Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Lütyő1 Creative Commons License 2007.12.05 0 0 33848
Én a visszautat állom..::))
Előzmény: Mike- (33844)
Mike- Creative Commons License 2007.12.05 0 0 33847
Nem fontos, hogy hu legyen.

Már kifejtettem korábban, de leírom mégegyszer, szerintem tömindegy, hogy mi a domain. Most már mindegy. Ha lett volna weboldal is hozzá, akkor nem lenne mindegy, de így????

Ha nem tudom, hogy promegáék csinálnák gőzerővel a hivatalos utófórumot még azt is javaslnám, hogy maradjunk a tieden. :D
Előzmény: petyó (33846)
petyó Creative Commons License 2007.12.05 0 0 33846

Fontos lett volna, hogy hu-ra végződjön?

Előzmény: Törölt nick (33845)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.05 0 0 33845

Hát ez nem pont hu. Igaza volt Ferinek, nélküle nem megy ez nekünk..

p.s.: Gratula!

Előzmény: petyó (33843)
Mike- Creative Commons License 2007.12.05 0 0 33844
A régi fórumon volt róla szól, hogy Afganisztánba kiköltözik. Még fizettem is volna az odaútját.
Előzmény: bmw.viktor (33836)
petyó Creative Commons License 2007.12.05 0 0 33843

Sziasztok!

Örömmel jelentem, hogy a www.capabmw.eu címen is elérhető a cápabmw-s fórum.

Üdv: Petyó

sixpack525i Creative Commons License 2007.12.05 0 0 33842
Okés :)

Egyébként az M30 kárpit az a nagy térképzsebes, teljesen szövet, nincs benne mübõr. Etelkában sajnos a mübõr van, és nagyon MÁV feelinges :( Szégyelljék magukat, hogy m20 motoros 5ös BMW-be ilyen kárpitot raktak :(
Előzmény: Lütyő1 (33838)
Lütyő1 Creative Commons License 2007.12.05 0 0 33841

Bammeg!

Ennyit a reggeliről..::))

Előzmény: bmw.viktor (33836)
Lütyő1 Creative Commons License 2007.12.05 0 0 33840

De van,de van..Levigyem, vagy feljössz érte?Jó,hogy ma olvasom, tegnap ott voltam..::))

Viszont le a kalappal az E12-d előtt, nagyon szép lett..

Előzmény: Mike- (33834)
Lütyő1 Creative Commons License 2007.12.05 0 0 33839
Csak azt tudnám, miért kellene nekem jobb fórumot csinálnom?Szarkeverés,az van...De ha bárki tud idézetet tőlem, hogy ilyet mondtam, nosza...
Előzmény: csmario (33833)
Lütyő1 Creative Commons License 2007.12.05 0 0 33838

Sanyi!

Küldjél képet légyszi az M30-as kárpitról..::)) Tudod, nem olvasok prospektusokat..::))

Előzmény: sixpack525i (33831)
Lütyő1 Creative Commons License 2007.12.05 0 0 33837
Erről van szó.Átléptünk a multon, megyünk tovább.A jövő többünket érdekel..
Előzmény: none80 (33820)
bmw.viktor Creative Commons License 2007.12.04 0 0 33836

Szerinted tényleg elmegy pár hónapra?

Kérlek Májki, mond hogy nem jön vissza!

Vagy csak ál regisztrációval próbál információkat gyüjteni, hogy még többet árthasson a társaságnak?

Húú de kemény gyerek!

Itt egy kép róla!

Előzmény: Mike- (33835)
Mike- Creative Commons License 2007.12.03 0 0 33835

A meggyilkolt fóumon volt egy kívánságom. Én már nem jobb fórumot kívántam, hanem egyet nélküle. :D

Úgy tűnik sikerült. :D

Előzmény: csmario (33833)
Mike- Creative Commons License 2007.12.03 0 0 33834

Lütyő!

Nincs véletlenül E12, csomagtér burkolatod bontásból?

csmario Creative Commons License 2007.12.03 0 0 33833

hogy visszajöhessen újra osztani az észt ;)

úgy bírom, mindig azzal jön,hogy Lütyő meg a többiek nem csináljak jobb fórumot.

de ki a fene akar jobbat? az se volt rossz,nem a fórummal volt a baj, csak nem veszi észre magát -.-

Előzmény: nullakettes (33832)
nullakettes Creative Commons License 2007.12.03 0 0 33832
Miért csak pár hónapra?
Előzmény: Stasis (33825)
sixpack525i Creative Commons License 2007.12.03 0 0 33831
Urak!

