Glenn:ha végigolvasod láthatnád nem azt irtam hogy ne hozzátok ide,mert tudom hogy sokan szeretik.Csak megemlitettem hogy ők valahogy nekem nem hiányoznak, aminek fele fele arányban van zenei és személyes oka.Az már nagy baj lenne ha 1-2 ember izlése szerint müködne a dolog.
Az szomoru hogy In Flames nem lesz, és hát a COF-ot is megnéztem volna.Ha már brutál akkor próbálkozzunk egy Emperrorral.Bár ők is közlik hogy nem érnek rá:)
EZ van sajnos minden fesztivál nyáron van és hát nagyon sok helyen már lekötött bandák vannak.Bezzeg ha a déli féltekén élnénk akkor mindenki jönne ezerrel mert télen nálunk lenne 30 fok:)
Dream tényleg király lenne, de nem tufdok róla hogy valaha is bármilyen fesztiválon fellépnének.Ők ahhoz már tul nagyok és tul drágák:)
De talán önmagukban eljutnak ide.Ez van ezt kell szeretni.
AMot és MDB-t én is elviselném.Norvégia többi gyönyszeméről nem is beszélve.TOT Tristania, stb.
Hát én a következőket látnám szívesen (a megfizethetőséget és a ráérést lehetőleg figyelembe véve): Vanden Plas, Dark Tranquillity, Opeth, Primal Fear, Testament, My Dying Bride, Mindfeed, Overkill, Nevermore, Control Denied, Metalium, Katatonia, Gardenian, Sinner, Borknagar, Amorphis, Children Of Bodom és még sorolhatnám...
Valaki csak ráér odafenn, a cidris északon! Vagy ezek a svédek, finnek mind a Bahamákon üdülnek? Mizújs Nightwish-ékkel? Vagy Alexi és a Bodom tavi ifjak? Sinergy? Hát senki sem vágyik errefelé? (A HIM-et nem kérdem, mert őket senki sem ösmeri... Vagy mégis?)Azért egy Savatage-nak örültem volna. Warrel Dane úr?...
nos szerintem ott kellene kezdeni, hogy egyszer mindent érdemes megnézni. Nem hiszem, hogy a Marduk olyan suru vendég lenne itthon, hogy ne lenne érdemes legalább egyszer megnézni. Nem szeretem a "horgos, vérfolyatos" zenéket, de attol meg fogom nezni, hogy utána jogosan mondhassak jo, vagy rossz vélemenyt.
Talán egyszerubb lenne, ha mindenki csak azt sorolná, mit akar látni, és nem kezdenénk végtelen felsorolásokat, hogy mit nem, lehet, hogy ha elore leszolsz vmit, utána szégyelleni fogod azon véleményedet
Nem azt írtam, hogy úgyis haza mennek, csak Phaetos-al csípkelődtem! Ha azzal nyit, hogy csak Marduk ne lenne, arra mit lehet írni? Addig megiszik 2 sört, sétál a városligetben stb..
Eddig mindíg azt lehetett olvasni, hogy mi LEGYEN, a 2. zenekarnál meg már az jön, hogy "jaj csk azt ne!". Ez vicc! Nincs igazam?
hat ez tenyleg eleg hulye hozzaallas, hogy ugyis hazamennek. Miert, fellottek a pizsit, azert senki nem fog hazamenni, aki eljon ide.
De mit szolnatok a kovetkezokhoz:
DREAM THEATER
OPETH
MACHINE HEAD
vagy egyik sem illik bele a METAL-ba, de akkor hol kezdodik a hatar?
(Es melyik a megfizetheto kulfoldi zenekar?)
Phaetos: örülök, hogy nem mennél haza a Marduk miatt! Egyéb infók: jegyár csak a pontos fellépők, gázsik, technikai igényeik, szállás, repjegy, luxus nők stb.. tudatában, de 3.500 Ft alatt/nap.
Akikkel tárgyaltunk, de biztosan nem jönnek, vagy legalább is úgy látszik most:
Danzig - megfizethetetlen
COF - megfizethetetlen
Slayer - megfizethetetlen
Judas Priest - még nem lesznek lész
Savatage - nem ér rá
Iced Earth - még nem lesznek lész
In Flames - nem ér rá
Arch Enemy - nem ér rá
Most nyilván azt kérdezitek, hogy ha ők nem, akkor ki igen? Higgyétek el, mindent megteszünk, hogy egy erős, átfogó line up-ot hozzunk össze. Figyelembe vesszük a topicokban ajánlott zenekarokat, a Concerto honlapon sok szavazattal támogatott és a Hammerben levélben kért bandákat!
Kérlek, támogassatok bennünket ..
Ne kezdjünk vitát, szerintem sejtheted... bár nem feltétlenül Titeket hibáztatlak. Lényeg, hogy kíváncsi vagyok mi sül ki a Summer Rocks-ból. Remélem valami jó.
