Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Gilbert Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1214
Boro!

"Ha én ugyanilyen kisstílű alak lennék, mint Te vagy, akkor már egy hete bemásoltam volna a Volvo halálos kinmenetelű balesetet okozó fékhibájáról szóló cikket és elkezdtem volna ezen gúnyolódni."

En megtettem a Volvo topicban es elmondhatom, hogy nagyon is normalis hangnemben valaszoltak a temara. Vegul is a tenyek magukert beszelnek!

Gilbert

Előzmény: Boró12 (1210)
Gilbert Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1213
Ez kesz!!!!!!!!!:-))))

Nagyon joooo:-)))

Előzmény: Ordas (1211)
Ordas Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1212
Szmajlikat meg ugyesen lehagytam :)))) Ime potlom, mivel ez nem veresen komoly, csak hazankban a Honda, mint ifju titanok statuszszimboluma. Vhogy a nemet auto effektus hasonlit a Windows-effektusra :)
Előzmény: Ordas (1211)
Ordas Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1211
Nos, ide is felrakom.

Atlag Honda es tulajdonosa

Vállalkozó autót agyonspirázás, onil matrica elöl hátul felragasztás, szőrkulcstartó lóbálás, szar japán autóból álferrari csinálás, azzal körúton villantás. Lámpától lámpáig gyorsulás, kúton 1000ért tankolás, azzal 3 hétig eljárás. Disco előtt legjobb helyen megállás, oda be nem menés, de egész este telefonálás, ingyen 3 másodperc full kihasználás. Metróban 3 szett ködlámpa megvásárolás, otthon lombfűrésszel helyét kivágás, autó elejéből ócsáré szar csinálás. Fakormány imitáció beszerzés kútról, 100 km után minta lekopás, szarszínűnek látszás. Kocsin elöl nájtrájder-fény futás, vagy aljára szerelt fény, földet a kocsi alatt világítás.
Kínain legjobb magnó megvásárlás, otthon garázsban haverral bekötés, utcán lassan menés torzítva bömböltetés, haveroknak wattokkal, villogó erősítővel eldicsekvés. Másik végletnek levés: muzsika 2x annyit érés, mint autó, márkáját sötétített hátsó ablakra felragsztva hirdetés. Elektromos antenna, csak királyoknak kis görbüléskor beszarás.
Motoros ablakemelővel villogás: piros lámpánál (főleg villamosmegálló) hirtelen sofőrnek nagy melege vagyon, leengedés, fázás, felhúzás, de addig zene felhangosítás. Megállóban álló jó csajra nem nézés, vagy ha nézés, akkor "arrgh" bujaszex tigrisvicsor és kacsintás, de rájövés, hogy hajháló, bajuszkötő vagy svájcibrinyó fennfelejtés. (Ez azért már túlzás.)
Télen kiskarácsonyfa kitevés már november végén.

Boró12 Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1210
Kedves fargo!

Vegyük sorra az Általad kifogásolt hozzászólásaimat:

""Egyébként pedig miről beszélünk? Egy tesztről, amelyben - az elmondásod szerint - lemaradt egy Callaway - nem egy Corvette. És? A másik 100 versenyben fordított a helyzet."

Mi ebben a kifogásolható? Nagyon kíváncsi volnék egy értelmes magyarázatra.

"A Corvette C5 egy híresen kezes, igen jóindulatú sportkocsi, amiből szinte bárki kiautózhatja a benne lapuló ménest. Ugyanezt előadod a Ruf Porschével, és leszednek a szalagkorlátról."

És ebben? Senkiről nem hallottam még, aki a Ruf Porschét kezes autóként jellemezte volna, pedig beszéltem már jónéhány emberrel, még az autót ismerő versenyzővel is (a saját Porschés tapasztalataim is ezt mutatják). Általános volt az a vélemény, hogy egy kimondottan alattomos viselkedésű kocsi, amelyet nagyon nehéz kiautózni. Ugyanennek az ellenkezőjét állítja mindenki, aki csak vezette a C5 Corvette-et.