Keresek eta fordulatszámmérőt, és e28 klimaboxot. (lehetőleg feketét, de ha nem az nem baj, csak ne legyen fúrkálva)
Ha jobban meggondolom, akkor fekete szinű M30 ajtókárpitot és hátsó fejtámlát is.
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.03 0 0 33830

Várhatóan februárban veszem át a diplomám, ezt tudja a főnököm is, ezért 1 hónapja 50 ezer nettóval lett megemelve a fizum.

Na, azért egész jó fej, nálunk ilyenről szó sem lenne.....

(persze ettől függetlenül nem volt szép dolog szapulni mást azért, mert kevesebb pénze van. Lehet, hogy volt, aki sokkal többet keresett mint te, mégsem basztatott senkit. Több példát is tudok...)

Törölt nick Creative Commons License 2007.12.03 0 0 33829

olvass a sorok közt.

:)))))

nem, arról már tudna a fórum.

;)

Előzmény: sixpack525i (33828)
sixpack525i Creative Commons License 2007.12.03 0 0 33828
Khm ez mi? :)
Vettél már etát? :)))
Előzmény: Törölt nick (33826)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.03 0 0 33827
na.
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.03 0 0 33826

Stasis Creative Commons License 2007.12.03 0 0 33825

2-3 dolog, mielőtt pár hónapig eltünök:

rnie:

Várhatóan februárban veszem át a diplomám, ezt tudja a főnököm is, ezért 1 hónapja 50 ezer nettóval lett megemelve a fizum.

Többieknek:

Ez azt gondolom, hogy jó példa arra, hogy nem siránkoznia kellne az embernek, hogy jaj, nincs pénz cápára, hanem el kellene menni felsőoktatásba, és papirt kellene szerezniük, hogy jobb fizujuk legyen.

És nem kell bünözéssel, alvázszám vagdosással autót építeni, mert "nincs többre pénz". Ez egy költséges hobbi, ha valaki tisztességesen csinálja, és még pénz is lehet rá szerezni, csak el kell menni főiskolára / egyetemre.

Mike:

Légy olyan kedves, hogy ne találj ki olyan dolgokat, amiket nem irtam le, mint pl: a nagyravágyás miatt hagytam abba a fórumot. Én is leirhatnám, hogy az fű színe kék, de attól még nem lesz a fű színe kék, hanem zöld marad továbbra is.

Leirtam már elég érthetően többször is az igazságot: megnövekedett a csapatban az olyan emberek száma, akikkel nem egyezett meg a véleményem, illetve elment a többség az igényesség helyett az olcsóság irányába.

Mivel én a fórumot hobbiból csináltam, ezért ha úgy gondolom, hogy már nekem nem tetszik az a csapat, akiknek szórakozási lehetőséget adtam, akkor semmilyen törvény nem kötelez arra, hogy ezek után is tovább csináljam, és senkinek semmi joga nincs arra, hogy ezt számonkérje rajtam. Még neked sem.

A fórum kivégzésével kapcsolatban meg annyit, hogy - ismét leirom - nekem nem volt kötelességem 500 évig csinálni a fórumot. De bárki is vállalja el 2006 márciusában, ugyanigy gondolkodna. Innentől fogva én nem nyirtam ki semmit. Ráadásul a fórum új helyen üzemelni fog.

Lütyő:

A gerincességgel kapcsolatban azt gondolom, hogy pont nem te vagy, akinek a szavára adni lehetne azok után, hogy állandóan nagyképüen osztottad az észt, hogy egy fórumot, moderációt hogyan kell üzemeltetni, és amikor át lehetett volna venni a fórumot, akkor sunyi módon eltüntél, és még véletlenül se jelentkeztél.

Tudod, nekem a szüleim azt tanitották, hogy aki kritizál valamit, az mutassa meg, hogyan kell jobban csinálni. Te mit is mutattál meg akkor ?

