Keresés

Részletes keresés

SirContact Creative Commons License 2000.10.18 0 0 132
Kanadaban tortent az a eset. Sziklamaszo cimboraim eppen a kovetkezo akciohoz gyujtottek a penzt es jobbhijan, favagasi munkat vallaltak. A koncepcio az volt, hogy mivel Ok kivaloan masznak, akar fara is, ezert mielott a fat kivagnak a nagyobb agakat a fara folmaszva elore levagnak (motorosfureszrol van szo) igy az eldolo fa nem akad fent mas fak lombozataban es a foldon levo apritas is gyorsabb lehet stb.
Az ember fel is maszik, nekikezd, zug a motor szall a forgacs aztan egyszer csak uvoltes.
Hat igen. Jokepessegu emberunk (ne kerdezzetek hogyan, utolag O sem tudta megmagyarazni) levagta azt az agat amelybe kapaszkodott. Egyensuly kibillen, kb 8-9 meter szabadeses, combcsont es alkartores. Olcson meguszta.
Ja igen. A maszas ezutan elmaradt :)
LOU Creative Commons License 2000.10.18 0 0 131

Nem volna rossz egy ilyen póló, igaz?

Agglegény Creative Commons License 2000.10.11 0 0 130
Szia !

Én meg azt olvastam az Index/Bűnügyben (talán egy hónapja, sajnos nem tudom, hogy lehet a régebbi híreket kinyerni), hogy egy hazánkfia (talán favágó) részegen jelentkezett reggel a munkahelyén, de mivel csontrészeg volt, a művezető nem engedte ki a munkaterületre, amikor azonban egyedül maradt az ölözőben, rátört a munkakedv, és elindult gyalog a többiek után, de az udvaron megbotlott, elesett, és BELEFULLADT ABBA A VÍZBE, AMI EGY TEHERAUTÓ KERÉKNYOMÁBAN ÖSSZEGYŰLT !

Aggl.

Előzmény: LOU (128)
LOU Creative Commons License 2000.10.11 0 0 129
Na jó, kezdem fordítgatni a Darwin honlapon található történeteket...

A festőien szép középkori város, Rothenburg, nemrégiben drámai esemény helyszíne volt. Egy 53 éves Baden-Wuetemberg-i férfi meztelenül pózolt a fényképezőgépe előtt, miközben egy kőfalon egyensúlyozott, amikor elvesztette az egyensúlyát és cirka 5 méternyit zuhant. A fényképezőgép néhai tulajdonosától eltérően továbbra is stabilan állt háromlábú állványán. A rendőrség azt tervezi, hogy a filmet előhívják, hogy megbizonyosodjanak a férfi halálának okairól.

LOU Creative Commons License 2000.10.04 0 0 128
Tegnap olvastam valahol, hogy egy ember belefulladt az 5 centis vízbe. Nem tudni, hogy miért esett el, de annyira beütötte a fejét, hogy elájult és már nem tudott kimászni a vízből. Ez mondjuk eléggé sajnálatos dolog. nem lehet valami jó dolog így meghalni.
Jutka Creative Commons License 2000.10.04 0 0 127
1999. július 5., Topsham - A Szerelem hálójában és a Texasi láncfűrészes gyilkos című filmek különös keverékévé fajult egy internetes románc Maine-ben.James-nek már egy éve tartott
kapcsolata Beth-szel az interneten,mikor a férfi elhatározta, hogy szemtől-szemben szeretné látni virtuális kedvesét, ezért Missouri-ból a Maine-beli Topsham-ba utazott.Csakhogy Beth nem kívánta a plátói szerelmet “bemocskolni”, ezért inkább a
szakítást választotta, mint James testi valóját. A férfi ennek ellenére mindenáron bizonyítani akarta, hogy méltó a szerelemre. Vett a közeli barkácsboltban egy láncfűrészt,s miután a nő nem engedte be a házba,a kerti gyepen előkapta, és levágta saját fejét.

