nem hinnem, hogy a szolgaltatas minosege keruletfuggo. de vki nyugottan cafoljon meg. A kabelnel ott szamit a kerulet, de adsl-nel meg nem hallottam ilyenrol.
Udv!
Mas freestart felhasználonak nincs most gondja vele?
Nekem a külföldi oldalak némelyike vagy le sem jon,vagy csak borzaszto lassan.A magyarokkal nincs gond...
Nem tudom mi lehet a gond...
Üdv!
Hétfőn nekem is bekötötték.Azota jo sokat ment,de semmi probléma nincs vele.A letöltés 40-45 körül jön stabilan /384-es kapcsolat/.Ugyhogy egyenlőre teljessen meg vagyok vele elégedve.
Én is.
Innen már csak arra gondolhatok, hogy ez olyan, mint a klasszikus diákvicc:
-...és azt a leveled, amelyikben tízezer forintot kértél, nem kaptam meg!
Nem tudom hogy lehet e ev kozben valtani, de egy kuldesz neki kegy emailt es megtudod.
512est csak akkor erdemes valasztanod ha akkora mennyiseget toltesz le amihez mar "keves" a 384.
Illetve akkor ha gyorsabban akarod lent latni a letoltendoket (70K es 50K a sebessegek).
Dehat ez most olyan mintha azt magyaraznam miert jobb 2 kakaoscsiga mint 1 kakaoscsiga:))
Szerintem te is el tudod donteni.:)
Kéretik a jogtudorok figyelmét!
A napokban "kínáltak" átvételre egy érdekes dokumentumot, amit ki kell(ene) tölteni.
A bibi csupán az, hogy szerintem egy rakás jogszabályba ütközik az eljárás formája, a dokumentum kezelése, illetve tartalma.
A legszebb az egészben, hogy hozzánk ez egy kisérőlevéllel jutott el, ami a szolgálati főnöknek íródott. Nekünk, mezei mikulásoknak csak annyi jött le hivatalosan a dologból, hoggy KI KELL TÖLTENI. Hogy miért, milyen alapon az már nem. Hivatkoznak egy bizonyos MÁV Értesítőre, VIG utasításra, de ezek a végrehajtó szolgálati helyeken nem fellelhetőek. Így még ellenőrízni, megérteni sem lehet az eljárást, annak okát. De azért a Nyilatkozat záradékában ott a fenyegetés, hogy mi fog történni, ha ez+az.
"Halokartyabol csak belso letezik (biztos van kulso is de az jelentektelen)" Letezik USB-s mutymurutty, aminek a masik oldalan UTP-s csatlakozas van. Ilyen meg csak kepen, meg arlistaban lattam.
:o)
Még nem döntöttem el 100%-osan, de lehet inkább a freestartot választom, elég jónak látszik és ahogy elnézem szerintem van annyira megbízható, mint az axelero. Remélem.
Bár még azt sem tudom, hogy 384 vagy 512. :))
A nagyobb jobban hangzik, de a kisebb olcsóbb.
Mostanában a nézelődésből kifolyólag viszonylag sokat használom a netet.
Szerintetek milyen felhasználás mellet érdemesebb a gyorsabbat választani, illetve, ha mégis lasúnak tünik a 384 akkor lehet-e váltani nagyobb sebességre, vagy csak az egyéves szerződés után?
Nem kotottem Axelerot, 1 eve vagyok a Freestartnal es most fog lejarni es azon filoztam mi legyen, de lejjebb latod hogy mire jutottam es miert arra.
Szerintek kevered a modemet a halokartyaval.
Halokartyabol csak belso letezik (biztos van kulso is de az jelentektelen), es bemesz a boltba es megveszed a legszarabb 1500-2000 ft-st.
Nem kell annal jobb.
Modemet a Matav hoz teljesen amutomatikusan adsl bekotesnel.
nekem freestart van es a 384 kbit/sec-es. Az elmult 1,5 hetes tapasztalatok: A letoltes ugy 40-50 kB/sec a feltoltes 10-12. Eddig problemam nem volt.
Igaz nem vagyok nagy letolto, az elmult szuk masfel hetben nehany filemt szedtem le, meg par poen videot. Ha nem gond, hogy 600 MB-hoz azert cirka 4 ora kell, akkor jo ez is. Ha szeretned, hogy gyorsabban lent legyen, akkor par ezer felarert valaszd a nagyobb kapacitasut.