Jaj, Maddyt észre sem vettem.
Otthon valószínűleg egy kiállhatatlan perszóna, a férje pedig papaucs alatt
- Ó Maddy drágám, mi volt ma abban a csúnya szerb háborúban,
- Ne gyere már a hülyeségeiddel Josh, ezt Te úgyse értheted. Inkább igazítsd meg a takarót, mert már megint magadra húztad az egészet. Aztán fordulj a falfelé és aludj végre!
Azt nem állítanám, hogy tök új. inkább eddig soha, de soha nem foglalkoztam ilyenekkel, s nem is értettem azt, akit ez érdekel. De azért egy-két dologra felkaptam a fejem, de nem jegyeztem meg. De tudod, mától kezdve...
Pl. amikor ez az angol valami hagyomásnyos kocsmai sörözés keretében tartott egy kis beszédet, az nem volt rossz éppen.
Épp most láttam amint egy tv stáb lefilmezett egy autóba beszállást. ha jól láttam Colin Powell követte el.
Valamint a m1 és kukacoskettes riporterei nyomják az esti anyagot. Figyeld este a tv-t és ha látsz egy nagy épületet a háttérben, ami sötét üvegből áll, hát az ottan a telephely.
Basszus. Tudtam, hogy rossz szakmát választottam.
Szerinted lehetne még belőlem külügyminiszter. Tótul meg oroszul már tudok. Van egy bácsikám Svájcban, és személyes ismerősöm a Pénzügyminiszter.
Na várj-várj. Az irodai járólap 30 cm széles, abból van az irodámban hosszában és széltében 10 db, úgyhogy az a kis autócska picit hoosszabb, mint kétszer az irodám. És megmondom, itt is elég jól ki bírom nyújtani a lábam...