"A Corvettes tapasztalataidon csak röhögni tudok. A BMW-nek ugyanis még soha nem sikerült ilyen futóművet építenie."

És ebben? Miért ne röhöghetnék azon, hogy valaki éppen az ellenkezőjét írja le annak, amit az összes, a Corvette-et valóban ismerő ember állít? Miért ne röhöghetnék rajta, ha egyszer nap mint nap a kifogásolt autóval közlekedem és látom, hogy a srác által leírt dolgok köszönőviszonyban sincsenek a valósággal? Az pedig tény, hogy ilyen futóművet a BMW még soha nem épített. Ezen mit kifogásolsz?

""Miről beszéltek Ti itt? Röhej, ami ebben a topicban folyik. Így vitázik egy béjemvés? :-)))))) "

Erre ugyanaz vonatkozik, mint a fentiekre.

"Viszont te még mindig nem válaszoltál arra a vádaskodásodra, hogy mutasd meg, hol fikáztam. Mutass rá, hazudós!"

Rendben, egy-két sokak által ismert fikázásod:

Kijelented a japán-német topicban, hogy futóművet az amerikaiak nem tudnak építeni. Amikor ismertettem az új fejlesztéseket, akkor megvádoltál azzal, hogy hazudok, ilyen technika csak az én fantáziámban létezik. Amikor bemásoltam a gyári ismertetőket, akkor tovább kínlódtál, de annyira, hogy már többen is rád szóltak, hogy ne vetíts és ne rágalmazz. Véges a memóriád, kiscserkész. :-)

Havonta legalább egyszer olyan megjegyzéseket teszel, hogy "félművelt jenki módjára" nyilatkozom, a jenkik ostobák, "coke-on és hamburgeren nőttek fel" (így, ahogy írom!) stb... Mivel itt élek és amerikai állampolgár vagyok, a hasonló szövegek rám és a barátaimra nézve ugyanúgy sértőek, mintha fordított esetben én arról beszélnék, hogy a zalaiak mennyire sötét, tudatlan emberek, akik szalonnán és fokhagymán nőttek fel.

Aztán tucatszám jönnek a megjegyzések. 2FAST4U elkezdi útszéli hangnemben fikázni a Fordot. Amikor erre válaszul összehasonlítom a Saab 9-5 és a Ford Taurus ütközési tesztjének az eredményeit, amelyben a Taurus magasan veri a svédek biztonságáról híres modelljét, akkor azonnal rákeresel a Ford visszahívására és gúnyolódva kijelented, hogy a Taurus kigyullad, mert tűzveszélyes. Igaz, egyetlen esetben nem történt meg, a gyártó jórészt az itteni, erős fogyasztóvédelmi gyakorlatnak köszönhetően hívja vissza az autóit, de Te megragadod az alkalmatg és elkezdesz fikázni. Érdekes módon véletlenül sem a saabos pasasra szólsz rá, hogy vegyen vissza a nyílt szarozásból, hanem éppen neki próbálsz besegíteni. Hát nem jellemző rád?

Ha én ugyanilyen kisstílű alak lennék, mint Te vagy, akkor már egy hete bemásoltam volna a Volvo halálos kinmenetelű balesetet okozó fékhibájáról szóló cikket és elkezdtem volna ezen gúnyolódni. Ha átvenném a stílusodat, akkor valahogy így adnám elő:

"Vazziga, ezért próbálnak a svédek törésbiztos autót csinálni. Ha már egyszer nem gyártanak normális fékkel autót... Illetve pedál van, csak funkciót nem rendeltek hozzá. :-))"

Ugyanezért, a Veled konfliktusok elkerülése végett nem adtam hírt ezen a fórumon a barátom S80-asnának a történetéről, nem írtam le, hogy mennyire szétesett az autó. Tudom, mennyire nem bírod elviselni a kritikát, nem akartam ezzel rossz perceket szerezni. A Terminalon elég részletesen leírtam a sztorit (és nem általánosítottam), itt nem. Te kihagytad volna a kínálkozó lehetőséget, ha valamelyik amicarról van szó? Ugye, nem? Ennyire már ismerlek.

