Milyen videokártyával? Az említett Radeon 8500-zal ?
Mert azt tudom, hogy az újabb NVidiáknál külön programot kell használi, hogyha 60 Hz-nél nagyobb képfrissítést akarsz kicsiholni, de az Ati kártyákban nem vagyok járatos...
olvastam, de nem sok (semmi) új nem volt benne.
szerinted miért van az, hogy a monitorom Sony multiscan 17f 800*600-ban villog? az 1260*1024-et pedig még bírja csont nélkül..
Épp ez a baj szerintem ezzel a programmal: egy idő után már nincs kihívás benne. Mindenkit leigazolsz, kupát nyersz orrba-szájba, nem számít se pénz, se draftjog, se prospect.
Az NHL felépítéséből adódóan ugye nincs 5. osztályú kiscsapatok menedzselésére lehetőség (v.ö.: Championship Manager fociban)
Egy idő után számomra nem izgalmas már sajnos.. Legalább a farmcsapatokat lehetne annyira menedzselni, mint az NHL-es gárdákat.
Ezt olvastátok? Nem túl hosszú, de legalább rövid :)
ja, és most igazoltam le Eliast.
adtam érte 1 első, és 3db 2. körös draftot (minek az?:) meg 2 gyenge prospectet. Saprykin és Holden már a farmba se nagyon fér be:))
mikee
Mac! még mindig kéne az a help. lásd lentebb..:)
thx
akkor tök feleslegesen szoktam magam túráztatni a two-way contractokkal:))
akkor, hogy is van ez? mitől lehet vkit szabadon fel le pakolászni a farmból/ba. mert első szezonban a fiatalokat tudtam, 2.ban pedig azokat akiket a waiver draft előtt protected jelzővel illettem.. (a fiatalokat vhogy nem kellett). így aztán most ott állok, hogy van egy csapat, aminek annyira most nemnagyon megy. fent maradtak a srácok, akiket a preseasonban próbálgattam, de waiverként biztos lenyúlnák őket (mert ki nem?), szal klassz. annyi vigasztal, hogy a farm nélkülük is menetel:))
Izé, nem teljesen értem a problémát, próbáljátok meg érthetőbben feltenni a kérdést :-) valszeg meg tudom mondani hogy van IRL, és általában ugyanúgy van a játékban.
Az a kérdés, hogy miért nem vannak áthúzva egyes játékosok, és így farmcsapat előtt meg kell járniuk a waivert? Ez nem szerződésfüggő, hanem a) életkor b) lejátszott meccsek/szezonok számától függ. A two-way contract csak az egyes meccsekért kifizetett összeget befolyásolja, mondjuk a játékban asszem úgy van, hogy harmadát kapja a csóka a farmban, ha nincs two-way, akkor meg tökmindegy hol játszatod, ugyanannyit keres.
A no-trade clausule egyébként nem protectelést jelent, hanem azt, hogy a játékost akarata ellenére nem lehet eladni. Ettől még waiverre lehet tenni...vagy ha ő is akar menni, mehet a trade...
nekem mindig a farm megy jobban.
a nagy csapat szokott néha b@lf@szkodni:(
pl potwint elcseréltem hedbergre, mer kevesebbet kért és jobban is játszott, de ettől még mindkét kapusom 5-ös körüli osztályzatokat kap meccsenként. az meg nem túl jó..
a kérdés továbbra is fennáll:
miért nem lehet a kettős igazolású emberkéimet szabadon pakolászni?
attilio: gratulálok, még köszöntem is, te pedig visszaköszöntél:))
N az az hogy nem lehet eladni asszem. Detroit így protectelte le Lidstromot :(((
Q az a Qualifying offer made vagy hasonló. Amikor jár le a szerződése, de adtál neki egy ajánlatot és addig más nem veheti el!
Többit nem tudom!
5. szezon elején kiraktam pár srácot, akik elérték a 26. évet és beraktam az ifjoncokat :))
Igen nyomják, jelenleg 21-0-0-2 a recordom, sőt most már a farmcsapat is 16-5-0-2, és vezeti a ligát.
Nem akarod butaságot írni de az a 4 betű nem azt jelöli hogy milyen clause ok vannak az érvényben lévő szerződésében ? (pl.: T= Trade No Clause P=Player Option C=Club option)
előző évben tehetséges fiataljaimmal kettős szerződést kötöttem (vagy hogy nevezik) ebből kifolyólag pakolászhattam őket fel s alá farmból pro-ba és kontra. idén év elején a waiver draft előtt többségük (vszinüleg az új szerződés miatt) protected volt. így aztán a waiver draftra a nagyokat védtem le.
aztán kezdődik a szezon és mit látok? aki waiver drafton protected lett (általam) az szabadon pakolászható, ellenben akinek érvényes kettős szerződése van, az nem! hogy van ez akkor??
+ még1: a player kartonján vannak a neve meg adatai mellett betűk. pl T Q L(?) P stb.
ezek mit jelentenek?
ez az Auld gyerek olyasmi lehet mint Ryan Miller. Csak magasabb értékekkel..
ja, és fel van húzva a nehézségi szint. a scoringot levettem, trade difficultyt fel. mondjuk ez nem zavart abban, hogy 1 év alatt ennyire bevásároljak:)
kinek mekkora az eddig legnagyobb winning vagy undefeated streakje? nekem most legutóbb 16 meccses winning, és 17-es...