EZ Egy kicsit túlzás, életben nem hiszem el hogy ha lefutja nem tud futni 9.90-et ! Lehetett volna gugu -3mas ellenszél is, akkor is tudott volna 9.90-et ! Csak a fejek ugye :))
Nem olyan elrugaszkodott ez. Nem véletlenül ugrott ki, tisztában volt vele h Blake megverheti (ha igaz amit SzG-ék mondtak a közvetítés alatt h Bolt maga mondta tesék Blakere figyelni) ahhoz h ne tegye kellett a jó rajt.
én is, az elődöntők után látni lehetett h Bolt simán verhető. Kiugrás nélkül sérültekkel való teljes mezőnyben dobogóra sem állt volna. Dehát így se :)
mindig bohóckodik, de most nem fért bele, mert most jól kellett volna rajtolnia (látva a győztes időt). azt meg úgy lehet, ha koncentrálsz. eddig belefért, most már nem.
egyszerűen nem alkalmazkodott az új körülményekhez, mert az imidzs fontosabb volt
ember, én nem mondtam azt, hogy elbohóckodta, meg a fordítottját sem.
emlékeztetőül: velem azon a kérdésen akadtál össze, hogy "Bolt maga az atlétika" vagy ez így nem igaz, ez így csupán egy médiahype a felszínesen agymosott nézőfélék számára. Számomra nem csak ő az atlétika, mint ahogyan nemcsak federer és nadal a férfi tenisz, nemcsak messi a foci, és nemcsak lance (volt) a kerékpár.
Annyi volt hogy nem elbohóckodta, mert ha olyan profi ember lennél ebben a dologban akkor tudhatnád hogy minden döntő előtt bohóckodik. Ez volt 2008-09-ben is mégis nagyon futott. Egyszerűen az volt hogy amikor a rajtgépben volt na akkor nem volt ott fejben és megijedt és kiugrott !
Powell, az ausztrál meg brazil nem jó példák mert csak vcs tartók, olimpiát egyik sem nyert. Bolt amellett, hogy rekorder (ráadásul nem kis rekorddal...) mindent megnyert már, attól, hogy egyszer kiugrott a rajtnál, még minden idők legjobbja szerintem.