Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Ezt a levelet én írtam, viccből. Természetesen hozzájárulok a közléséhez. A többit is nyomjad nyugodtan (már amiket én írtam, természetesen, amiket tényleg Olvasószemtől kaptál, azokra Tőle kérj engedélyt.)
Balázs, Balázs. Ejnye. Rossz fiú vagy!
Lesznek még fellépéseid, ugye?
Ott állsz majd még a színpadon, ugye?
Minek ez? Szerintem most indexes rajongóid ezrei csalódtak benned.
Ejnye, kisapám, elég arcpirítóan szemtelen dolgokat csinálsz, úgyhogy
elkezdtelek megkeresni. Lesz egy pár kellemetlenséged az
elkövetkezendő időben. Nagyon vigyázz magadra!
Meg is érkezett a leveled, ettől tényleg megijedtem egy kicsit. Te tényleg elmebeteg vagy? Moderátorok, beidézhetem a levelét? IRL adatok nincsenek benne.
Igen, a mailben való fenyegetés nagyon hatásos tud lenni, csak javasolni tudom. Szerintem avval fenyegetőzz, hogy megkeresed Őket, és egy életre elveszed a kedvüket a fórumos kisded játékaiktól, de ezt lehet cifrázni is (tökönrúgás, ilyesmi), a Művész képzelőerejére bízom.
Eh, ez nem alpári hangnem egyáltalán. Mérgesen, indulatszavakat használva próbáltam helyes mederbe terelni a topikot. Petőfi is kurvanyjázott egy versében, képes lennél őt is kimoderálni adott esetben? Ezt tennéd??
tisztelt Moiderátorok ! szerintem az egész indexet úgy ahogy van, meg kellene szüntetni, de legalábbis a kultúra topikot, mert mindenhol bántják a balázst. én , rajongója ezt nem tűrhetem. ha nem teszik meg, esküszöm, nem megyek el legközelebb szavazni !
Te ezt csinálod egész nap? Kergeted itt a vélt vagy valós beírásokat magadról? És biztos jut időd elég az állatokra, hm? Nem csak pr-nyilatkozat volt, hm? Hogy az állatvédők megvédjenek, hm?