Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Kedves Ifjú párok! Vállalkozásunk továbbra is kedvező árban és feltételekkel kínálja székhuzatait fehér színben,(nem selyem)gyürődés mentes anyagból ,a választott színü masnival,felrakás nélkül:bruttó 250ft./db, felrakással és ( kiszállítással a Dunán-túl területén értékarányos megrendelés esetén):bruttó 380ft./db.-ig,mely ár természetesen a tisztítási költségeket is tartalmazza! Minden megrendelőnknek 10.000ft.-os névre szóló és nem elévülő nászutazási utalványt adunk ajándékba! Több infó és fotó:szekhuzat.5mp.eu oldalon vagy a www.ara-bella.hu honlapon találhatók! mail:info@ara-bella.hu 06204806932
Sziasztok! Egy Esküvői Videoklipes csapatot szeretnék a figylmetekbe ajánlani. Illetve Misit az ÁlomKlip-től. Vagy Váradi Tamást fotó ügyben :) Megéri :) További kellemes készülődést!
nagy segítségre lenne szükségem! Már régóta szervezzük kisebb-nagyonn elánnal az esküvőt, ami elgé szerény lesz, de annyira azért nem szűk körű. Emiatt elhúztuk az időt a helykereséssel. Mivel a párom nem magyar, a családja nem tud akármikor ideröppenni. Kijelentették mikor tudnak jönni, de rájöttem ez főleg vasárnapot és pl. ünnepnapot jelentene (hosszú hétvége).És felhívtam a kerületi anyakönyvvezetőt és közölte h csak szombaton lehet esküdni. hétközben is csak indokolt esetben. Majd felrobbantam. Szóval a kérdésem, tud-e valaki olyan pesti vagy szentendrei akv-t, aki pénzért hajlandó vasérnap vagy pünkösdkor esketni (hivatalosan). Én egy dologhoz ragaszkodom az esküvőn és az az, hogy egy napon legyen a lagzi és az esketés és ne legyen mű anyakönyv-vezető sem, én egyszer akarom kimondani az igent. Szóval valaki esetleg ismer ilyet???? köszi!!
Én egyedi tervezésű menyasszonyi, menyecske és alkalmi ruhák készítésével foglalkozom.
Ezek a ruhák méretre készülnek, azaz a te alkatodhoz tökéletesen fog passzolni.
Ha van már elképzelésed, keress meg, szívesen és örömmel állok neki egy új álom megvalósításának.
Tarjáni Andrea
E-mail: tarjani.a@vipmail.hu
Mi most szervezünk egy ingyenes EsküvőNap2010 elnevezésü rendezvényt, a Gundel étteremben.Kiváló szolgáltatók,szervezők lesznek jelen,akik már évek óta az esküvőknél dolgoznak.Illetve ékszervásárlási lehetőség és smink tanács adás is lesz.
Én csak most keresem azt a fórumot ahol tudnak segíteni.Nálunk a lányomék esküvője lesz nyáron ,és most járják a helyeket.Annyira sajnálom szegényeket ,nem egyszerű az biztos.Ezért is probálok segíteni nekik.
Lehet megnézzük ezt a napot a Gundelben..Ki tudja hátha adnak jó ötleteket..
Ha Ti tudtok helyszínt ajánlani akkor írjok legyetek szíves.
Természetesen lesz ékszer vásárlási lehetőség is .Karaika gyűrűk és más minőségi divat ékszereklesznek, gondolván az örömanyákra és a koszorus lányokra is.:-))
Neked vam már elképzelésed,hogy milyen gyűrűt szeretnétek?
Természetesen van különbség.Ez a Gundel étteremben lesz,szerintem ez már önmagában sokat elárul a rendezvényről.Én is kimentem eddig ,mint esküvőszervező körülnézni,milyen új szolgáltatók vannak kint,de évek óta ugyan az a kör megy ki.
Ruhapróba itt sem lesz de,láthatod a jövő évi trendet és itt akár egyből kérhetsz időpontot is a szalonba,ahol 1,5-2 órát csak veled foglalkoznak.:-)
Minden szolgálatóval tudsz beszélgetn,i kellemes környezetben ,nem tolongás lökdösödés között.De hát ezt már ismered.....Most probálj ki valami újat
szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy helyet ahol sok hasznos információt kaphatsz, minden kérdésre válaszolnak, segítenek sminket, hajat, ruhát választani.Szóval jó hely.
Móni, van külömbség a Ti rendezvényetek és a januári két nagy kiállítás között? Én voltam azokon, de azon kívül, hogy begyűjtöttem a sok szórólapot, és kifizettem a belépőt (ami elég húzós volt), sok haszna nem volt. A ruhásoknál órákat kellett sorba állni, sokan voltak, fotósok, videósok meg akik szimpatikusak voltak, hiába kértem névjegykártyát vagy szórólapot a sok papír közt elkeveredett, szóval most kezdhetem előlről a gyűjtögetést. De igazából az lenne a legjobb, ha láthatnék tőlük referenciamunkát, akkor talán biztosabban tudok dönteni.
Kérném a vállalkozó menyasszonyok segítségét! Teljesen ingyen szeretnék esküvőket, rendezvényeket szervezni. Ha valaki egyedül szervezi az esküvőjét és más ötleteit is meg szeretné nézni, tervezetét meghallgatni, más szemszögből látni a saját esküvőjét, akkor abban is segítek.
Többek között megköszönöm, ha tapasztalatokat, jótanácsokat is adnátok ezzel kapcsolatban! Negatívumokat és pozitívumokat egyaránt várok!
Akit érdekel, hogy mit szeretnék csinálni vagy éppen szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, örömmel várom az alábbi email címen:
AKCIÓÓÓÓ-Aki egyben mindent elvisz, akkor 50 000 HUF ennek az ára
Minden ruha alku tárgya, egy irányárat írok csak ide:
-Menyecske ruha- egyszer sem használt, hátul fűzős, piros hernyóselyem ( igazi finom, lágy anyag, nagyon kényelmes viselet), rám készítette Ecker Szilvi tervező. Mell részen rakott, pántos, derék részen fényes és matt csíkok váltakoznak benne merevítőnként. A szoknya félkör alakban szabott egybe varrva az alsó szoknyával-igazi pergős szoknya. Hozzá nyaklánc és fülbevló. Ezeket sem használtam végül egyszer sem. 25 000 HUF így együtt.
-4 db egyforma zöld egyszer sem használt varratott koszorús ruha (olyan zöld, mint a csoszaszép koszorúslányomon volt) Felül nyakban megkötős, kámzsás nyakú megoldással (felvéve látszik). Eleje rövid és a hátsó része pedig hoszzú, az anyag fényes részéből fodorral. Melltartó péntjának rögzítés, hogy a ruha ne csússon le és ne látszódjon ki a hátán a széles pánt. 8000 HUF/ db
Minden ruhához van anyagmaradék, szóval, ha valakinek bővíteni vagy változtatni kellene, akkor még lehet. Ezeket is odaadom.