Glenn:egy ket apro bibi:a Marduk csak 1 zene es nyilvan nem csak a MArduk lenne 23 utan.Egy kib..tt Marduk miatt meg nem mennek haza.Mivel meg a MArduknal is szelsosegesebb zeneket is szeretek.Bar a Marduk legfeljebb brutalis es Primitiv.AZ meg nem biztos hogy szelsoseges.De ebbe ne menjunk bele.Viszont minden tvabbi infonak orulnek.Meg ugye nem azt mondtam hogy ne hozzatok oket.De azert ez akkor is eleg rizikos hozzallas hogy ugyis hazamennek.persze attol meg bejohet.De ha nem?Akkor Maiden szindroma ketto.
Viszont egy ujjab kerdes van mar valami halvany terv az arakrol is?vagy majd az csak a bandak vegleges listaja utan?
(Egy kérdés: glenn melyik MHH-s?)
Örülök Yetinek, mert végre egy olyan arc, aki a sok ellenzővel szemben a "true" Metal-t képviseli, én meg a Demonlord-elfogultságommal így legalább nem maradok egyedül. Majd válvetve harcolunk (sárkányok hátán, karddal a kézben :))).
Nem értem, mit kell beszarni egy Marduk koncert miatt. Én ugyan albumot még nemigen hallottam tőlük, de szerintem egy ilyen kompromisszummentes black Metal zenekar fellépése kuriózumnak számít. Engem mindenféle előítélet nélkül tényleg érdekel, és fix, hogy meg fogom nézni. Egyébként is nehogymár valaki egy zenekar miatt ne menjen el egy többbfellépős fesztiválra (tényleg, mennyi fellépőről is beszélünk?).
Kedves Phaetos: a korábbi és mostani hozzászólásodra adnék választ, egyben: Nem érted a helyszínválasztás logikáját, és nem örülsz a Marduknak? Pont a szervezés folytán megoldódva látszik problémád! Péntekre még nincs külföldi bandánk, csak a Marduk éjféltől a nagyteremben. Reméljük tárgyalásaink sikerre vezetnek és olyan pénteki bandákat hozunk el, melyeknek Te is örülsz majd! Azokat megnézed, és utána hazamész, nem vagy rákényszerítve a Mardukra, de mégis láttál minden izgalmasat! Így egyel kevesebben leszünk, de lehet, hogy más is követi a példádat -hiszen a Marduk egy szélsőséges banda - és így máris csak annyian maradunk, ahányan beférnek a terembe! Ilyen egyszerű!
Összegezve, az a koncepciónk, hogy a szélesebb érdeklődésre számot tartó bandákat kint, a szűkebbeket bent léptetjük fel!
Puff neki:(((
a Sumer rocks nalam a §-rol indult.A Gamma Rayyel ott is maradt.A Mardukkal lement -10 re.igaz ebbol 5 az szemelyes ok.Asszem ez nem az en fesztivalom lesz:((De azert szervezok mindent bele.En drukkolok nektek mindenki izelesere ugyse lehet tenni.De a helyszint akkor se ertem.
Ellenben csak erdekessegkeppen lesz egy fesztival aug. 3-4-5-6-an Belgiumban.a 4 napos jegy osszesen 13 e FT.De aprilis elejeig 1 et fizet 2.ot kap akcio van!!!
Es a fellepoik sor aigy kezdodik:Sisters of Mercy,Therion,MOonspell,Tristana,Haggard,Front 242,...
Azert ez jobban hangzik legyunk oszintek:)))
Persze izlesek es pofonok.csak a Marduk ne lenne:((((
Röviden, nehogy supertzar aszongya' nem szóltam, mit szeretnék: Katatonia, Tiamat, Sear Bliss, Kovenant, My Dying Bride. No comment, no flame, csak egy "szavazat".
Szerintem is nagy rabaszas lesz a Maiden koncert helye, emlekezzunk csak a Kiss koncertre!Ott se nagyon akart kijonni a Kiss altal hasznalt mega szinpadkep.Simmons ideges is volt az emelon :)
Egyebkent ez a Marduk milyen zenet nyom?A kinezetulbol itelve nem nekemvalot:)
Latom maris heves vita van a meghivando bandak korul. Az elso ket banda, a Gamma Ray es Marduk nem dob fel tulsagosan, nem ismerem oket igazan.
Ha mar heavy metal es europai akkor legyen inkabb Blind Guardian! esetleg Rage (de csak ha megigerik, hogy az utolso albumjukrol jatszanak kizarolag :-)) ).
A black eseteben meg legyen Immortal. Gondolom az Emperor, Limbonic Art, Samael nem meltoztatna eljonni errefele.
Szivesen latnam az eszaki vonalrol az: Opeth, Children of Bodom,In the Woods, Amorphis, In Flames, Nightwish,Sentenced,The Haunted kozul barmelyiket.
Ha mar amerikai bandat hoztok at (amit nagyon ketlek :-( ) akkor legyen pl. a Nevermore vagy az ujjaalakult Nocturnus!!!
Progressziv vonalrol johet a Vanden Plas vagy Dream Theater :-) .