Paderborn, Németország Friedrich Riesfeldt állatkerti gondozó székrekedéses elefántjának beadott 22 adag állati hashajtót és megetette egy véka szederrel, fügével és szilvával. A bedugaszolt vastagbőrű végül elsült – és megfojtotta a gondozót 200 font trutyival.A vizsgálat szerint a 46 éves Friedrich megpróbált a beteg elefántnak beöntést adni, amikor a megkönnyebbült állat ráürített, mint egy sárral teli dömper. Az elefánt váratlan székelésének puszta ereje a földre terítette Riesfeldt urat, ahol beütötte a fejet egy kőbe, és tehetetlenül feküdt, miközben az elefánt tovább ürítette rá belei tartalmát. - mondta a döbbent rendőrségi nyomozó,Erik Dern. Mivel nem volt senki, aki segítsen neki, ott feküdt a trágya alatt legalább egy órán keresztül, míg valaki arra nem jött, és ezalatt megfulladt.

Augusta – USA, Maine: Sherry Moeller háziasszony
fejsérülést szenvedett, Tim Vegas taxisofőr a
mellkasát zúzta meg, Bryan Corcoran ínyét tépték
fel, Pamela Klesicknek pedig két ujját harapták le
egy balesetben. A hibát Sherry Moeller követte el,
aki férjét búcsúztatva nem elégedett meg a
búcsúcsókkal, hanem még blúzát is felrántotta,
felfedve egy pillanatra kebleit. “Azt hittem, senki nem látja” – magyarázta később. Tévedett. Tim Vegas éppen arra hajtott taxijával, és úgy elvonta a figyelmét a felvillantott cici, hogy beleszaladt a sarkon álló Johnson orvosi rendelő falába. Az ütközés robaja úgy megrémítette az épületben dolgozó Pamela Klesick fogtechnikust, aki éppen Bryan Corcoran fogazatának tökéletesítésén ügyködött, hogy felszakította szerencsétlen páciens ínyét, aki viszont ijedtében leharapta Klesick fogtechnikusnő két ujját. A kalamajka okozója sem úszta meg: mikor odaszaladt a taxisofőrhöz segíteni,a fejére esett a homlokzatról egy meglazult tégla.

Detroit – Egy 41 éves férfi belefulladt az útszéli
csatorna hatvan centi mély vízébe. Az sem
segíthetett rajta, hogy egyébként tudott úszni,
ugyanis beragadt a 18 hüvelyk széles csatornanyílásba, mikor fejjel előre keresztülpréselte magát rajta, hogy elérje a lefolyóba pottyant kocsikulcsát.

New Jersey – Egy 51 éves férfi elhatározta, hogy engedve fantáziájának, érzékien gömbölyű porszívóján éli ki ösztöneit. A gépek szerelmese egy kézi Singer A-6-os porszívót választott párjául,amelyet sajnos úgy terveztek gyártói, hogy a csatlakozó gumicső és a porzacskó között elhelyezkedő légcsavar szolgáltatja a vákuumot. Így a férfi gyönyöre is egészen “rövidre lett vágva”,ugyanis a légcsavar pengeéles szárnyai rögtön lenyesték nemi szervének felső felét. A közeli Monmouth Medical Center sebészei ugyan sikerrel elállították a vérzést, de már nem tudták visszavarni a hiányzó felet.

La Grange – GA: Három órán keresztül tartott a műtét, míg Antonio Mendoza ügyvéd végbeléből eltávolították mobiltelefonját. A kérdéses tárgy Mendoza elmondása szerint úgy került a szokatlan helyre, hogy mikor ő fürdött, kutyája becibálta a mobilt a zuhany alá. A férfi megbotlott a kutyában, megcsúszott a vizes csempén, és csüccs, már benne is ült tövig a hiradástechnikai eszközben. Az orvosok szerint az ügyvéd nagyon hősiesen viselte a komplikációkkal dúsított operációt. A műtét alatt háromszor csörrent meg a telefon, Mendoza mindháromszor olyan tréfát kanyarított belőle, hogy a fehérköpenyesek dőltek a nevetéstől. Dr. Dennis Crobe vezető orvos elmondta, hogy mikor végre sikerült kicsalogatni a telefont, azt gondolták, hogy még egy üzenetrögzítő is követi.

