cunyabeszéd: kapcsold be a tévét vagy menj ki az uccára! Miért lenne más a fórum? Az ilyet - pláne, ha nem is öncélú a ***** - egyszerű kötekedésnek tartom.
Regisztrált Avastom van ami naponta frissíti magát, saját tűzfal windúz, nem, nem csökibe futattam ma csak a frissítés után normálban. Bankihoz meg sms-ben kapom a belépőkódot.
..úgy egyébként tele a liberóm a kémkedéssel! Remélem a banki dolgaimat nem tudják lekémelni! :( Kinek mi köze ahhoz, hogy én merre csalinkázok a neten?
...persze engem is zavar sok minden, így a zaj is. Tavaly már írtam erről, na kaptam is érte. Azóta próbálom nem idegesíteni magam, mert változtatni nem tudunk, csak höbörögni. Majd lesznek még Újpest Napok is itt a Semsey-ben, kibírjuk....
Képzeld aki ott lakik,.....ha itt szemben táborozik a Cirkusz az is zajos, na meg a zöldséges aki bömbölteti reggel a magnót, vagy reggel 6-kor az üvegeket dobják bele a konténerbe és arra ébredek..a hülye riasztókról meg ne is beszéljünk...vagy a szomszédokról.. Lehet bejelentést tenni, mást nem!
Itt a lényeg a csúnya beszéden volt ...engem ez most azért jobban zavart mint a sziget.Hidd el ez egy nagyon jó csapat és Szorgos egy nagyon jó csaj ="Dejónéni"
Dezsikém! Idegen névről jövő levelkét sosem nyitok meg. Nem tudom mit látsz!? Én ennél jobban nem tudok takarítani a gépemen, lehet megkéne hívjlak? Ha nem akarsz jönni akkor viszont szőkésen írd le légy oly bűbáj, hogy mit törüljek. Köcce! :DDD
Ö... tessékszíveslennivisszakeresni a hypo szócskára... ritkán kötexem, ha békénhagynak...
Egyébként én is mekkérdezném azt amit kdezsoe: mégis milyen formában lehetne kulturáltan, röviden, tömören megfogalmazni azt ami itt folyik?? Ha megnézed a mai hozzászólásaimat, futottam pár kört sziget-ügyileg és az derült ki, hogy hülyének nézik az itt lakókat. :-(