hm. még mielőtt kapnék egy két cinikus megjegyzést: a jobb oldali srácra gondoltam, nem a négerre :)
(ha most valaki elküld a polfórumra, azt megölöm :) )
Gemini It is a great time to tap into your innate creativity to unblock your emotional flow today, dear Gemini. This can be a far more powerful tool for you than you realize. As a Gemini, creativity is a big part of who you are - almost as big as communication. Your emotions are linked to these two aspects of your psyche, and all are constantly interacting beneath the surface. If one becomes blocked, the key to releasing is to focus on the other. Express yourself through your creative activities, as well as talking to someone close.
The current planetary alignment will certainly make you smile, especially when a face from the past pops back into your life. This could be someone with whom you couldn't have the kind of relationship you wanted, for whatever reason. However, when you see how you have both changed, you may want to try again. You both knew it wasn't the right time then; perhaps now it is.
Capricorn Sometimes it happens that as one door closes, another one opens. This could indeed be the scenario, with today's planetary alignment. Where a relationship or one chapter in a certain relationship may have ended, another new one may be about to begin. An event today brings you a great feeling of warmth and cheer, and opens your heart to the possibility of a better future.
Eger városa
Papok városa,
Barátok járnak fapapucsba'.
Kipi-kipi-kipp-kopp, in nomine patris
Reverenda alatt pálinkát visz.
Nem vagyok én barát,
Szeretem a piát,
Odaadom érte a reverendát.
Odaadom érte a csatos imakönyvet,
Ölelem és csókolom a szeretőmet.
ja, amit azért el ne felejtsek felírni, mert ez azért bók volt a javából...szal tcherno azt mondta, hogy nem is annyira rossz a hangom!!!, mint ahogy azt állítom :)))
bár lehet, hogy az addig tcherno által egyedül elfogyasztott másfél üveg bor okozta az érzéki csalódást nála :)
Üzenetrögzítőt Bubus küldött, akinek ezúton is üzenem, hogy köszi, megérkezett. :)))))))
Ami isten szolgáját illeti, szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál! Amúgy nekem nem kell bemutatni ugyebár, volt már rá példa (khm), hogy mise után is találkoztunk. :D
nekem is rémlik valami ilyesmi...de eléggé derengős a dolog :)))
viszont végre megértettem mért küldött neked rajtam keresztül nem tom ki üzenetrögzítőket :))
és ami az isten szolgáját illeti. én aztán nem kacsingattam rá, viszont kiderült, hogy elég perverz a fickó :D és úgy csúszik neki a bor, mint másnak a ...khm...víz? :D mindenesetre a biztonság kedvéért megnézem ma a kékfényt, hátha értesülést kapok valamiről :)