Az Ökörszemből(http://w3.swi.hu/okorszem/) másolva

Steewe Creative Commons License 2000.09.28 0 0 126
Egy apró dolog, 1 ével ezlőtt történt meg velem. Számítógépszervízben dolgoztam és a számítógépbe bemenő 220V-os kábel az asztalon volt, persze a konektorba bedugva, a másik vége szabadon. Én egy csipesszel játszottam, és egy ovatlan mozdulattal belenyomtam a csatlakozóba. Felemelő érzés volt, semmi bajom nem lett, de azóta nem játszok a csipesszel.
Steewe
Degeczi Creative Commons License 2000.09.28 0 0 125
Olyan verzioban is volt, hogy a vegallomason varakozo buszra mint utas szallt fel (leult az egyik ulesre), hangosan meltatlankodott, hogy "miert nem indulunk mar?", majd atult a soforulesbe es elindult. Ugyanez letezik ugy is, hogy mindezt feher bottal tapogatva tette.
Jopofa tortenet - de urban legend ez is.
Ami viszont valoban megtortent: vmikor talan a '60-as evekben egy idosebb buszsofor menet kozben rosszul lett, am utolso erejevel meg lehuzodott az ut szelere, leallitotta a motort, az ajtot kinyitotta - majd a kormanyra bukott es meghalt.
Előzmény: Teve99 (113)
Duda Creative Commons License 2000.09.27 0 0 124
Hat szerintem eben a sztoriban a legijesztobb dolog, hogy valaki azt elvezi, hogy egy eger van a seggeben.

boaaaaa mingya hanyok

Előzmény: dohosa (103)
CrazY Creative Commons License 2000.09.27 0 0 123
Aki tud - érdemlegesen - hozzászólni a topikhoz, az kérem tegye meg, mert ezidáig ez így nagyon jó! Csak folytatni kellene...
LOU Creative Commons License 2000.09.26 0 0 122
Ez a "Legcikisebb helyzet az életemben" topik nagyon jó, néhány sztori még ide is beférne.
cserny Creative Commons License 2000.08.15 0 0 121
Igen, ez benne volt az Auto-motor c. lapban meg anno a 80s evekben. Zuhanas kozben beakadt a labfeje a nagyfesz. vezetekben ez lassitotta a zuhanasat es elosegitette hogy ne a fejere essen hanem a hatara. Pont a sinpar koze esett, utana meg atment felette egy villanymozdony.
Egyebkent a Lada vezetoje az eletet vesztette.
Előzmény: SubWoofer (107)
GroundZero Creative Commons License 2000.08.15 0 0 120
Inkább nem mondom, hogy próbáld ki...
Előzmény: cserny (119)
cserny Creative Commons License 2000.08.15 0 0 119
Na neeee... a benzol nem maro, es csak hosszabb tavon okoz feherveruseget. Maro esetleg a klor.
Előzmény: GroundZero (117)
GroundZero Creative Commons License 2000.08.15 0 0 118
Bahn, ez oltári!!!!!!!!!!!!!

OFF: Nem tolnád má be a képedet a LC fanclubba? Halott má kcisit! :)))))))))

Előzmény: BahnScorper (114)
GroundZero Creative Commons License 2000.08.15 0 0 117
Remek ez, kár, hogy urban, mert télleg megtörténhet az emberrel, és akkor ki hiszi el, hogy nem csak hallotta...
Én egyébként a hálóról 17 külömböző változatát töltöttem le egy fordítási gykorlathoz fél nap alatt. A the Dubliners nevű ír kocsmazenét játszó társulatnak "Sick Note" címen van egy remek dala ugyanerről. Ha valakit érdekel, szívesen közreadom a szövegét, mert frenetikus!

És, hogy érdemben is hozzászóljak. vegyipari szakközépiskolába jártam, és volt egy osztálytársunk, aki a Petrikből, a leghíresebb vegyipariból bukott át hozzánk (ez is mutatja egykori körte materem színvonalát). Ő mesélte, hogy laborórán az egyik hülyegyerek valamilyen indíttatásból nem hitte el a labortanárnak, hogy a benzol nemcsak maró, de mérgező is. Sőt, hitében olyan biztos volt, hogy elhatározta, ezt be is bizonyítja: szünetben bezárkózott az egyik wcbe egy pár köbcenti benzollal.
Tévedett. Isten nyugosztalja.

