik barátnőm meg megnyerte a karaoke versenyt ^^ Hehe..a táncszőnyeget kipróbáltam, jajj..de nagyon béna voltam ^^" Első alkalom...