Többek között ez a különbség a hozzáállásunkban. Ehhez képest még Neked van arcod megjegyzéseket tenni az én stílusomra. Önkritika rulez!

Boró

fargo Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1209
Kedves iNTi,

nyugodt lehetsz, figyelmesen olvastam a hozzászólásaidat. Viszont ha Te is figyelmesen olvastál volna, akkor láthattad volna, hogy:
1. nem fikáztam,
2. Boró kötött belém, látszólag ok nélkül,
3. amire hivatkoztam, az amicarosok hozzászólásait illetôen, megállja a helyét. Nem azt mondom, hogy pl. a BMW-sek részérôl nem, de nem is errôl volt szó. Én egy hasonlatot használtam, ami ült, pláne a felsorolt hozzászólások fényében. Viszont Boró ferdített és rágalmazott. Ezt persze már megszokhattuk tôle...

Előzmény: iNTi (1208)
iNTi Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1208
Hi !

Köszönöm, hogy ilyen ügyesen kiragadtad ezeket a megjegyzéseimet a mondandoimbol, minden értelem nélkül. Igy nem nehéz fikázni, ha igy szednék én is ki a Te szövegeidből részleteket, az sem igazán fedné a valóságot, nem ?

Ha figyelmesen végigolvastad volna az irásaimat, akkor simán rájöttél volna, hogy amiket most kiragadtál mi a valódi értelmük !

Ajánlom figyelmedbe az 1072-es hozzászólástól végig olvasni mostanáig az irásokat, méghozzá figyelmesen, hogy ki mit miért reagált. A fikázás nem egyoldalu volt az amicarosok részéről, hiába is probálod ezt igy itt beállitani.

Üdv

iNTi

Előzmény: fargo (1207)
fargo Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1207
OK, akkor szedjük elô...

Boró:
"...a hozzászólásom válasz volt arra a szövegedre, hogy milyen stílusban beszélgetnek ebben a topicban az amicarosok."

Elôzménye:
"Érdekes volt látni a manust, lesajnálóan nyilatkozott a Ferrariról meg a Porscheról is, az itt megszokott amicar fan stílushoz hasonlóan egyszerűen kijelentette, hogy azok gagyik, a sportkocsi az kizárólag amerikai szellemben épülhet, és a csúcs ott is a Corvette."

Miért is írtam ezt? Sorolok párat:

Boró:
"Egyébként pedig miről beszélünk? Egy tesztről, amelyben - az elmondásod szerint - lemaradt egy Callaway - nem egy Corvette. És? A másik 100 versenyben fordított a helyzet."

Boró:
"A Corvette C5 egy híresen kezes, igen jóindulatú sportkocsi, amiből szinte bárki kiautózhatja a benne lapuló ménest. Ugyanezt előadod a Ruf Porschével, és leszednek a szalagkorlátról."

Boró:
"A Corvettes tapasztalataidon csak röhögni tudok. A BMW-nek ugyanis még soha nem sikerült ilyen futóművet építenie."

iNTi:
"Továbbá, a BMW/Porsche/Benz autosok között már bocs de sokkal több képmutató alak van mint köztünk, már csak a kocsik száma miatt is !"

iNTi:
"A Porsche tulképpen mire is jó még a mutogatáson kivül ????"

iNTi:
"Azok a kezdetleges BigBlock-ok amikröl meg beszélsz a maga idejükben igencsak porig gyaláztak mindent !"

iNTi:
"Semmiképpen nem azért vettem, hogy Neked és az utcán a többi öntelt fikázo Németauto imádoknak mutogassam"

Gilbert:
"A Volvo miota gyart autot?
En ugy tudtam eddig, hogy csak teherautokat meg halottas kocsikat keszit:-)"

Gilbert:
"Megosztanad velunk, hogy mi az ami teged kieligit? ( a baratnodon kivul termeszetesen ) bocs:-))"

Boró:
"Miről beszéltek Ti itt? Röhej, ami ebben a topicban folyik. Így vitázik egy béjemvés? :-)))))) "

Na, szóval többek között errôl beszéltem. Most csak két oldalnyit lapoztam vissza. Eze szerint erre volt a válaszod, hogy elkezdtél személyeskedni meg fikázással vádolni. Szerintem a felsorolt hozzászólásokban több fikázás volt, mint az én utolsó, mondjuk fél éves tevékenységemben.