Előzmény: PETYUS (115)
coal56 Creative Commons License 2000.08.14 0 0 116
Németországban, ha minden igaz Münchenben történt az alábbi eset pár éve:
Egy kardnyelő vásári artista lenyelt egy esernyőt (ez számának speciális attrakciója volt). Arra azonban nem figyelt, hogy az ebben az esetben lenyelt ernyő automata volt, és véletlenül megnyomta a gombot. A nézők már nem tudtak segíteni rjta.
PETYUS Creative Commons License 2000.07.10 0 0 115
A részletek nem pontosak. Ugyanis amikor leért a 30 kiló önsúlyú és 100 kiló téglával megrakott kosár, akkor csak az alja szakadt ki, de nem törött össze, így amikor a becsípett ujjú 80 kilós ember elindult lefelé, ismét találkozott a kosárral, ekkor törött el a bordája, és miután a figura ráesett a téglakupacra, a kosár meg a figurára pottyant.
Előzmény: boogocsiga (100)
BahnScorper Creative Commons License 2000.07.10 0 0 114
Ezt a Szaft-ban olvastam, állitólag a tavalyi év egyik jelöltje volt:

"Az arizonai országút járőrei egy füstölgő fémkupacra lettek figyelmesek, mely egy magas sziklába fúródott. A dolog úgy festett, mint egy repülőszerencsétlenség, de közelebbről szemőgyre véve be kellett látniuk, hogy egy autót láátnak úgy 350 méter magasan a sziklafalban. A romokból már csak a laborban derült ki, hogy mi is történhetett.
Szócal vaslakinek sikerült szert tennie egy úgynevezett JATO egységre, ami egy szilárd hajtóanyagú rakéta, amit a száztonnás harci szállitórepülök használnak extra tolóerőként, ha rövid a kifutópálya. Hát emberünk kihajtott a sivatagba Chevrolet Impalájával, ahol kinézett magának egy hosszú és egyenes szakaszt, majd kocsijára csatolta a rakétát. Bepattant és nekilódult a nagy kalandnak, majd begyújtotta a JATO-t. A labor szakértője szerint ekkor úgy 5 km-re lehetett a becsapódástól, erről tanuskodik a feketére égett út, és az olvadt aszfalt is.
A rakéta, ha normál körülmények közt használják, maximális tolóerőt fejt ki 5 másodpercen belül. Igy a Chevy jóval az 500 km/órás sebességen felül teljesithetett, tartva ezt a sebességet 20-25 másodpercig. Vezetőnket (vagy nevezzük pilótának?) olyan gravitációs erők érhették, melyekre bármely harci pilóta büszke lehetne. Ő azonban nemhalt bele, s hű impalája az úton maradt at elkövetkező 3,5 km. erejéig, amikor is a vezető padlóig nyomta - és ezzel leolvasztotta - a fékeket, igy szó szerint lerobbanntva a kerekeket. A hátralevő 1,5 km-t az automobil a légtérvben folytatta, aztá 1 méter mély kráterként végezte a sziklában. A pilóta földi maradcányait nem sikerült összegyűjteni, de apró haj-, köröm- és csontszilánkokat találtak egy fekete masszába olvadva, ami a kormánykerék lehetett annak idején."

Teve99 Creative Commons License 2000.07.08 0 0 113
Egy tanaromtol halottam egy tortenetet egy buszsoforrol, aki nem volt egyszeru eset...
Pd. neha eljatszotta, h megkerdezte a hangosbemondoban, h "Hujek vagytok?", aztan beletaposott a fekbe...persze mindenki bologatott.
Maskor meg azt csinalta, h reggel a garazsban keresett egy leselejtezett kormanyt, aztan nappal, amikor 60nal tekert a forgalomban, kidugta a vezetufuljke ajtajan, es elkezdett vele integetni az utasokak:>>

De nem is ezert rugtak ki..Szoval, joszivu ember volt, mindig megallt, ha valaki a falu elejen akart leszallni, es nem volt kedve visszajonni a megallotol. Na, meg is allt, h az oregbacsi leszalhasson, elso ajto kinyit, bacsi leszall, es huss, eltunik, sehol senki.
Pont ott volt egy csatorna, csatornafedo nelkul:>>

mrbungle Creative Commons License 2000.07.08 0 0 112
ugyan nem fulladt meg, de azést szerintem esélyes lehetne...

