Srácok ! Tanuljatok meg ütközni és használni a védőfelszerelést, mert a "kanizsai bombázásnál " a győri nagyobb lesz.... Egyébbként sok sikert a következő meccsekre és jobbulást a sérülteknek !
Hát a "kutyuskák" első negyedben nem igazán találták a helyüket a pályán, aztán meg nagyon belejöttek, és akkor kezdődött a kanizsai bombázás és akkor majdnem minden drive-ban lesérült valaki.A második félidőben meg már mi (offense) voltunk a fal nagy része, így a védelmünk átjáróházzá változott sajnos...
Hali skacok.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni meccsre de úgy alakult, hogy pénteken műtötték a térdem és hétfőn jöttem ki a kórházból.Nem volt valami kellemes, de azért még számíthattok rám, amint felépülök. Jelenleg leterhel a fizióterápia, ami nagyon fájdalmas.
Hallottam sok volt a sérülés,és kikaptunk de azt is hallottam nagyon jók voltatok.
Gratulálok hozzá.
A kérdésem: Hogy szerepeltek a ,,kutyuskák"????
Üdv mindenkinek
Köszönöm hogy felírtátok most kicsit szomorú vagyok hogy nem vertétek el a Demonst de örülök is mert ahogy látom ti is termeltetek szépen pontokat sok sikert a következő mecsetekhez!!
Sebaj srácok, a Demons is így kezdte tavaly. Csodásak voltak a futások és az azokból elért TD-k. A rugójátékos nem remekelt, valahogy mindig a falba talált az EP értékesítésénél. Dobó szép nagyokat dob, kár, hogy az elkapó nem tudja, most fusson, vagy kapjon. Sok volt a sérültetek.
ismertek, tudjatok, hogy tavol alljon tolem, hogy Kullancsot vedeni probaljam... :))
de ne bantsatok sem ot, sem a haverjat aki keszitette a felvetelt, mert legalabb van. meg ha nem is olyan mint ahogy elkepzeltuk. oruljunk annak ami van, es legkozelebb (akar most szombaton) szervezzuk meg jobban a felvelet.
apropo szerintetek ki banja a legjobban, hogy nincs meg a TD? :((((
Most végeztem a meccsvideó bedigitalizálásával, de elkeserítő. Szar hibás szalagon lett felvéve gagyi a képminőség, és mindössze fél óra az egész:(, pont a lényeg a TD nincs benne. Helyette off-road verseny volt a kazin azt nem digiztem be csak a meccset, de totál le vagyok hangolva tőle. A kezét törném el annak aki ezt a ****-t készítette:( Holnapra kiírom dvd-re sajna csak egy van itthon de majd veszek még és kiírom akinek kell.
Kullancs egy kéréssel fordulok hozzád.: légyszí kérd el a Hobitól az orvosi beutalóimat mert szombaton nem tudok menni csak hétfőn és akkor összefuthatnánk.Ha megkérhetnélek,hívj fel 06-30-975-2091.
Köszi Woobel megoldottam meg is néztem az edzést csak kár hogy ennyien voltatok csak!! Már itthon is vagyok de még mostanába majd megyek!!! Köszi mégegyszer a segítséget!!