Viszont te még mindig nem válaszoltál arra a vádaskodásodra, hogy mutasd meg, hol fikáztam. Mutass rá, hazudós! Ne csak a port hintsd meg kikerüld a kérdést és újabb hülyeségekkel állj elô.

Ami az önvizsgálatot illeti, én, ha úgy érzem hogy jogos, megteszem. Mikor láthattuk ezt tôled? SOHA. Te csak provokálsz, fikázol meg személyeskedsz itt, hazudós...

Előzmény: Boró12 (1205)
Boró12 Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1206
Kedves AstraF16v!

"Én nem fikáztam a Volvót, de eddig csak Boró írásai között találtam olyat, hogy "valaki kombi Volvo-ból nézi a többi verdát" vagy valami ilyesmi. Honnan tudtam volna, hogy komolyan mondja. Az amcsik istenverésének tartják a Volvo-t (mit-tom-én-miért)."

Nem szeretném, ha félreértenéd: semmi bajom a Volvókkal. Az új modellek kimondottan tetszenek, a régebbiek nem annyira... Nem szokásom fikázni sem őket, pedig már napok óta bemásolhattam volna az "Emberöléssel gyanusítják a Volvot" című cikket, de nem teszem, mert elejét akarom venni a kölcsönös fikázásoknak.

Én csak olyan autókról szoktam véleményt mondani, amelynek személyesen ismerek. Ehhez képest a topicban író BMW-sek elképzelik, hogy milyen rossz egy Viper, vagy egy Corvette futóműve, mert ezt hallotta a másik, hasonlóan "jólértesült" BMW-stől, vagy éppen valamelyik, az amerikai autókkal köszönőviszonyban sem levő újságíró tollából olvasott "okosságokat". Érdemes elolvasni az újságírós topic elejét: Csikós Zsolt írt egy olyan dilettáns cikket a Stang-történelemről, hogy egyetlen sorával nem lehetett azonosulni, hemzsegett a tárgyi tévedésektől.

Nekem gyerekkori álmom volt, hogy legyen egyszer egy amerikai sportkocsim. Az élet úgy hozta, hogy kitelepültem, egzisztenciát teremtettem, majd ennek megkoronázásaképpen 1 éve megvettem az álomautómat, egy C5 Corvette-et, melyet aztán tuningoltattam is. Jelenleg az autó másfélszer annyit ér, mint új korában... Imádom, hacsak a munkám engedi ezzel járok. Ehhez képest természetes, hogy nehezen viselem, amikor valaki úgy osztja az észt, hogy még életében nem ült ilyen kocsiban, viszont remekül kiolvasta az Auto Bildet.

Boró

Előzmény: AstraF16v (1197)
Boró12 Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1205
Gilbert, én azt szeretem legjobban ebben a topicban, hogy mások jobban ismerik az autóm fogyatékosságait, mint én magam... :-)))

Fargo, sajnálom, hogy még mindig nem fogtad fel: a hozzászólásom válasz volt arra a szövegedre, hogy milyen stílusban beszélgetnek ebben a topicban az amicarosok. Esetleg gyakorolhatnál egy kis önvizsgálatot, bár tudom, hogy nem az erősséged...

Boró

Előzmény: Gilbert (1204)
Gilbert Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1204
A Volvo miota gyart autot?