leha Creative Commons License 2000.07.07 0 0 111
ez az egri shell kútnál történt két kiskamasszal. a valamikori népujság is megírta
Előzmény: Khaosmage (71)
pdia Creative Commons License 2000.07.07 0 0 110
Egy barátnőmtől hallottam a sztorit - egészségügyben dolgozott -, több éves és könnyen lehet, hogy urban legend, de sebaj:
Szexre éhes fiatalember valamilyen csapágyat kefélgetett, ami viszont rászorult a fütyijére. Nem mert orvoshoz fordulni, mert szégyellte, de egyre lilább és fájóbb lett, ezért mentőt hívott. Be a balseb-re, ott viszont nem volt eszköz, amivel levegyék a teljesen megduzzadt fütyiről a fémipari terméket.
Lakatos kellett hívni...
Á, dehogy röhögött az egész kórház...
pg_breki Creative Commons License 2000.06.29 0 0 109
A Vasárnapi Blikkben volt benne: Egy pasi bement egy Manchaster-i bankba álarcban és fegyverrel a kezében, majd egy elkiáltott "IDE A PÉNZT!!" után megbotlott a bank egyik szőnyegében és lábon lőtte saját magát. 9 év vár rá. :))
eMM Creative Commons License 2000.06.07 0 0 108
Ez a csóka a sajátosan magyarosh Darwin díjra max. esélyes lehetne.
Íme a hír:

A meghalt áramtolvaj után bírságot is fizet a család?

Áramlopás közben, saját házában szenvedett halálos áramütést hétfő este a Nógrád megyei Patak községben egy férfi. S hogy a baj nem jár egyedül, arra bizonyság az, hogy elképzelhető: az elhunyt családját még bírság megfizetésére is kötelezheti az Észak-Magyarországi Áramszolgáltató.

Saját házában szenvedett halálos áramütést hétfő este a Nógrád megyei Patak községben egy önjelelölt villanyszerelő. Mint a HavariaPress megtudta, a 46 éves férfi a villanyórát szerelte amikor megtörtént a baleset, amelynek következtében azonnal meghalt. Az igazságügyi elektromos szakértő elsődleges véleménye szerint a férfi a falban futó vezetékekről, telefonkábel sgeítségével lopta az áramot, s a tragédiát feltehetően a rossz szigetelés okozta.
Az Észak-Magyarországi Áramszolgáltató egyébként jó ideje gyanította, hogy a férfi illegális módon szerezte magának az elektromos energiát, ezért elképzelhető, hogy az elhunyt családjának bírságot kell fizetni.
(netkapu/havariapress)

SubWoofer Creative Commons License 2000.05.29 0 0 107
Talán a Petőfi rádióban hallottam egy pár éve:
Egy buszsofőr nyilatkozott, akivel a következő eset történt: Megy az Ikarusszal, vasútifelüljárón halad épp keresztül. Szembe jön egy Lada, ami megcsúszik. Sofőrünk félrekapja a kormányt, és nekicsapódik a szallagkorlátnak. Fejével áttörte a szélvédőt és kirepült, átrepült a nagyfeszültségű vezetékek között, rá a sinekre, persze jó magasból. Jött a vonat. A mozdony épp akkor volt szervízben, és valamiért nem rakták rá vissza a hótoló lapátot. A faszi megúszta annyival, hogy a vonat alján valami lelógott és a combjából kinyesett egy darabot.
Sleeper Creative Commons License 2000.05.12 0 0 106
Ez nem annyira a darwin- mint inkább egy hülyeség-díjra lenne esélyes:
(June 1999, California)
Múlt nyáron a kaliforniai Isabella tavon egy nő küszködött a hajójával.
Akárhogyan is próbálkozott, a 22 láb hosszú Bayliner csak nem akart rendesen viselkedni. Manőverezésnél lusta volt, bármekkora gázt is adott rá. Egy órán keresztül próbálkozott, aztán feladta és a helyi kikötőhöz fordult segítségért.