A klub és pénzt témával kapcsolatban:

Emlékszek arra, hogy annó a klubpénz összeadása eléggé nyögvenyelősen indult, sokan inkább csöndben lapitottak, de nem adtak be a közösbe, amiből végül is a találkozókat finanszíroztuk (mivel a tárhelyet és a domaint végül úgy döntöttem, hogy én fizetem zsebből, ezzel is segitve a közösséget). Mire fel lett ilyen változás, hogy egy csómóan megint forszírozzák a pénz befizetést, mitől lett hirtelen ilyen jó ötlet ?

Emlékszek arra is, hogy kb. 3 éve megy a fesztiválozás, hogy a társaság többsége NEM akar hivatalos klubot. Most mégis ebbe az irányba megy el a szerveződés ? 3 évig hülyeség volt a klub, aztán meg most hirtelen jó ötlet lett ?

Végül arra is emlékszek, hogy amikor a talik szervezésében segitő emberekkel beszéltem, hogy szerzek valami számlát ami rajta van a segitség ára (pl: benzinköltség), illetve hogy felmerült, hogy a taliszervezéshez szükséges dolgokról (kaja, pia, ajándékok) elrakom a pénztári blokkokat, akkor le lettem szavazva: nem kell az, fölösleges!

Most meg valaki irta, hogy legyen számlás, pontos költségvetés. Hmm, 1.5 évig hülyeség volt, aztán most hirtelen jó ötlet lesz ?

Emberek, én értem, hogy manapság egyre nehezebb lesz az embernek megörízni a tartását, de legalább próbáljátok meg, igy elkerülthetőek lennének a fentebb leirt köpönyegforgatások.

Zárásul meg annyit, hogy akik a régi fórumon támogatták a fórumot, a szemléletet, és a weblapkészítést, de aztán itt az indexen a régi ellenfelekkel szövetkezve majdhogynem puszipajtások lennek - nos, szégyelljék magukat.

Lehet válaszolni arra, amit irtam, de nem fogom elolvasni. A régi fórumon is sokan gyakorolták ezt a viselkedést. Hát most én is ezt fogom tenni.

Előzmény: Törölt nick (33824)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.03 0 0 33824

A vicc az, hogy nem olyan ember írta. Hónapokon keresztül követtük a lesz még egy diplomám és többet fogok keresni sztorit...

Sorry for being rude:)

Előzmény: none80 (33821)
Mike- Creative Commons License 2007.12.02 0 0 33823

none80!

Ha tényleg érdekel akkor leírtam szigorúan szubjektíven és indulatokkal tele a 33707-es HSZ-ban. De szerintem nem érdekel téged!

Ha minden igaz a régi anyaggal hamarosan lesz új fórum, ott minden bizonnyal nem kell majd a fejed fogni, addig itt lebzselünk:

capabmw.homedns.org

Ha volt reged a régi fórumon, akkor fogsz kapni E-mailt, amikor elkészül az új.

csmario Creative Commons License 2007.12.02 0 0 33822
szia! ha teheted ne foglalkozz vele,már leírta magát előttünk,és senki sem ért vele egyet ezen a téren...
none80 Creative Commons License 2007.12.02 0 0 33821
Mégvalami... az elolvasott, bemásolt véleménnyel kapcsolatban....
Egy ilyen véleményt csak olyan ember írhatott, akinek sosem voltak anyagi gondjai. Mélységesen felháborított az illető "véleménye"!
Előzmény: none80 (33820)
none80 Creative Commons License 2007.12.02 0 0 33820
Oké, köszönöm! Olvastam a nullakettes által bemásolt anyagot, de csak csupa idióta kérdés, és megvetés volt a jelenlegi cápa tulajoknak szólóan. Azt hittem ez csak valakinek a véleménye volt. Bár gondolom az is volt, de megtarthatta volna magának. Mindenkinek lehet saját véleménye persze, de szerintem ez a "megtorlás" vagy mi nem kultúrált emberhez illő elintézési mód volt. Na mindegy. Tárhely, meg domain név ami ezzel kapcsolatos még van rengeteg. Sok sikert a továbbiakban!
Előzmény: promega (33814)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.02 0 0 33819

azé ne keverjük bele az ember, én az előzőbe nem folytam bele.

bár volt ott regem, csak olvastam.

meg fogtam a fejem.

Előzmény: Steam (33815)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!