En ugy tudtam eddig, hogy csak teherautokat meg halottas kocsikat keszit:-)))))

Nesze nektek fikazas ha mar ugyis benne vagyunk:-))

Előzmény: fargo (1189)
AstraF16v Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1203
"Ami beindult az egy tavalyi szerzemény, mármint a kaszni (1981-es, sérülésmentes, amerikai kivitelü, klímás, börös). Csak most a tavasszal kezdett el épülni és egy 3.0-s motor került bele, de sok szívás merült fel menet közben, de ma végre indítható állapotba került, és ez nagy örömmel tölt el! És már nagyon izgulok! :)))"

Ez is GTV (hoppá, ez lehet, hogy hülye kérdés - nem tudom, hogy meddig gyártották a GTV-t:)?

Ez a 3 lityós moci is V6, ugye? Ebben is két vezműtengely van hengersoronként? Hány paci?
Létezett GTV-ből V8-cas? Hogyan oldod meg a vizsgáztatást?

Előzmény: fastcar (1200)
fargo Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1202
off/
fargo Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1201
na AZT kipróbálnám...

wow

Előzmény: fastcar (1200)
fastcar Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1200
Nem. Ami beindult az egy tavalyi szerzemény, mármint a kaszni (1981-es, sérülésmentes, amerikai kivitelü, klímás, börös). Csak most a tavasszal kezdett el épülni és egy 3.0-s motor került bele, de sok szívás merült fel menet közben, de ma végre indítható állapotba került, és ez nagy örömmel tölt el! És már nagyon izgulok! :)))
Előzmény: AstraF16v (1198)
fargo Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1199
Ez így nem igaz, a jenkik régen biztonságos, de öreguras, lomha és bumfordi kocsinak tartották a Volvot, de ezt a képet a cég a 80-as évek közepétôl szorgalmasan nyomatott kampányaival javarészt felszámolta. Azóta megváltozott a Volvokról alkotott kép, bár a "244 D6 with caravan" még mindig a forgalmat feltartó, tökölô sofôr szinonímája...
Előzmény: AstraF16v (1197)
AstraF16v Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1198
"az az autó még áll, viszont a másik ma BEINDULT!, úgyhogy talán a jövö hét végére alatta lesz a kipufogó és bepakolom az átmeneti belsejét, amíg nincs meg a megfelelö bör hozzá!"

Ami beindult, az az, amit alkatrésznek vettél, vagy egy egészen más autó?

Előzmény: fastcar (1196)
AstraF16v Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1197
"Ki nem xarja le, hogy Ámerikában mi a nagy erény? Nem tudom, mit kellene szégyellnem egy Volvon, úgy emlegetitek, mintha ettôl égnie kellene a bôrnek a képemen. Akkor most ki mit fikáz?"

Én nem fikáztam a Volvót, de eddig csak Boró írásai között találtam olyat, hogy "valaki kombi Volvo-ból nézi a többi verdát" vagy valami ilyesmi. Honnan tudtam volna, hogy komolyan mondja. Az amcsik istenverésének tartják a Volvo-t (mit-tom-én-miért).

Előzmény: fargo (1194)
fastcar Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1196
Mutasd meg, hogy hol fikázok ebben a fórumban? Vagy bármelyik másikban!
Olvasd el a jó 2600 hozzászólásomat és ha 1%-nál több valódi fikázást, és nem meghitt élcelödést találsz benne, akkor vendégem vagy egy sörre/fröccsre, valamire.

Kösz a kérdésed, az az autó még áll, viszont a másik ma BEINDULT!, úgyhogy talán a jövö hét végére alatta lesz a kipufogó és bepakolom az átmeneti belsejét, amíg nincs meg a megfelelö bör hozzá!

Előzmény: AstraF16v (1190)
AstraF16v Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1195
"Pedig nekem a Sent Items-ben van, és azt mondja, hogy 0:28-kor ment el! :(((("

Az már régen volt. Elvitte a Mailer Démon? :)) Mit küldtél pinákat? :)

Előzmény: fastcar (1192)
fargo Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1194
Most jött meg, válasz ment...

Astra:
Ki nem xarja le, hogy Ámerikában mi a nagy erény? Nem tudom, mit kellene szégyellnem egy Volvon, úgy emlegetitek, mintha ettôl égnie kellene a bôrnek a képemen. Akkor most ki mit fikáz?