A fedélzeti ellenőrzés kiderítette, hogy minden tökéletesen működőképes. A motor jól ment, a kormányszerkezettel nem volt baj és a hajócsavar is megfelelő volt.

Az egyik szerelő beugrott a vízbe, hogy benézzen a hajó alá. Kicsit később a nevetéstől fuldokolva jött fel.

A hajó alatt ugyanis, biztonságosan odaerősítve, ott volt az utánfutó.

Sleeper Creative Commons License 2000.05.12 0 0 105
És mi lett szegény egérrel? Én nem sok esélyt adok neki a túlélésre...
eMM Creative Commons License 2000.05.11 0 0 104
És kiki análisan seMM nagyon fogja élvezni a szexet 1 ideig.:-)
Micsoda emberek vannak.............
Előzmény: dohosa (103)
dohosa Creative Commons License 2000.05.10 0 0 103
Cikk az L.A. Timesbol
Visszanezve, nagy hibat kovettem el, amikor gyufat gyujtottam. De csak az egeret akartam kihuzni - mondta a megrokonyodott Salt Lake City
Hospital orvosainak Eric Tomaszewski.
Tomaszewski es homoszexualis partnere, Andrew "Kiki" Farnum surgos ellatasra szorult a korhazban miutan a szex mellekvaganyra szaladt.
* Benyomtam egy papircsovet Kiki vegbelnyilasan keresztul es beengedtem Ragott-ot, az egerunket mint ahogy maskor is. Amikor Kiki
elelvezett, megprobaltam kicsalni Ragott-ot, de most az egyszer nem akart kijonni. Akkor
bekukucskaltam a csovon keresztul es gyufat gyujtottam, hatha a fenyre kijon. A tovabbiakban a korhaz szovivoje vette at a szot: A gyufa langja belobbantotta a belben megszorult levegot, a langcsova meggyujtotta Mr. Tomaszewski hajat es az arca sulyos egesi serulest szenvedett. Ragott bundaja is meggyulladt es egy, a belben melyebben megszorult levegot is belobbantott, aminek eredmenyekepp Ragott kirepult mint egy agyugolyo. Tomaszewski masodfoku egesi serulest szenvedett
es eltort az orra amikor Ragott belecsapodott az arcaba. Mr. Farnum elso es masodfoku egesi seruleseket szenvedett a vegbelnyilasan es a vegbelen.

Az ujsagiro megjegyzese: 10 legijesztobb dolog ebben a tortenetben:
10. "Benyomtam egy papircsovet Kiki vegbelnyilasan....."
9. "bekukucskaltam a csovon...." (ez kb. olyan mintha teleszkoppal neznek a Pokolba! Inkabb a Napba bamulnek messzelaton keresztul, mint hogy ilyet csinaljak!)
8. Szegeny Ragott, micsoda kisebbsegi erzese lehet azutan, hogy kilottek valakinek a seggebol!
7. Nem vagyok benne biztos, de nem hiszem hogy Ragott patyolat tisztan, viragillatuan vagodott bele Tomaszewski arcaba miutan bejarta Kiki "szerelmi utvesztojet".
6. Elgondolkodtato, hogy emberek elnek es virulnak ilyen baromi ereju, vulkanikus gazokkal a beleikben.
5. Elgondolkodtato, hogy emberek, nemcsak hogy ilyet muvelnek, hanem be is ismerik! En biztos kitalaltam volna egy orult tortenetet valami felbolond piromanias, fenekbebaszos pasirol, aki betort a lakasomba es magaeva tett. Akarmit csak nem az igazsagot!
4. Elso- es masodfoku egesi serulesek a segglyukon! Az aranyer kismiska lehet ahhoz kepest! Kivancsi vagyok Kiki kepes lesz-e valaha is egy jo egeszsegeset szarni ezek utan! Na es az ego segglyuk szaga! Minimum az elso ot borzalmas szagok egyike lehet!
3. Kiki nevu emberek! Nyilvanvaloan ez egy polineziai szo es a jelentese: idiota feher ember, aki ragcsalot tesz a fenekebe.
2. Mifele korhaz tart sajtotajekoztatot ilyen temarol???
1. Ez Salt Lake Cityben tortent..... Mifele emberek a mormonok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!