Látom ám, már megint a Tarkovszkij a teríték. Egyet mondok (de akinek nem inge, ne vegye magára), Tarkovszkij zseniális. Lassú, mert őt is méterre fizették, mint az egyszeri bálást - no persze, nem a vászon, hanem a celluloid után.
Filmjeiben él a nemzet, a nagy orosz szellem! - "Lassan élj, tovább félsz!"
Gondoltam témaindítók és újként széket foglalok, no nem akadémiait. De aztán látom, hogy mindannyiójuknak elment a maradék is. De sebaj. Felveszem a ritmust, mint járókeretes mama az ötezrest.
D-008. A Boros-dosszié, tudják, amit már napok óta rág a sajtó. Leközli a folyóirat, az így vagy úgy megbuktatott min.elnök pedig tud róla - olykor ő is lehunyja szép szemét. Aztán a vélt 008-as (jobb hely nem jutott neki) tagad. Az nem úgy volt. Én más voltam.
Még emlékszem, uraim, amikor az ATV-ben fröcsögött. Hogy monnyon le. Hogy mennyen el az ilyen. Min.elnök és 3/2-es, na nehogy már a káposzta egye meg a nagymamát! És különben is monnyon már le.
Aztán most ráborult az SZ-es bili. Olyan ez, mint amikor a kisfiú bemegy a spájzba és a sok SZ-es bödön közé megpróbálja feltenni az ellenségéét is. Azonban mint elefánt az orrcelánboltban, sorra fejére borul a többi.
Mi volt a jeled Imrus az oviban? Szarosbödön - hangzik a válasz.
Használat előtt kérdezze meg voodoo varázslóját spiritisztáját!
Hallom Ketchizé, hogy mostanában véreset vizel, mert a múltkori Tarkovszkij-ért Radnóti szelleme Önnél kisért és minden éccaka hajnalhasadásig rugdossa a veséjét.
Szép Fülöp szerepe a szakácskönyvek világában? Rostonsültek, maguk mit gondolnak erről.
Egyébiránt nem hiszem, hogy Mr. Puller azonos lenne Stirlitzcel, mert Stirlitz nem szerette a Tarkovszkijt. Tartotta magát nagy költőnk szavaihoz: "Tarkovszkij. Így végzed majd te is." stb...
Igen. Ketchikan kockahasú. Sőt már gyerekkorában is az volt. Ezért a szomszéd gyerekek pöttyöket festettek rá és kockapókereztek vele. Ennek következtében meg is sérült. Pókerarca lett. Ügyvédei tanácsára ezér kártérítési perek tucatjait indította és nyerte meg a vétkes gyermekek családjai ellen. Ma Ketchikan milliomos. Sőt, tudtommal ő az, aki puszta szórakozásból felújítás feltúratta, majd lezáratta az M7-est. Most már mindent tud kedves jó Zuboly.
Jó, igaz, szólóztam egy picit, mint Louis Armstrong. Elvoltam magammal, mint a hülyegyerek, mi?
...De most már meghúzom magam. (!)
Én naponta legalább egy felülést megcsinálok! (Reggel, ugyebár, felkelésnél.)
Gondoljon csak bele: az egy évben 365 felülés!!! Fantasztikus hasizmom lehet!
Önnek kockás a hasa?