Előzmény: fastcar (1192)
AstraF16v Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1193
"Volvo, szivi, egy nagy kombi, ha eddig nem esett volna le :-)

"Te csak írsz, vagy olvasol is?"

Csak Boró írásában olvastam Volvo-ról, de azt hittem, hogy csak gúnyolódik :) (az USA-ban nem nagy erény a Volvo)

Előzmény: fargo (1189)
fastcar Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1192
Pedig nekem a Sent Items-ben van, és azt mondja, hogy 0:28-kor ment el! :((((
Előzmény: fargo (1191)
fargo Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1191
nem akar megjönni...
Előzmény: fastcar (1188)
AstraF16v Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1190
@Fastcar

"Bár nem tudom minek tépem a számat itt Neked, mikor mi ezt már lemeccseztük egyszer a Lambo topicban is építö jellegü hozzászólásod kapcsán. Tudod: "Mi a f@szra veritek itt magatokat..." kezdetüre gondolok." :)))

Az jó hosszú meccs volt:), de legalább benne volt az első 20-ban a topic. :)

Én meg arra akarok rávilágítani, hogy Ti ugyanazt a fikázást nyomjátok ebben a fórumban, mint amit én csináltam a Te fórumodban. Ha figyelmesen elolvasod a szövegeket, meglepő hasonlóságokat fedezhetsz fel.... :)
A különbség az, hogy így sokkal szórakoztatóbb Fargo vergődése :))

Csőgáz

PS: Mi van a GTV-vel?

Előzmény: fastcar (1186)
fargo Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1189
Volvo, szivi, egy nagy kombi, ha eddig nem esett volna le :-)
Te csak írsz, vagy olvasol is?
Előzmény: AstraF16v (1187)
fastcar Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1188
fargo!

dobtam egy mailt!

Előzmény: fargo (1185)
AstraF16v Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1187
"Nocsak, nem akar elôkerülni az a fikázás, mi? Megint azzal próbálkoztál, hogy rossz színben tüntess fel valakit a kitalálmányaid alapján? Nem jött össze, mozigépész. :-))) "

Hát ha fikázás nincs is, azért minden mondatodban van valami, amitől kinyílik a bicska az ember zsebében...

Milyen kocsid van? BMW vagy Alfa ROMeo?

Előzmény: fargo (1185)
fastcar Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1186
Kedves AstraF16v!

A régebbi, let's say C4 Corvette-m volt, attól nem voltam hanyatt esve. Arra tényleg illett a lentebb megfogalmazott "hosszú nyílegyenes utakon nyomni tövig a gázt, de nem lehet vele kanyarodni" elv. Az enyém 85-ös volt de 93-ban upgradelve lett az LT1-es motor szerint 305 LE-sre.

Boró szerintem értette, hogy mire akarok kilyukadni, de leírom Neked is, hogy értsd. Ö azt írta, hogy ott egyszer a "vacak Ferrari meg Porsche" körbejárta a Vette-t, de szerinte a valóságban a Vette eszi meg öket. Én erre ajánlottam, ha elintézi a dolgot akkor ilyen hátrányból is :))) megpróbálom bizonyítani az ellenkezöjét! Ettöl függetlenül szeretem a Vette-t és mindenképpen nagyságrendekkel használhatóbb autó hétköznapi értelemben mint a Countach vagy a Diablo, söt még a Porsche Turbonál is.

Bár nem tudom minek tépem a számat itt Neked, mikor mi ezt már lemeccseztük egyszer a Lambo topicban is építö jellegü hozzászólásod kapcsán. Tudod: "Mi a f@szra veritek itt magatokat..." kezdetüre gondolok.

Előzmény: AstraF16v (1182)
fargo Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1185
Nocsak, nem akar elôkerülni az a fikázás, mi? Megint azzal próbálkoztál, hogy rossz színben tüntess fel valakit a kitalálmányaid alapján? Nem jött össze, mozigépész. :-)))

Olvasgass még egy kicsit, hátha elô tudsz ásni valamit, én inkább elmegyek aludni. Jó szórakozást...

Előzmény: fargo (1181)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!